עבור לתוכן

דילמה(קניית כ.מסך חדש למחשב ישן)

Featured Replies

פורסם

אנשים ברשותי p-2 233 שנשאר בלי כרטיס מסך האם כדאי לקנות כרטיס זול כדוגמת geforce 2mx400 או להשקיע בgeforce ti המטרה לעזור למחשב לסחוב את המשחקים החדשים שיצאו לשוק.(אני יודע שכדאי להחליף את כל המערכת מסיבות תקציביות הדבר יחכה אז בנתיים......)

פורסם

כיום הצוואר בקבוק של המחשקים הוא כרטיס המסך אם תשקיע בכרטיס טוב יותר המשחקים ירוצו יותר טוב אין טעם לקנות gf3 או 4 או readon אבל gf2 ti של הרקולס יתאים לך בהחלט!

פורסם

לא היתי משקיע שקל נוסף על המחשב הזה.

חכה קצת. עם מחשב כזה אתה תחנוק את הכרטיס מסך.

פורסם
אנשים ברשותי p-2 233 שנשאר בלי כרטיס מסך האם כדאי לקנות כרטיס זול כדוגמת geforce 2mx400 או להשקיע בgeforce ti המטרה לעזור למחשב לסחוב את המשחקים החדשים שיצאו לשוק.(אני יודע שכדאי להחליף את כל המערכת מסיבות תקציביות הדבר יחכה אז בנתיים......)

את המשחקים הכי חדשים הוא אף פעם לא יריץ משהו. לא כדאי לך בשום אופן לקחת כרטיס כדוגמת GeForce 4 Ti4600 או ti4400, כי הם יינצלו לא את המעבד (....... אין הרבה מה לנצל) ואז לא תוכל לעבוד נורמלי. גם אין טעם להשקיע בGeForce 4 MX או בGeForce 2 Ti בגלל שבטח יש לך (אם יש לך פנטיום 233) AGP X1 זאת אומרת שבוא נגיד שהכרטיס לא בדיוק יימצא את עצמו..... אז MX400 זאת באמת הבחירה למערכת כמו שלך. את כל המשחקים הכי חדשים אני משער שהוא יוכל להריץ (תדאג להתקין את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA כל הזמן. את הרשמיים כמובן) אבל לא ביותר מרזולוציה של 800*600. יהיו משחקים שהוא יוכל רק ב640*480 אם הם יהיו מאוד כבדים. אבל בוא נגיד ש90% מהמשחקים יעבדו חלק

ב800*600...

דרך אגב, אם אתה קונה MX400, שיהיה של חברת Hercules (הרקולס. הכי עדיף) ואם אין אז של ELSA (גם היא חברה מעולה). אל תסכים לפחות מזה...

עריכה: מה-כל-כך-קשה-בלצטט-כמו-בן-אדם-?!-?!

פורסם

אתה מתכון לשדרג בקרוב?

אם כן, אז כאדי לקנות משהו חזק, לסחוב עם ביצועים לא משהו, אבל שיגיע המערכת החדשה היא תקבל כרטיס מסך מצוין.

פורסם

Ibrow-Now אני כל פעם מתבלבל משיטת הציטוט שלך.

למה אתה לא משתמש בציטוט של האתר?

פורסם

אחשוף את סודותיי:

זה לא נוח לצטט ככה כי:

אם רוצים לצטט כמה אנשים מכמה הודעות שונות על כל אחד צריך לעשות "צטט" וזה ממש מעצבן.

פורסם

תחיה עם זה...

;D

פורסם

אז לפחות כשאתה צריך לצטט רק אדם אחד, תצטט לפי הקוד באתר. ::)

פורסם

אין שום בעיה להוסיף [ quote ] [ /quote ] כל ציטוט, במקום " " !

אפילו יש לזה כפתור..

פורסם

Ibrow-Now מה אם אסוס??? היא לא אומדת בסדנדרטים???

פורסם

לך תקרא קצת את הכתבה על כרטיסי המסך החדשים והישנים כשהם משודכים לפנטיום 3 (700 מהצ ו 1000 מהצ)

אמנם לא הכי רלוונטי למחשב שלך אבל בהחלט מעניין ונותן מושג על כדאיות שידרוגים

(מתוך החדשה שפורסמה באתר זה)

הנה הלינק:

http://firingsquad.gamers.com/hardware/gf4intelscaling/default.asp

אני יודע שלי זה עזר...

פורסם

לא רשום שם איזה חברה רשום שם רק איזה cpu .(והם של נוידיה לא רשום איזה חברה משווקת כמו הרקולס או אסוס)

פורסם

(והם של נוידיה לא רשום איזה חברה משווקת כמו הרקולס או אסוס)

החברה פה כבר לא משנה כלום , הם מדברים תכלס על הביצועים של הכרטיס ולא על החברה שעושה את כל המסביב של הכרטיס כי זה כבר שיקול אחר והוא שלך.

פורסם

אני תומך בדעה של se7en.

אין טעם לקנות כרטיס מסך חדש למחשב כל כך ישן אלא אם יש כוונה לשדרוג בקרוב.

חכה עד שיהיה לך כסף לשדרוג כל המערכת, לא כדאי לך להשקיע כסף בכרטיס מסך שכבר היום נחשב לישן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים