עבור לתוכן

חיבור אינטרנט לשני מחשבים בשני חדרים סמוכים

Featured Replies

פורסם

נניח והחיבור הוא חוטי, יש איזו שהיא סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש?

ונניח ואני כן מחבר מחשב אחד מהשניים באופן אל-חוטי, יש סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? בין החדרים יש קיר בלוקים.

לגבי המקרה האחרון, אותה שאלה לגבי האנטנה הכי זולה שיש.

תודה

פורסם

לפי מה שכתבתה בהודעה זה נראה לי שאתה מחפש את הפתרון הכי זול שניתן עם כך תחבר את המודם של הוט או של בזק מה שבא לך למחשב אחד

תגדיר שיתוף אינטרנט במחשב הנ"ל ותמשוך כבל רשת למחשב השני כך אתה בכלל תחסוך את העלות של הראוטר החיסרון בשיטה הזאת שהמחשב

הראשון עליו חיברתה את המודם חייב להיות דלוק על מנת שתוכל לגלוש בשני.

עוד אופציה עם אתה לקוח של הוט הוא לחבר למחשב אחד את המודם בכבל יואסבי ואת המחשב השני בכבל רשת למודם לבקש לעבור לחיבור ללא חייגן

כך תקבל שני כתובות ip חוקיות בשני המחשבים(ולא תצטרך להרים חייגן) ותוכל לגלוש בשני המחשבים בו זמנית בלי שאחד יהיה תלוי בשני.

גם בשיטה השנייה יש חיסרון כי בין שני המחשבים אין בעצם רשת לא ניתן להעביר קבצים ולא ניתן לשתף מדפסת וכדומה...

עדיף כמובן ראוטר ועם כבר ראוטר לא מומלץ ללכת על הראוטר הכי זול מכיוון שתסבול מניתוקים ברשת על שמאל ועל ימין

פורסם

פתרון השיתוף שהצעת הוא לא כל כך זול כי עלות החשמל של המחשב שחייב להשאר דולק כל הזמן תהיה יותר גבוהה מזו של הנתב...

בשכל המצבים שהוא שאל לגביהם, אם החדרים סמוכים ומפריד בינהם קיר לבנים אחד, אין סיבה לא ללכת על נתב תקן G בסיסי + כרטיס רשת אלחוטי בתקן G. בכל מקרה, כיוון שהחדרים סמוכים, ניתן להעביר כבל דרך הקיר המפריד, להעביר דרכו כבל ולחסוך את ה-100 שקל שעולה הכרטיס האלחוטי.

פורסם

לי ולשותף שלי הייתה אותה בעיה בדיוק...

פתרנו אותה די בקלות. אני לא זוכר את הדגם הספציפי שקיבלנו מהוט אבל המודם נמצא ליד המחשב של שותף שלי ושותף שלי מחובר אליו ב usb בזמן שאני מחובר בכבל רשת של 20 מטר(או 10 אבל זה חתיכת כבל בכל מקרה). כל עניין ההגדרות היה די פשוט היות ופשוט הרמנו טלפון להוט והם הדריכו אותנו איך לסדר את זה.

בקיצור, כמו האופציה השניה של parlov שהמחשבים לא תלויים אחד בין השני...

פורסם

הזול עולה ביוקר.

קח לך ראוטר איכותי, יחזיק לך מעמד הרבה יותר מכל הזבל שקיים ויחסוך לך הרבה יותר כסף ועצבים מכל ראוטר זול שיהרס בתדירות גבוהה יותר.

סה"כ אם בבוא הזמן תרצה להשתדרג ולהוסיף עוד מחשבים, תדע שיש לך ראוטר טוב. (מדובר פה על הפרש של 200 ש"ח לכאן או לכאן בדר"כ).

פורסם
  • מחבר

לי ולשותף שלי הייתה אותה בעיה בדיוק...

פתרנו אותה די בקלות. אני לא זוכר את הדגם הספציפי שקיבלנו מהוט אבל המודם נמצא ליד המחשב של שותף שלי ושותף שלי מחובר אליו ב usb בזמן שאני מחובר בכבל רשת של 20 מטר(או 10 אבל זה חתיכת כבל בכל מקרה). כל עניין ההגדרות היה די פשוט היות ופשוט הרמנו טלפון להוט והם הדריכו אותנו איך לסדר את זה.

בקיצור, כמו האופציה השניה של parlov שהמחשבים לא תלויים אחד בין השני...

יש ראוטר מעורב בכל הסיפור?

אתה יכול לפרט בדיוק את הרשת שלכם, מהקיר אל המחשבים?

שילמתם להוט על מודם מיוחד?

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים