עבור לתוכן

בזק ותאוותם לכסף .

Featured Replies

פורסם

רציתי להעביר מודם ADSL שהיה בחדר כלשהו בבית למחשב בסלון ...משום מה המודם לא הסתכרן שם

התקשרתי לתמיכה של בזק ודרשו ממני פאקינג 170 ש"ח בשביל שזה יסתכרן בסלון ...הנקודה בסלון עובדת פיקס גם לטלפון וגם לפקס

אין לי מושג למה זה לא מסתכרן שם ...מה שאני בטוח זה שהיום הם שמו עלי פס שאני לקוח שלהם 6 שנים ואפילו מתקמצנים איתי למקרה הנורא ו " היקר "

של שליחת טכנאי לביתי השם ירחם

פורסם

לקחת את הפילטר איתך לשקע השני?

אתה תמיד יכול להמציא משהו אחר בשביל שישלחו טכנאי, וכשהוא יבוא לבקש ממנו לבדוק את זה, הוא יעשה את זה בחינם.

פורסם

למה סתם לכתוב שטויות? :facepalm:

מדובר על שקע שיושב על אותו קו (מספר טלפון) או לא?

פורסם

אתה אומר לי שטויות או לו שטויות?

אם מדובר על אותו מספר טלפון, מה זה משנה?

עדיין יש את הפילטר הקטן הזה שמפצל לטלפון ולADSL, שיש אותו בשקע ומחובר דרכו המודם...

אז אותו צריך להעביר למקום החדש.

פורסם
  • מחבר

למה סתם לכתוב שטויות? :facepalm:

מדובר על שקע שיושב על אותו קו (מספר טלפון) או לא?

סליחה , עיצבנו אותי קצת ..

כן זה אותו מספר טלפון , בסך הכל רציתי להעביר לסלון את המודם ADSL . על מה ולמה 170 ש"ח ?

פורסם

אני לא מנסה להגן פה על בזק ממש לא מעריץ של החברה הזאת אבל עדיין זה לא אומר שצריך להיסחף פה.

יכול להיות שנפלת על נציג טמבל או שהוא פשוט התבלבל בתיאור שלך וחשב שאתה מעוניין בהתנת קו נוסף או משהו בסגנון.

תנתק את כל מה שמחובר לשקעי הטלפון אצלך בבית ותחבר את המודם עם פילטר לשם ותבדוק שוב אם הוא מסתנכרן.

אם מדובר על אותו קו אתה יכול לחבר את המודם בכל שלוחה שלו בבית בתנאי שהתנאיים הפיסיים/אלקטרוניים מאפשרים זאת.

אגב גם אחרישהמודם הסתנכרן ניתן לראות את איכות הקו בממשק שלו.

פורסם

אם מדובר על אותו מספר טלפון' date=' מה זה משנה?

עדיין יש את הפילטר הקטן הזה שמפצל לטלפון ולADSL, שיש אותו בשקע ומחובר דרכו המודם...

אז אותו צריך להעביר למקום החדש.

[/quote']

ברור שזה משנה :s05:

מה שמחבר אותך לADSL זה לא הפילטר הזה, אלא הקו עצמו שמוגדר בבזק כADSL.

על כל קו צריך לשלם ADSL בנפרד.

פורסם
  • מחבר

אני לא מנסה להגן פה על בזק ממש לא מעריץ של החברה הזאת אבל עדיין זה לא אומר שצריך להיסחף פה.

יכול להיות שנפלת על נציג טמבל או שהוא פשוט התבלבל בתיאור שלך וחשב שאתה מעוניין בהתנת קו נוסף או משהו בסגנון.

תנתק את כל מה שמחובר לשקעי הטלפון אצלך בבית ותחבר את המודם עם פילטר לשם ותבדוק שוב אם הוא מסתנכרן.

אם מדובר על אותו קו אתה יכול לחבר את המודם בכל שלוחה שלו בבית בתנאי שהתנאיים הפיסיים/אלקטרוניים מאפשרים זאת.

אגב גם אחרישהמודם הסתנכרן ניתן לראות את איכות הקו בממשק שלו.

יבגני עשיתי מה שאמרת עם הנציגה הראשונה וזה לא עזר .

הנציגה כמובן שאלה אותי אם זה אותו קו בזק ועניתי לה שכן .

הדרישה לתשלום צצה לה לאחר ששאלתי בתמימות ( טיפשות ? ) למה בחדר זה מסתכרן לי ללא בעיה , ובסלון לא ?

