עבור לתוכן

בעיות בבזק בינלאומי למישהו?

Featured Replies

פורסם

לעוד מישהו יש פתאום בעיות עם האינטרנט של בזב"ל?

הייתה להם איזשהי בעיה עם הציוד אבל הם טוענים שזה תוקן... משום מה האינטרנט שלי ממש איטי בהורדה (גם רגילה וגם טורנטים)

:bash:

פורסם

היה לי היום ניתוקים במסנג'ר ומלא אתרים שלא עלו לי (רק אחרי עשרות ריפרשים)

היה יום מאכזב

פורסם

גם לי הייתה בעיה כזו היום. לי זה נראה כאילו הבעיה היא בשרת ה DNS שלהם.

לכל מקרה, ובעקבות בעיה מאד דומה שהייתה לפני כ 3-4 שבועות, והתבררה כבעיית תשתית (החליפו לי מודם של HOT), ביקשתי שיכניסו לי את המודם למעקב. ביום ראשון אני אדע אם הבעיה היא מצד HOT או מצד בזק בינלאומי.

עריכה:

טוב, חזרו אלי מהכבלים, ולפי הדגימה שלהם, אין בעיה במודם. הבעיה היא כנראה בבזק בינלאומי.

פורסם

הם מודים שהיתה להם בעיה ביום שישי שכבר נפתרה.

פורסם

דיברתי גם עם בזק בינלאומי אתמול, והם אמרו שהם לא יודעים על בעיה כלשהי אצלם. אם הייתה בעיה בתקופה האחרונה, הם לא סיפרו לי עליה.

לי זה נראה בהתחלה כמו בעיה בשרתי ה DNS שלהם, אבל הם טענו שהכל בסדר.

הם אמרו לי לדבר עם HOT ולבקש מהם לבדוק לי את החיבור מהצד שלהם לבזק בינלאומי, ולא את המודם.

מה שכן, גם היום הייתה קצת בעיה - קבצים שאני מעלה ל gmail לפעמים לא מועברים טוב (ההעברה פשוט נפסקת באמצע). בפעם הקודמת שזה קרה, הבעיה הייתה במודם.

טוב, כנראה שהבעיה היא ספציפית אצלי, אז אני לא אדבר עליה בדיון הזה.

פורסם

היום? כבר שבוע בערך שאתרים מחו"ל עולים מתי שבראש שלהם, לפעמים הדפדפן בכלל לא מוצא את הכתובת של האתר, לא מתחיל לטעון אפילו.

היום התחילו קבצי .TORRENT (הקבצים עצמם) לא לרדת. לא מבין מה הולך פה.

פורסם

גם אצל 018 המצב בכלל לא משהו

עריכה:

טוב, אחרי RESET לראוטר נראה שדברים השתנו מקצה לקצה :smile1:

פורסם

לדעתי גם בעיה בבזקב"ל.

לא הייתה גישה לאתרים בחו"ל חלק מהזמן.

פורסם

שלום לכולם,

ביום שישי האחרון אותרה תקלה שגרמה לאיטיות בגלישה, בעיקר באתרים בחו"ל.

התקלה נפתרה עוד באותו היום ומאז לא ידוע לנו על תקלה גורפת.

במידה ואתם עדיין חווים תקלות בגלישה אנא פנו

אלי בהודעה פרטית או במייל online@bezeqint.net

בצירוף שם מלא, מס' טלפון, מס' ת.ז של בעל המנוי ושעות נוחות לחזרה,

ואדאג שהנושא יועבר לטיפול ע"י הגורם הרלוונטי.

המשך גלישה מהנה,

לוטם נציגת בזק בינלאומי.

פורסם

^^^^^^^^

????????????

נציג רשמי מגיב בפורומים ? נשמע כמו סכין בגב של בזק בינלאומי

פורסם

למה אתה חושב כך? אני דווקא רואה את זה בחיוב -- זה מעיד על רמת שירותית גבוהה יותר מצד אחד והערכה לפורום בכך ששוה לבזב"ל להקדיש עובד שינטר אותו.

