פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים ויש מלא סבתות או לא יודע מה עם 1.5 שרק גולשים באתרים והמון שלא תמיד בבית ולא כולם תמיד מורידים זה מה שגורם לכך שלא יהיה עומס. ואני מבטיח לך שהרוב לא מורידים ככה שאין עומס.ורק תזכורת המהירות הממוצעת בישראל עומדת על 2.5 בעוד שבארה"ב היא 6 בצרפת 80 וביפן 95. אבל איך שאני רואה את זה, זה יעלה מהר מאוד שכן יהיו 3 תשתיות וכולן ינסו לתת 100מגה. הרי זאת הייתה ההחלטה של הוועדה שהוקמה ב2008 ששתי התשתיות יוכלו לספק עד 2013 100מגה ויותר לכל בית אב.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים מקור? חדשות ערוץ 2. ויש עוד מקור נוסף אבל הוא לא מתייחס לכל האוכלוסייה. תכנס לאתר speedtest.net ושם תסתכל לפי מדינה ותראה שיפן בין הראשונות שם. ושם זה מתייחס לפי מספר פעמים שבן אדם ביצע בדיקה ולא לפי מספר איפי ככה שזה לא מדד מדוייק אבל מה שאני אומר זה מה שהיה בחדשות והם גם באותה המהדורה דיברו לגבי זה שהממשלה תקים תשתית שתיהיה מסוגלת לספק 100 מגה סימטרי ושהיא תתחרה בהוט ובזק שזה מה שאנחנו רואים כאן. אגב ראיתי את זה שבוע שעבר.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים בינתיים זה מה שאני רואה בSPEEDTEST, לא יודע איך הגעת ל95MB ממוצע. :nixweiss: [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים שוב מה שאתה רואה זה לאורך מרוצת השנים ואתה לא רואה את זה לפי איי פי ככה שיכול להיות בן אדם בדק 20 פעמים כשהוא היה עם 2 מגה ובדק רק פעם אחת עם 100 מגה, תראה זה לא שאני עשיתי את הסטטיסטיקה, תפנה לערוץ 22 הם אלה שאמרו את זה, וברוך השם השמיעה שלי טובה ככה שאני דיי בטוח שזה מה שהם אמרו וכן יש פה עוד מישהו שמאמת את מה שאמרתי. וגם תזכור לא כולם בכלל מכירים את האתר הזה ככה שזה לא מכלייל את כל האוכלוסייה אז שוב אני אמרתי לקחת את האתר הזה בקטע הזה בערבון מוגבל.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים בינתיים זה מה שאני רואה בSPEEDTEST, לא יודע איך הגעת ל95MB ממוצע. :nixweiss: המהירות הממוצעת בטוקיו היא 80Mbit. לא ביפן כולה. ולא על פי SpeedTest.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים כמה כבלים תת ימיים היפנים הניחו?יש מספיק רוחב פס..A-Z 維基百科Australia-Japan CableAsia-Pacific CableAsia-Pacific Cable NetworkAsia-Pacific Cable Network 2China-Japan Fibre Optic Submarine CableCity to CityChina-US Cable NetworkEast Asia CrossingFLAG Europe-AsiaFLAG North Asian LoopFLAG PacificHong Kong-Japan-KoreaHokkaido-Sakhalin Cable SystemJapan-US CableJapan-USA CableJapan-Korea CableJIHJRD-3USA, Japan, China, South Korea, Taiwan CableKorea-Japan Cable NetworkNorth Asia Cable SystemNorth Pacific CableOkinawa-Luzon-Hong Kong CableRussia-Japan-Korea CableReach North Asia LoopTrans Pacific CableTPC-1/TRANSPAC-1TPC-2/TRANSPAC-2TPC-3/TRANSPAC-3TPC-4TPC-5CNTPICK(עוד לא)UNITYVSNL SG HK JP GuamVSNL Transpacific
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים אנחנו משמשים ביתיים, יש חברות שצריכות להעביר כמויות אדירות לחו"ל של מיידע ואני מאמין שבשבילם יעשו הכל.. אז כמובן שגם איכשהו אנחנו מרוויחים , וזה נכון שלא כולם מורידים בו זמנית!אם נחשוב על זה נגיד ומורידים סרט FHD 8GB, הזמן שיקח נגיד ב10 מגה הוא קטן מה שאומר שתכלס הקו יהיה "תפוס" פחות זמןמאשר בקו של 2.5 מגה..לא חושב שיש אנשים שמורידים בלי הפסקה.. 24\7
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים רוב אלו שמורידים עם תוכנות שיתוף מורידים 24/7.ואמנם זמן ההורדה יפחת, אבל בזמן הפחות, במקום שיתפס 2 מגה יתפס רוחב של 10 מגה.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים רוב אלו שמורידים עם תוכנות שיתוף מורידים 24/7.ואמנם זמן ההורדה יפחת, אבל בזמן הפחות, במקום שיתפס 2 מגה יתפס רוחב של 10 מגה.אני לא מכיר כאלה שמורידים 24/7ואם יש כאלה או שיש להם אנטרנט איטי כמו שאמרתי, או שהם פשוט מורידים נגיד סרט 1 ביום נגיד ממוצע של 1.4 GB כמה כבר לוקח.. שעתיים? נגזים 4 שעות.אז ביום הם תכלס מבזבזים 4 שעות הורדה.. וכמובן שזה די ממוצע כי לא בכל יום יש מה להוריד ויש ימים שלא מורידים כלל...
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים אני מוריד כמה גיגה כל יום וSPEED TEST זה לא מדד וכן , קוריאה , יפן , וסקנדינביה , הם הארצות עם הכי הרבה פס משום מה מוזר לראות ברשימה הזאת את LITHUANIA , הזוי לחלוטין
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים תתפלא דווקא במדינות המזרח אירופאיות (חוץ מאוקראינה ובלרוס) יש אינטרנט מהיר וזול, אם אני זוכר נכון ברומניה יש 30Mbps ב15 יורו לחודש.
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים יש לי חברים בשוודיה וזה בדיוק מה שקורה שם 100מגהביט ניכנס יוצא 120 יורו לשנה + מעמבתוך המדינה הם פשוט טסים...לא טסים עפים.רוב "הסייטים" בסצינה יושבים בשוודיה וזה בדוק...המבין יבין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.