פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים שלוםבימים האחרונים נתקלתי בתקלה מוזרה, מדי פעם שאני מכניס דיסק לכונן המחשב פשוט קופא והביוס מתאפס.אחרי הפעלה מחדש הכל כאילו בסדר...למישהו יש רעיון ?
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר התכוונתי שהביוס חוזר להגדרות הראשוניות שלו, כאילו שהוצאה הבטריה מהלוח.
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים ביוס - לא יודע.XP קופא לפעמים שיש בעיה בקריאה מ CD . תנקה או תחליף את הקונן.
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר רצוי לציין שאני עם win7... ה-XP בצד רק בגלל שאני ממחשב אחר כרגע אגב זה לא בעיות קריאה, נגיעה קטנה בכונן וכבר המחשב נתקע, אחרי ריסט אני עובד איתו כרגיל לפעמים
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים בדוק חיזוק כבל ה-DATA והחשמל, הוצא והכנסאם עדיין בעיה ממשיכה, בדוק תקינות של ספק הכח (אפשרות אחת לפתוח ולבדוק שאין קבלים מנופחים/מפוצצים ואפשרות שנייה לבדוק עם ספק אחר)
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים הוא קופא גם במגע ממש קל ? (שבטוח לא מזיז א המחשב)יש הבדל אם אתה נוגע בפאנל הקדמי או במתכת מאחור (בפינות) או בבורג של המארז ?המחשב מחשמל כשאתה נוגע בו מאחור ?אם אחת מהתשובות היא כן יתכן שיש בעיה בהארקה
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים מחבר הוא קופא גם במגע ממש קל ? (שבטוח לא מזיז א המחשב)יש הבדל אם אתה נוגע בפאנל הקדמי או במתכת מאחור (בפינות) או בבורג של המארז ?המחשב מחשמל כשאתה נוגע בו מאחור ?אם אחת מהתשובות היא כן יתכן שיש בעיה בהארקהכן, קרה לי מספר פעמים שהוא קפא ממגע קליל של הכסא או הרגלאיך אני מטפל בזה ?
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים תבדוק אם זה אכן בעיה של הארקהאתה מחבר את המחשב או המסך אם כבל אם תקע גרמני (כזה שבקושי נכנס לשקעים וההארקה שלו לא מתחברת) ?אם אתה מחליף ביניהם את הכבלי חשמל של המחשב והמסך יש את הבעיה ?המחשב או המסך (כל אחד בנפרד) מחשמלים ? מדליקים טסטר אם אתה בודק במקום לא צבוע במתכת ? (במסך - במתכת של התקע VGA)מחשמלים או מדליקים טסטר כשאתה מחליף ביניהם את הכבלי חשמל ?
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים בנוסף למה שהצעתי, בצע ניקוי מגעים לזיכרון ולסלוט עצמו, בעיות של תקיעות בתזוזה קלה של מחשב נובעת ברוב המקרים מאבק ומגעים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.