פורסם

האמת שמאתמול האינטרנט שוב טס

פורסם

ואו אני פשוט לא מאמין על בזק

הרגע חזרתי הביתה מהצבא וראיתי שבAZUREUS אני רשום כ FIREWALLED ולא הבנתי למה.. עשיתי ריסט לראוטר, התקנות מחדש של הרבה דברים.

בדיקות בשני המחשבים בבית, בדיקות עם מודם בלבד ואז עם הראוטר בלבד.

אחרי שהכל כשל התקשרתי לבזק ושם אמרו לי שהכל בסדר ושאני צריך לדבר עם בינלאומי.

התקשרתי אליהם ואמרתי להם שמיום חמישי יש לי בעיות עם אתרים מחו"ל ואתרים שלא עולים, שהביטורנט מוריד לי לאט ושבכלל אני לא מסוגל לפתוח שום פורט במחשב למרות שאני לא מאחורי חומת אש.. הם אמרו שלא היתה שום תקלה שהם יודעים עליה בסופ"ש האחרון.

מה קורה פה? בדיוק באתי לפרסם נושא ..

אתרים מחול עדיין נטענים לי לאט וכל מה שאמרו פה למעלה קרה לי בסופ"ש. אתרים לא נטענים, ריפרשים, מסנג'ר, הכל.

שום פורט לא נפתח לי למרות שניסיתי לפתוח בראוטר או רק עם מודם ועם הפיירוול של ווינדוס מבוטל.

בבדיקה באתר Glasnost קיבלתי:

Is BitTorrent traffic on a well-known BitTorrent port (6888) throttled?
There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent downloads.
In our tests a TCP download achieved at least 1 Kbps while a BitTorrent download achieved at most 37 Kbps.

Is BitTorrent traffic on a non-standard BitTorrent port (10016) throttled?
There was a problem with the BitTorrent download. Our tool did not detect forged TCP RST packets,
but nevertheless no data could be transfered.

מישהו?

פורסם

אני לא יודע כל כך מה עושים אבל אם זה יתן לך אינדיקציה אז הנה התוצאות שלי

Is BitTorrent traffic on a well-known BitTorrent port (6881) throttled?

* The BitTorrent upload (seeding) worked. Our tool was successful in uploading data using the BitTorrent protocol.

* There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent uploads. In our tests a TCP upload achieved at least 650 Kbps while a BitTorrent upload achieved at most 680 Kbps. You can find details here.

* The BitTorrent download worked. Our tool was successful in downloading data using the BitTorrent protocol.

* There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent downloads. In our tests a TCP download achieved at least 657 Kbps while a BitTorrent download achieved at most 657 Kbps. You can find details here.

Is BitTorrent traffic on a non-standard BitTorrent port (10009) throttled?

* The BitTorrent upload (seeding) worked. Our tool was successful in uploading data using the BitTorrent protocol.

* There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent uploads. In our tests a TCP upload achieved at least 629 Kbps while a BitTorrent download achieved at most 675 Kbps. You can find details here.

* The BitTorrent download worked. Our tool was successful in downloading data using the BitTorrent protocol.

* There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent downloads. In our tests a TCP download achieved at least 452 Kbps while a BitTorrent download achieved at most 659 Kbps. You can find details here.

Is TCP traffic on a well-known BitTorrent port (6881) throttled?

* There's no indication that your ISP rate limits all downloads at port 6881. In our test, a TCP download on a BitTorrent port achieved at least 667 Kbps while a TCP download on a non-BitTorrent port achieved at least 452 Kbps. You can find details here.

* There's no indication that your ISP rate limits all uploads at port 6881. In our test, a TCP upload on a BitTorrent port achieved at least 734 Kbps while a TCP upload on a non-BitTorrent port achieved at least 629 Kbps. You can find details here.

פורסם

לא ראיתי שהייתה לך בעיה כלשהי איפשהו בנושא בכל מקרה? :s05:

והתוצאות שלי עגומות לגמרי..

האם אני היחיד שעדיין נותרו לו בעיות?

אני מתכוון כאילו פאק אני לא מצליח לפתוח פורטים?? :nixweiss::kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים