פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים יש לי גם הוט וגם בזק בבית אני רוצה לשלב את שניהם במחשב אחד ,ראוטר עם 2 חיבורי קוים אני יודע שקיים אבל זה הפתרון היחיד? או שקיימת תוכנה שמאחדת את 2 החיבורים ככה שאני לא יצטרך את הראוטר? אם יש ותוכלו לתת לי תשם שלה זה יעזור לי מאוד...בנתיים זה ככה יש לי 2 כרטיסי רשת על הלוח ושניהם מחוברים 1 לבזק ו2 לכבלים (כמו בתמונה) אבל משום מה זה מנצל רק קו אחד בהורדה לפחות הוא מוריד לי על 2.100 מגה לשניה בממוצע זה אומר שהוא מנצל את הקו של בזק במלואו עכשיו מה יוצא לי מזה שבכרטיס רשת השני מחובר הכבלים האם אני מצנל בו משו? עוד דבר בכבלים יש ראוטר שמחובר ל 5 מחשבים יש לי גישה מלאה לכל המחשבים שמחוברים לכבלים !זה אומר שהכרטיס השני גם עובד רק אני לא גולש דרכו או מנצל חלק מהמהירות שלו...ניראה לי...[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים יש לך נתבים של החברה cisco שיכולים לבצע זאת אני משתמש בכאלה בעבודה אבל זה לא פרקטי לשים בתור פתרון ביתיזה סכומים לא קטנים בכלל
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים נכון יש גם חברות אחרים אבל מה שעולה בזול לרוב עולה יקר בסוף בדקנו כמה וכמה ציודים ושום ציוד חוץ מסיסקו לא הצליח לבצע זאת במהירויות גבוהות מעל 16 מגה בצורה טובה.בדקנו ציוד של:linksys netgear juniper ועוד"אולי linksys כעת כן יכול לעבוד יותר טוב כי החברה נרכשה על ידי cisco (אולי הוכנסה שיפרים כלשהם)בקיצור על מנת לבצע את זה בצורה טובה במהירויות גבוהות ושיהיה שרידות קישור טובה חייבים ציוד שהוא יקר יותר.
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים אני לא מדבר איתך על חיבור ברמה של ארגון בינוני-גדול. זה בסה"כ מישהו שיש לו שני חיבורים פשוטים בפס רחב של תשתיות שונות בבית.כמובן שקשה להשוות ביצועים לציוד של סיסקו (וגם גמישות של התכנות שלו) אבל במקרים מסוימים זה פשו מיותר.אגב לינקסיס היא מזמן חברת בת של סיסקו (היא נקנתה עוד ב 2003).
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים לא תמיד צריך ציוד מיוחד בשביל דבר כזה, בטח ובטח שלא בשביל שימוש ביתי פשוט.כבר ראינו בעבר מישהו שפיצל את ה routing ב windows ל-2 חיבורים שונים.בנוסף יש הרבה פתרונות מתחכמים ויצירתיים אחרים - מכונה וירטואלית שמשתמשת בחיבור אחד (למשל לטורנטים)בזמן שהמחשב המארח משתמש בחיבור השני לגלישה וצרכים אחרים.ניתן גם להפנות תוכנות שתומכות ב SOCKS PROXY לחיבור מסויים ע"י יצירת פרוקסי מקומי באמצעות SSH TUNNEL או בדרכים אחרותבקיצור לא חיייבים להוציא מלא כסף על ציוד בשביל לנצל את 2 החיבורים האלה, יש מספיק דרכים יצירתיות להשתמש ברוחב הפס של 2 החיבורים בחכמה.
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים יש מספר חברות שמספקות אפשרות חיבור ל2 WANולא בהכרח סיסקו שייקרה מאוד ונהפכה ללא כדאית לשוק הפרטי ישנן חברות כמו Draytek Vigorאו BUFFALOשלא כל כך מוכרות בארץ אך מספקות איכות מעולה ואמינותלתחום הMID ENTERPRISE
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים תתקין VM או מכונה אמיתית שמריצה לינוקסשים עליה חבילה של avanced rountingתקנפג עליו 2 default gatewayים עם מטריקה זהה (למשל 1)הלינוק יעשה round robin לחיבורים חדשים בין הכרטיסיםלא עולה כסף ולוקח בערך שעה לקנפג
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים רק עם נתב חומרה/תוכנה שמריצים פרוטוקול BGP.מאיפה אתה מביא את זה? כל פרוטוקול ניתוב מסוגל לעשות את זה. גם ניתוב סטטי יעשה את העבודה. לגבי הפתרון של הלינוקס, נשמע מעניין!
פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים מי אמר שהוא רוצה להתחבר לשתי ספקיות שונות?הוא יכול להתחבר בשני חיבורים עם כל פרוטוקול ניתוב, ניתוב סטטי, או PBR בשילוב של NAT. תסתכל על התגובה של kidney stone. אם הוא רוצה שתי ספקיות שונות, וגם לצאת עם טווח כתובות ספציפי, הוא חייב BGP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.