מאז היא אמרה שאני אצטרך לשלם 170 ש"ח להשמשת הנקודה בסלון .

ניתקתי את השיחה כדי לעשות חושבים ... והתקשרתי שוב לתמיכה של בזק

ענתה לי נציגה אחרת הסברתי לה מה אני רוצה ...היא אמרה לי חכה רגע אני אתייעץ עם בכיר .....

חזרה אלי ואמרה לי אין מה לעשות אני חייב לשלם 170 ש"ח בשביל השמשת הנקודה בסלון .

הנקודה עובדת בסדר גמור לפקס ולטלפון .

נראה לי פשוט שמשהו השתבש לי בתשתית בזק שלי בבית , שמחייב הזמנת טכנאי ומנסים להפיל על את העלות הזאת .

פורסם

אין שום הגניון במה שאתה מתאר.

אם מדובר על אותו מספר טלפון בדיוק ושפוט נקודה המקום אחר בבית השירות תקף גם עליה.

שרות DSL עובד בלי קשר לשלוחות טלפון ומוגדר לפי קו PSTN קודם כל.

אתה בטוח שאכן מדובר על אותו מספר? בדקת ע"י חיוג 110 למשל?

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק מחר בבוקר אבל ממש לא נראה כי מעולם לא היו שתי קווים בו .

אני חושד בזה שהבית הזה היה פעם תבל אחר YES עד היום

יש בו עדיין אינטרנט דרך הוט

וגם אינטרט עם תשתית בזק

[אני רוצה לשים ADSL בסלון ואת היוזר של הוט לקחת לבית אחר , ככה לא אשלם על החזקת קו לבזק , שאין לי צורך בו ]

ככה שיכול להיות שתשתית בזק שלי נפגעה בזכות איזה טכנאי מוכשר כל שהו שביקר פה .

אני טוען שזה לא מענין אותי , אני לא הרסתי שום תשתית , אם אתם חושדים לנזק במזיד תתבעו אותו ולא תתחשבנו איתי

כי אני לא טכנאי רשתות בכלל ולא נגעתי בשום תשתית .

פורסם

הכי קל זה להתנפל על חברה אחרת. למה אתה חושב שבזק אחראים על מה שאתה עושה בבית שלך? נראה שבמוקד בזק העריכו שמדובר בבעיה פיזית בקו או בשקע בתוך הבית שלך. פעם היה טיפול בנקודה כזו רק באחריות בזק ורק על ידי איש בזק, ולא היתה אף חברה שאנשיה היו יכולים לגעת בשקעי טלפון או בחוטים. במסגרת ביטול המונופולים של בזק ביטלו גם את המונופול הזה וכל אחד יכול להביא כל חשמלאי או בעל מקצוע מתאים משלו או לתת לדוגמא לטכנאי הוט להתעסק עם התשתית שלו שבתוך הבית שלו וגם האחריות לנעשה בתוך ביתו היא שלו. אפשר להזמין איש בזק במחיר שלהם או חשמלאי פרטי במחיר שלו (150-250 ש"ח) או חבר שמבין ויודע לבדוק.

אחריות בזק לתקינות הפיזית של התשתית נגמרת בכניסה לבית שלך. מכאן ואילך בתוך הבית זו אחריות בעל הבית.

לעבודת מודם ADSL נדרשת איכות תשתית טובה יותר כאשר יכול להיות מקרים שטלפון רגיל יעבוד ומודם לא יסתנכרן, וזה בגלל ליקוי או חוסר שלמות חיבורים פנימיים בתוך השקע למשל. מספיק בורג קטן רופף בתוך השקע בפנים כדי לשבש סיגנל שנדרש למודם אבל עדיין בסדר בשביל טלפון רגיל.

ממליץ לך לנסות להוציא מכל שקע בבית כל מה שמחובר אליו. אחר כך לחבר מכשיר טלפון אל אותה נקודה בעייתית ולבדוק בחיוג 110 אם אתה מקבל את אותו המספר ואם הצליל נשמע טוב כמו בנקודה בחדר בו המודם עובד טוב. זה אחר כך לוודא שאתה מכניס את הפילטר בשקע הבעייתי ומנסה לחבר את המודם ולהפעיל אותו. תקפיד להשתמש באותו פילטר דרכו המודם מתחבר טוב בחדר השני ולא בפילטר שנמצא גם בסלון כל הזמן כי יכול להיות גם שהפילטר לא בסדר.

אם לא מצאת הבעיה תצטרך לפרק השקע ולבדוק תקינות חיבור וחוטים בפנים.

פורסם

ברור שזה משנה :s05:

מה שמחבר אותך לADSL זה לא הפילטר הזה, אלא הקו עצמו שמוגדר בבזק כADSL.

על כל קו צריך לשלם ADSL בנפרד.

אם תקרא את התגובה שלי, התייחסתי רק לזה שמדובר על אותו מספר טלפון...

זה די ברור שאם מדובר על קו שמכיל מספר טלפון אחר, הADSL לא יעבוד בו...

פורסם
  • מחבר

הכי קל זה להתנפל על חברה אחרת. למה אתה חושב שבזק אחראים על מה שאתה עושה בבית שלך? נראה שבמוקד בזק העריכו שמדובר בבעיה פיזית בקו או בשקע בתוך הבית שלך. פעם היה טיפול בנקודה כזו רק באחריות בזק ורק על ידי איש בזק, ולא היתה אף חברה שאנשיה היו יכולים לגעת בשקעי טלפון או בחוטים. במסגרת ביטול המונופולים של בזק ביטלו גם את המונופול הזה וכל אחד יכול להביא כל חשמלאי או בעל מקצוע מתאים משלו או לתת לדוגמא לטכנאי הוט להתעסק עם התשתית שלו שבתוך הבית שלו וגם האחריות לנעשה בתוך ביתו היא שלו. אפשר להזמין איש בזק במחיר שלהם או חשמלאי פרטי במחיר שלו (150-250 ש"ח) או חבר שמבין ויודע לבדוק.

אחריות בזק לתקינות הפיזית של התשתית נגמרת בכניסה לבית שלך. מכאן ואילך בתוך הבית זו אחריות בעל הבית.

לעבודת מודם ADSL נדרשת איכות תשתית טובה יותר כאשר יכול להיות מקרים שטלפון רגיל יעבוד ומודם לא יסתנכרן, וזה בגלל ליקוי או חוסר שלמות חיבורים פנימיים בתוך השקע למשל. מספיק בורג קטן רופף בתוך השקע בפנים כדי לשבש סיגנל שנדרש למודם אבל עדיין בסדר בשביל טלפון רגיל.

ממליץ לך לנסות להוציא מכל שקע בבית כל מה שמחובר אליו. אחר כך לחבר מכשיר טלפון אל אותה נקודה בעייתית ולבדוק בחיוג 110 אם אתה מקבל את אותו המספר ואם הצליל נשמע טוב כמו בנקודה בחדר בו המודם עובד טוב. זה אחר כך לוודא שאתה מכניס את הפילטר בשקע הבעייתי ומנסה לחבר את המודם ולהפעיל אותו. תקפיד להשתמש באותו פילטר דרכו המודם מתחבר טוב בחדר השני ולא בפילטר שנמצא גם בסלון כל הזמן כי יכול להיות גם שהפילטר לא בסדר.

אם לא מצאת הבעיה תצטרך לפרק השקע ולבדוק תקינות חיבור וחוטים בפנים.

ליס יש שקעי טלפון ליד הממיר ... אני עם היוזר עם תשתית בזק מאז מבצע ה WOW של יש יס +014+בזק

יכול להיות שזה קשור ?

בכל מקרה חשבתי על זה קצת והבנתי שמדובר פה בשיטת מצליח ...כנראה עם קצת שרירים הם יקפלו את הזנב ...אני יכול לטעון להפרת החוזה שלי איתם

לספק לי תשתית לבית ולבטל את הוראת הקבע מיידית .

חתול זקן לא היה שום חאפר בבית , אם יש חשש לפגיעה בתשתית למה לא לבוא לאשם האמיתי בדרישה לדין חשבון עם מעשיו ?

הרי שום חאפר לא נגע בתשתיות בבית .. היו פה רק תבל יס הוט ובזק .

בכל מקרה לא סיפור גדול אם הם יתעקשו פשוט היוזר הזה יסגר עם כל הצער שבדבר . בשבילי זה 10 דקות פתיחה של חשבון חדש

בשבילהם זה קצת פחות גרושים ממני כל חודש .

ד"א מחר אני אבדוק אם זה אותו קו , הייתי עסוק היום .

פורסם

באופן עקרוני בזק לא אחראית על התשתית שלך בבית מבחינה חוקית !

מה שכן....אתה יכול לנתק את המודם - להזמין טכ' לבעיה של חוסר סנכרון.

כשהוא בא אתה שם את המודם בשקע הבעייתי - בדרך כלל אם הטכ' נחמד , הוא ינסה לסדר לך את התשתית הפנימית -וכן זה יהיה בחינם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים