פורסם 2009 בדצמבר 1116 שנים יש לי Windows 7 והתקנתי את הדרייבר של כרטיס רשת של חברת TP-LINKבאמצע ההתקנה זה אומר לי:Windows Can't Verify the Publisher of This Softwareלחצתי להמשיך בכל מקרה..אחרי שזה סיים זה לא נותן לי להשתמש בתוכנה בטענה שהדרייבר: Not digitally signedחיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי פתרון שעוזר... מה עושים?
פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים מחבר בדקתי באתר וזה לא קשור לדגם.. זה משהו שקשור בWindows.. זה קרה לי גם עם כרטיס של LevelOneאבל זה מוזר כי בהתחלה ה LevelOne עבד ומאז שהתקנתי AVG זה עשה את הבעיה ואחרי שמחקתי זה לא הסתדר...בקיצור, זה משהו שקשור בהגדרות ואני משתגע כבר לגמרי.. ניסיתי כבר מלא דברים וכלום לא עוזר.. אני חייב עזרה
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים לי היתה בעיה עם כרטיס של בזקסטור POZ לא בווינדווס 7 ,אבל כשהתקשרתי לקבל תמיכה הם שאלו אותי אם יש לי ווינדווס 7 ואמרו לי שיש עם הכרטיס הזה בעיה לרוץ על ווינדווס ..אולי זה חל גם על הTPLINK
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים מחבר זו לא הבעיה כי גם מראים באתר שלהם שזה רץ על ווינדוס 7.. הבעיה זה משהו בהגדרותאבל אני לא מבין מה... אני אומר לך זה ממש מוזר. היה לי LevelOne שעבד .. התקנתי AVG ועשיתי ריסט ומאז זה עושה בעיות... גם אחרי שמחקתי את הAVG זה לא עוזר.. אני לא יודע כבר מה זה
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים על איזה דגם מדוייק של כרטיס מדובר? האם תוכל לצלם את ה-CHIPSET שיש על הכרטיס?
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מחבר http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=wlan&pmodel=TL-WN821Nהבעיה היא בעיקר שהאחרי ההתקנה זה ככה: http://i49.tinypic.com/1zn7jhh.jpg
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים האם במנהל ההתקנים (DEVICE MANAGER) מצויין שה-DRIVER לכרטיס הותקן בהצלחה? תעלה צילום מסך.
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים מחבר אבל גם כשמנסים להפעיל את הרשת דרך הדרייבר של Microsoft לוחצים Enable ולא קורה כלום! זה רושם שזה עושה משהו אבל בעצם זה לא מתחבר.
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים אני מניח שיש לך רק כרטיס רשת אלחוטי ואילו ה-DEVICE MANAGER מראה על שניים -- אחד מותקן כמו שצריך והשני לא. אני מציע שתסיר את ה-DRIVER שלא מותקן כמו שצריך (תלחץ עליו עם הכפתור הימני של העכבר ותבחר ב-UNINSTALL). מה התוצאה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.