פורסם 2009 בדצמבר 1315 שנים אהלן,בן דודי רכש לוח אם LANPARTY JR X58-T3H6 של DFI.המחשב עבד בצורה תקינה כמה שעות ולאחר מכן הפסיק לעבוד.בן דודי חשב שמדובר בספק כח.כאשר חיברתי את הספק כח שלי - מתחת לגוף קירור על יד המעבד (זה שמקרר את המייצבי מתח) עלה עשן.מיד ניתקתי את החשמל.ידענו שהלוח מת - אז חיברנו את הספק שלו - ושוב עלה עשן.הוצאתי את הלוח אם כמובן לראות אם יש מגע עם הגוף - ואין - וגם אין סימנים של קצר כמו פיח.המחשב כן היה בOC קטנטן - ועמד בבדיקת מאמץ - הוא הפסיק לעובד סתם ככה באמצע שיחה בסקייפ.מה שכן שמתי לב שיש לו תושבת של FOXCONN - רציתי לדעת אם התופעה נפוצה גם ב1366 עם FOXCONN כמו שהיה כתוב על ה1156.
פורסם 2009 בדצמבר 1315 שנים הבעיה לא קיימת בלוחות עם תושבת LGA1336.מועבר לפורום תמיכה - אם תרצה שיעזרו לך לפתור את הבעיה.
פורסם 2009 בדצמבר 1315 שנים מחבר דווקא מה שיותר מעניין זה הבעיה עם האחריות עכשיו. אני אומנם לא הרכבתי ולא פירקתי את המחשב - אבל כאשר באנו להחזיר את הלוח אם הסתבר שיש שני פינים שלא ממש במקומם - הם לא מעוקמים - הם עומדים ישר רק לא במקום הנה תמונה : והעשן יצא מפה:
פורסם 2009 בדצמבר 1315 שנים יש מקום לפניית אחריות(אבל דברים כאלה יכולים להיות גם תוצאה של בורג שנתקע מאחוריי הסינק וחיבור של דברים לא תקינים ל USB)
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים נראה כמו תושבת-מעבד עם מחברים מעוקמים (וכנראה גם מקצרים - לפי תיאור התופעה באיזור ה-VRM), דבר שהיבואן/יצרן ישמחו לקרוא לו "נזק פיזי" - ולהסיר אחריות...אם מישהו ישים לב - ולך לא יהיה הסבר מניח את הדעת לכך, אתה כנראה בצרות.
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים מחבר אולי הם מקצרים בעת מגע במעבד - אבל במידה והם היו מקצרים היה שם סימן של פיח ! מה שאין.מה שכן הפינים לא מעוכים - הם פשוט זזו לעמוד במקום הלא נכון - איך ? קשה לי להסביר - אני יכול להגיד שכאשר הוא הרכיב את המעבד הוא הניח אותו בזהירות בזוית ישרה מלמעלה וזה נכנס בנסיון הראשון בהצלחה.חבל שהוא לא הסתכל לפני כן ולא שם לב - כי אולי זה בא ככה אם כי סביר להניח שלא.מה שכן המחשב עבד פיקס גם בבדיקת מאמץ - אז מה זה קצר שמשפיע רק אחרי כמה שעות ?אני חושב דווקא שאין קשר בין הפינים לבין התקלה - הבעיה היא שכאשר הפינים כך יש התנערות מאחריות עקב נזק.שלחתי מייל לחברה הראשית בתקווה שהם יאשרו החלפה - אבל עוד לא קיבלתי תשובה.רעיונות ?
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים מחבר הלכתי - KSP - רבנו איתם - הם בסוף שולחים למעבדה שלהם - אבל הם לא רצו בכלל לשלוח כי יש "נזק" וכנראה זה מה שהם יגידו גם במעבדה הראשית שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.