עבור לתוכן

האם ניתן להתקין XP PRO 32BIT על ה-iMAC 27 אינטש?

Featured Replies

פורסם

האם ניתן להתקין XP PRO 32BIT על ה-iMAC 27 אינטש:

http://www.qsys.co.il/pl_product~MB953LL~3~21.htm

זה אמנם נראה כמו פשע נגד האנושות, אבל התוכנות שלהן אני זקוק עובדות רק על XP נכון לעכשיו.

תודה.

• תגובות 33
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מאמין שזה אפשרי בעזרת bootcamp כמו תמיד.

מועבר לפורום מקינטוש.

פורסם
  • מחבר

תודה... לא כל כך מכיר את bootcamp, אבל הרעיון היה לשים XP במקום OSX לא במקביל (אלא אם אין לזה חשיבות מבחינת עבודה שוטפת/גיבוי/תחזוקה/דרייברים וכדומה). זו הסיבה שפתחתי את הדיון בפורום WIN ולא MAC...

פורסם

מה שבוטקאמפ עושה בעצם הוא שואל אותך בתחילת ההתקנה איזה גודל מחיצה אתה רוצה להקדיש לWIN (אני ממליץ 15 ג'יגה ומעלה),

עכשיו לאחר שהארד דיסק יתחלק למחיצה של הWIN הוא יבקש להכניס את הדיסק תתקין הכל כרגיל

עכשיו כל פעם שתכבה\תעשה ריסטארט למחשב הוא ישאל אותך איזה מערכת הפעלה אתה רוצה שתפעל הפעם

ככה שיש לך בעצם 2 מערכות הפעלה שונות ובלתי תלותיות באותו מחשב יש לזה יותר היתרונות מחסרונות (לדעתי) מהפרללס היותר ידוע...

פורסם
  • מחבר

רב תודות על ההסבר!

יש לי ניסיון די רב עם DUAL BOOT של לינוקס + XP וזה נראה לי די דומה, לא?

עדיין, אין לי סיבה של ממש לשמר את ה-OSX ואני מעדיף התקנה נקיה של XP בלבד - האם צפויה לי איזושהיא בעיה פשוט לפרמט ולהתקין XP כאן?

פורסם

אני לא יודע מה השימושים שלך מהמחשב אבל זה יהיה מאוד לא חכם למחוק את הOSX

בעיקרון זה אפשרי אבל אתה מאבד פה את כל החוויה, אם תפרט קצת מה אופי השימוש שלך במחשב

ולמה אתה צריך את הXP ספציפית (אולי יש אלטרנטיבה לתוכנה שאתה משתמש בה על OSX), כי ההיתרונות של הOSX

זה פשוט מגוחך איך היא עדיין לא מובילה על ווינדוס

פורסם
  • מחבר

השימושים היומיומיים שלי די סטנדרטיים (גלישה, פורומים, מוזיקה, סרטים) אבל בעבודה זה כל חבילת OFFICE2003 ובעיקר תוכנות הנדסיות כבדות מאוד להם יש לנו רשיונות רק ל-WIN (וממילא עובדות בנוסף רק על לינוקס).

אם עבודה במקביל לא פוגעת בביצועים ולא מקשה על גיבויים/תחזוקה וכדומה - אפשר לעבוד כך אני מניח.

פורסם

זה אמנם נראה כמו פשע נגד האנושות, אבל התוכנות שלהן אני זקוק עובדות רק על XP נכון לעכשיו.

אז אל תקנה MAC. עבודה עם WINDOWS כמערכת ראשית על MAC היא סטייה. כן, אני מודע שרבים עושים את זה. כן, הם סוטים. ;)

פורסם

למה לקנות חומרה של Apple אם לא מעוניינים להשתמש במערכת ההפעלה שלהם?

מדובר על חומרה שלרוב עולה פי שתיים יותר בלי סיבה מוצדקת.

פורסם
  • מחבר

הסיבה היא בעיקר המסך:

בקשה קצת חריגה.

אני מחפש מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה במיוחד כיוון שאני זקוק ל-ה-מ-ו-ן שטח עבודה.

האלטרנטיבות שראיתי עד כה הן המסך הנ"ל בסביבות ה-8000 ש"ח או איזה LG לא מוכר (לי לפחות).

העניין הוא שבמחירים האלה, יש כבר את ה-iMAC 27' המדהים שב-3000ש"ח יותר כבר כולל מערכת I5, 4G DDR3 ,כרטיס HD4850, רמקולים מובנים לא רעים, דיסק 1T, צורב וסט אלחוטי. אמנם אפשר לבנות לבד משהו במחיר דומה אבל ה-iMAC הנ"ל אלגנטי, איכותי ושקט בהרבה.

14397027inimacoriginal.jpg

אני יכול כמובן להוסיף עוד DELL U2410 ל-DELL 2407WFP המצויין שלי ולקבל רזולוציה עדיפה (לרוחב) בכ~3000 ש"ח "בלבד" אבל מסך מפוצל נוח הרבה פחות.

אז... אין משהו בטווח המחירים שבין ה-U2410 לבין ה-3008 המופרז?

תודה,

גונן.

ד"א - המסך של ה-iMAC הוא מסך מבריק או מט? לפי התמונה הוא מבריק וזה מאוד מאוד בעייתי.

השאלה שלי היא האם עבודה עם XP בלבד שונה במשהו מעבודה "דרך" bootcamp, כשהדגש הוא על ביצועים בעיקר.

פורסם

ברור לי לגמרי מה הסיבה שלך כי ראיתי את הדיון האחר שלך. אבל לא קונים מחשב בגלל מסך.

פורסם

מבחינת ביצועים זה לא שינה אם שתי המערכות יהיו מותקנות במקביל.

פורסם
  • מחבר

ברור לי לגמרי מה הסיבה שלך כי ראיתי את הדיון האחר שלך. אבל לא קונים מחשב בגלל מסך.

ממילא תכננתי שדרוג דומה בקרוב (מבחינת המפרט) ויחד עם המסך זה יצא מחיר דומה + הבונוס של מחשב אלגנטי, בלי כבלים מיותרים ובעיקר שקט (ואתה יודע כמה זה חשוב לי). ה-OSX דווקא יכול להיות בונוס חביב מאוד - כל עוד הוא לא פוגע בביצועים.

פורסם

בבוטקאמפ אתה יכול לעבוד עם שתיהן בלי שאחת תשפיע על השניה

עדיין לא הבנתי למה בכלל להתקין את הXP...

פורסם

בהצלחה. :) בפעם הבאה כשתרצה לשדרג רכיב בודד או סתם לעשות משהו עם החומרה של המחשב שסוטה במילימטר מחזון השימוש שאפל מייעדת לך, תבוא לפה לבכות. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים