פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים יש לי NETBOOK LENOVO S12 שמריץ XP SP3ראוטר אלחוטי של NETGEARSECURITY WAP (ה PASSKEY מוכנס נכון)הקליטה טובה מאודהחיבור הראשוני לרשת באיתחול המחשב הוא מיידיהבעייה היא שאחרי SLEEP שהמחשב מתעורר הוא מנסה להתחבר ונתקע ב acquiring network addressובסוף כותב שיש רשת ב LIMITED ACCESS - ואין לי חיבור לאינטרנט.RESTART פותר את הבעייה, ולעיתים גם נסיונות חיבור נןספים וקצת משחקים עם ה PROPERTIES של הWIRELESS NWTWORK עוזרים אבל לא תמיד ורק לאחר מספר דקותרעיונות?תודה
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים מחבר היכן בדיוק אני מוצא את האפשרות הזו?(או שאתה מתכוונן ל- allow the computer to turn off this device to save power ?)תודה
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים מחבר זה אחד הדברים שניסיתי - לא עזר. מכיוון שהוא "נתקע" בניסיון לקבל כתובות IP מה- DHCP (או לפחות זה מה ש XP מראה), חשבתי אולי לתת לכרטיס רשת האלחוטי כתובת IP קבועה ברשת הביתית שלי. האם יש בעייה עם זה? (אני מניח שתהייה בעייה להתחבר לרשתות אחרות שאני אסע עם המחשב)
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים יכול להיות שזה יפתור את הבעיה. רק לידיעתך -- אין בעיה להגדיר על כרטיס הרשת שתי כתובת IP -- אחת קבועה ואחת DHCP על מנת למנוע את הבעיה שאתה מציין -- קרא את המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/DoubleIP/DoubleIP.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.