פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים שלוםהתקנתי לא מזמן את VUZE, ביצעתי פתיחת פורטים לפי ההוראותאך עדיין התוכנה די מקרטעת, ההורדות עם פרצופים אדומים/כחוליםכשאני עושה בדיקת פורטים באינטרנט לפורט שנבחר כתוב לי שהוא אינו פתוחאשמח לעזרהאביעדמפרט רלונטי:ראוטר LEVEL ONE WBR6001ווינדוס 7ספק 012+הוט 1.5 מגהפירוול ווינדוס שקיבל חריגה עבור VUZE
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים מה מספק הפורט שאתה מנסה לפתוח? כמו כן תבדוק העם בהגדרות של הFirewall במערכת ההפעלה הפורט לא סגור גם אולי ועם כן תפתח אותו גם שם. בכל מקרה יש גם הרבה פורטים שהספקיות וחברת התשתית סוגרות בכוונה. עם תגיד לי את המספר פורט השמח לבדוק בשבילך.
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים מחבר הפורט מספק BOTH אבל ניסיתי גם בשני פורטים נפרדים לTCP ו-UDPזה לא משנה איזה פורט ניסיתי, זה לא הלךבכל מקרה, לצורך הענין מדובר בפורט 52165כשמנתרים את הראוטר ועובדים רק עם מתאם השיחות של 012 +מודם הוט הכל עובד והפורט נפתח.עברתי על הקישור ששלחתם, הרשת מוגדרת כPRIVATE NETWORKהבעיה היא לא בפיירוול של ווינדוס, כי גם כאשר אני מכבה אותו לגמרי (אני יודע, מאד לא מומלץ...) הפורטים לא פתוחים עם הראוטר.דבר נוסף, אני מחובר בחיבור ללא חייגן, הראוטר מחובר בחיבור דינמיוהוגדר IP סטטי למחשב באמצעות תמיכת 012.תמיכת LEVEL ONE בישראל לא הצליחו לעזור
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים תצלם בבקשה צילום מסך של הממשק של הראוטר שלך על מנת שנוכל לראות איך בדיוק פתחתה את הפורטים. את הדף בממשק:"Miscellaneous" הנמצאת תחת "Forwarding Rules"
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים מחבר תצלם בבקשה צילום מסך של הממשק של הראוטר שלך על מנת שנוכל לראות איך בדיוק פתחתה את הפורטים. את הדף בממשק:"Miscellaneous" הנמצאת תחת "Forwarding Rules" בבקשה 2 הפורטים הפתוחים הם בשביל VUZE (הראשון) ובשביל UTORRENT (השני) שניהם לא נפתחו כראוי [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים מחבר ניסיתי עכשיו גם להפעיל את אופציית ה-DMZ בראוטר, וגם היא לצערי לא פותחת את הפורטים:s05:מישהו יוכל להושיע אותי?
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים מחבר רק רציתי לעדכן שהבעיה נפתרה, לצערי דרך 2 פורומים אחרים.התודה מגיעה לאלון מתמיכת 012 שהגיב להודעה שלי ב-2 פורומים אחרים.והפתרון הוא כזה:יש להגדיר כתובת איפי סטאטית בראוטר על מנת שיקבל DMZ ממתאם השיחות:Wan IP – 10.100.101.100SubnetMask – 255.255.255.0Defualt GateWay – 10.100.101.1אני לא יודע למה אם זה כזה בסיסי, 012 לא יכלו להגיד את זה מלכתחילה שדיברתי איתם...בכל מקרה, תודה רבה לאלון מתמיכת 012 שאפילו הציע שאשאיר את הטלפון והוא יעזור לי טלפוניתותודה לכל מי שניסה לעזור לי כאן מהפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.