עבור לתוכן

Siemens SL2-141 ואינטרנט במהירות 10Mb

Featured Replies

פורסם

שלום, אני טכנאי מחשבים... חדש יחסית בתחום האינטרנט ה"מהיר" (10Mb+) - אחרי שנה בדרום אמריקה, שם זה עוד בגדר חלום...

יצא לי להתעסק עם הראוטר הנ"ל, לאחר תלונות על "קצב הורדה איטי" מצד הלקוח.

מבדיקה ראשונית התברר שה- Negotiating היה מוגדר באופן לקוי בכרטיס הרשת (קווי).

לאחר שינוי, השתנה הקצב, עפ"י האתר Speedtest.net ובאתר בזק מ- 6-7Mb ל- 10Mb - עד כאן יופי!

רק שקצב ההורדה, מכל אתר שהוא - כולל הסרברים לבדיקת מהירויות הורדה בישראל - לא עולה על 8Mb - ולרוב הוא אף נמוך מזה.

נכנסתי לאתר בזק, הורדתי ועידכנתי קושחה ל- v3103q2_a2pb021g (העתקתי את השם מהקובץ באתר בזק - אני לא מול הראוטר כרגע).

אין שינוי (פרט לתלונות "חדשות" על ניתוקים תכופים מהמחשבים המחוברים אל-חוטית).

מיותר לציין שבדיקות ההורדה בוצעו בזמנים שונים - כולן כשה- Wireless מבוטל והמחשב שרץ הוא היחד ברשת.

השאלות:

1. האם הראוטר/מודם הנ"ל תומך במהירות גלישה של 10Mb בפועל?? - כי "על הנייר" הוא תומך...

2. אם כן - האם מישהו אכן הגיע למהירות כזאת בפועל?

3. אם לא - איזה ראוטר/מודם מומלץ בטווח המחירים הסביר - עד 500 ש"ח - שעובד יפה גם במפלסים שונים (קומות).

4. האם מתוקף המעבר לחבילת במהירות 10 מ"ג "מגיע" ללקוח מודם אחר חינם, או בהנחה?? - תענו מניסיון בבקשה...

5. ובכל מקרה, אם אני כבר שואל, מהם תנאי התשלום/התחייבות לבזק על D-Link 2760u - והאם הוא בכלל מומלץ?

מצטער על כמות השאלות האסטרונומית... ניסיתי לסגור את כל הפינות בפעם אחת.

חג שמח לכולם!

פורסם
  • מחבר

Help... Anyone?!

פורסם

המודם נתב שמבוסס כרטיס רשת AZTEC 600E הוא מצויין תומך גם בNGN ככה שאני מאוד ממליץ אותו.

כל מודם של בזק שהוא מבוסס כרטיס רשת בבזק הוא גם נתב. אבל האם אתה צריך אחד שהוא גם נתב שיהיה גם בתור נתב? אם כן אני לא ממליץ על משהו מבזק אולי יהיו כאלה שכן.

פורסם
  • מחבר

זה שהוא תומך ב- NGN, זה ברור לי... השאלה אם מישהו אכן הצליח להגיע למהירות הורדה של 1280KB (מקביל ל- 10Mb) מאתר כלשהו

ו/או מתוכנות הורדה למיניהן??

כן, כאמור בהודעה הראשונה, אני צריך מודם ונתב - במכשיר אחד - ממש כמו המכשיר שיש כרגע, אבל שיתן מהירות "אמיתית" של 10Mb!

אני לא טירון, ויודע שמרבית האתרים לא תומכים במהירויות כאלו, ושהמהירות יורדת ככל שהסרבר רחוק ממני, אך האם הגיוני שגם שבאתרים ישראליים לבדיקת מהירויות הורדה/העלאה אני מגיע למהירות מקסימאלית של קצת פחות מ- 8Mb????

עדיין ממתין להתייחסות לשאלותיי המקוריות.

תודה לכולם,

רן

פורסם

אני שוב ממליץ לך שהמודם AZTEC600E יכול ומסוגל לעבוד עם 15 מגה גם והוא גם יכול לתפקד בתור נתב אבל אם אתה רוצה נתב המלצה תקנה נתב ולא אחד שהוא שניהם. ושאני אומר על 15 מגה אני מתכוון על הורדה של 1.6 יציבה.

פורסם

האם דיברת עם בזק? אם לא תתקשר ל 166 שיבדקו את תקינות הקו. הם גם יבצעו איתך בדיקה ב 1@1 על מנת לשלול בעיה מכיוון הספק, אם הבדיקה ב1@1 תצא תקינה פירוש הדבר שהבעיה אצל הספק, אם תצא לא תקינה הבעיה בתשתית של בזק, נתב או המחשבים בבית.

עקרונית אם הגעת לבדיקה באתר של בזק ( כאשר אתה מחובר לספק ) למהירות של 10 אז כנראה שאין לך כרגע בעיה, תנסה לבצע המחשת מהירות מאתר הספק, אם גם היא תקינה ומגיעה ל10 אז הבעיה היא באתרים שמהם אתה מנסה להוריד שלא מאפשרים כנראה הגעה ל 10 מסיבה זו או אחרת ( לא תמיד קשורה לאתר עצמו )

1. הראוטר תומך גם ב 15M ויותר עם קושחה מעודכנת

2.כן

3.לא מתמצא כל כך בראוטרים לעבודה במפלסים

4.בבזק מגיע ללקוח ראוטר בזיכוי מלא עם התחייבות לשנתיים במהירות 2.5 ומעלה אלא אם כן כבר לקחת ראוטר בתוכנית זו והשנתיים עדיין בעיצומן.

5.לא יודע, נראה לי שעליו תלוי במהירות יש תשלום חודשי כלשהו, אני לא בטוח.

****** 4-5 דבר עם בזק 166

פורסם

נכון לעכשיו ספציפית יש לחלק מה-2760U בעיה באתרים מאובטחים, כמו בנק, פייסבוק, דוא"ל וכו'.

עובדים על פתרון הבעיה ע"י שדרוג קושחה שאמורה להתפרסם בקרוב - עד כמה שאני יודע.

ככה שלדעתי, אם אתה לא רוצה להסתכן בלהתעסק עם שטויות, אז אל תסתכל על 2760U בשבועות הקרובים

פורסם

מנסיון 1@1 זה בדיקה על הפנים.

שרתים שלהם לא עובדים נכון. זה לא מראה מהירות נכונה, ותומכים מומחים של בזק "פותרים" זה בעיה בעצה לוריד כ רשת

ל 10Mb כדי שתראה מהירות שמתאימה להם, ואומרים לך זה בעיה במחשב שלך.

לא רציני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים