עבור לתוכן

ON LIVE -אמיתי ?

Featured Replies

פורסם

נתקלתי בדבר הבא .

http://www.onlive.com/service.html

זה אמיתי ?

אם כן אפשר לשכוח משידרוגים למחשב .

פורסם

זה אמיתי ?

אם כן אפשר לשכוח משידרוגים למחשב .

עם רוחב פס כמו שיש בארץ לחו"ל, תשכח מזה.

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שזה כל כך ישן .

ועשו הדגמה על מחשב וזה עובד בסדר .

אבל מעניין מה יקרה כשהם ימכרו את הקונסולה והמחשב יצטרך להפעיל המון משחקים בו זמנית.

פורסם

^^ אממ מה יקרה? לזה כבר יש תשובה

יש להם מחשב על אחד או יותר שאמורים להתמודד עם העומס

אבל כמו שאמרו - עם רוחב הפס שיש בארץ אין על מה לדבר בכלל...

פורסם

עם רוחב פס כמו שיש בארץ לחו"ל, תשכח מזה.

לפי הסרטון הזה:

http://www.gametrailers.com/video/gdc-09-onlive/47079

הוא אמר שלמי שיש 5MB שבעצם נותן 4MB יספיק להריץ הכל על הרזולוציה הכי גבוהה , וכמה שיותר יותר טוב, לי אישית יש 10 מגה שיעבור שדרוג לNGN הגבוהה ביותר כשיתאפשר באיזור , כל מי שיש לו אינטרנט של 7MB נניח או יותר יכול להנות מזה ואני מאוד מצפה לON LIVE.

פורסם
  • מחבר

^^ אממ מה יקרה? לזה כבר יש תשובה

יש להם מחשב על אחד או יותר שאמורים להתמודד עם העומס

אבל כמו שאמרו - עם רוחב הפס שיש בארץ אין על מה לדבר בכלל...

הם כבר בדקו את זה ?

כי זה נראה לי לא הגיוני להפעיל כל כך הרבה משחקים באיכות גבוהה בו זמנית .

פורסם

לפי הסרטון הזה:

http://www.gametrailers.com/video/gdc-09-onlive/47079

הוא אמר שלמי שיש 5MB שבעצם נותן 4MB יספיק להריץ הכל על הרזולוציה הכי גבוהה , וכמה שיותר יותר טוב, לי אישית יש 10 מגה שיעבור שדרוג לNGN הגבוהה ביותר כשיתאפשר באיזור , כל מי שיש לו אינטרנט של 7MB נניח או יותר יכול להנות מזה ואני מאוד מצפה לON LIVE.

תשכח מזה. גם בהנחה שתקבל את מלוא רוחב הפס ביציבות, זמן התגובה יהיה מזעזע.

פורסם

אולי יעבוד בתור פיילוט בארה"ב, או שירות יוקרתי מאוד ואקסלוסיבי במקומות עם חיבורים טובים באמת.

זה לא יעבוד בתור שירות המוני, במיוחד לא עם החיבור בישראל (ובטח החברות יאטו\יסננו את החיבור הזה, כמו שקורה עם הטורנטים).

פורסם

כמו שאמרנו אז, הרעיון שאפתני מאוד אבל אם להיות ריאלים- מקדים את זמנו.

יש אולי אוכלוסיה מאוד מצומצמת כרגע שתוכל בכלל לחשוב על לנסות את השירות ולהשתמש בו בצורה שהמפתחים התכוונו.

פורסם

יקח הרבה זמן עד שרוחב פס יציב של חיבור לאינטרנט ישתווה לרוחב פס של כרטיס מסך בחיבור pci-e.

פורסם

אני עדיין מעדיף שידרוגים במחשב

פורסם

^

מסכים לגמרי.

מחשב משחקים טוב לא עולה יותר מ-4K וגם כשהוא מתחיל להתיישן השדרוגים לא כאלה יקרים בשביל כרטיס מסך טוב שיסחוב את כל המשחקים כיום. מה קורה אם השירות נופל? או אפילו יש איזה תיקון דחוף שדורש השבתה? בנתיים אתה תקוע עם גרוטאה שלא תריץ לך שום דבר כראוי כי אתה התרגלת לא לשדרג. לא צריך כמובן לשדרג אפילו כיום כל חצי שנה (בד"כ כל שנתיים זה מספיק) אבל תמיד עדיף שתוכל להסתמך על עצמך, ז"א עם מחשב חזק ולא רק על השירות שיכול להעלם...

פורסם

יקח הרבה זמן עד שרוחב פס יציב של חיבור לאינטרנט ישתווה לרוחב פס של כרטיס מסך בחיבור pci-e.

ובכל זאת, משהו שלעולם לא ייפתר - Latency. הבחור הזה כמובן משפיע על הPING שאתם כל כך אוהבים,

וכן הוא מושפע באופן ישיר מאורך התווך בו הוא מועבר [סיבים אופטיים בין היתר].

מה שאומר, הדיליי בין השרתים וכן בין המשתמשים יהיה וודאי ובלתי ניתן לתיקון שכן זה עניין חומרתי פיזיקלי ותו לא.

ובכל זאת, הפרוייקט הנ"ל בכל זאת יכול להצליח מבחינה איזורית [אך בהחלט לא עולמית] כדוגמת קוריאה, יפן, סין, ארה"ב באיזורים מסויימים,

שבדיה, דנמרק וכו'.

כלומר, כל מדינה עם סרברים משלה.

פורסם

בחיים לא תהיה דרך להאיץ את המידע שעובר מארץ לארץ וככה להוריד את הlatency?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים