פורסם 2009 בדצמבר 616 שנים שלום tomeryh,לשאלתך, אכן, חיבור על גבי רשת החשמל בבית (HPNA) מצריך ראוטר ייעודי.ניתן לרכוש את הראוטר דרך בזק, מומלץ לבדוק האם הוא קיים במלאי דרך שירות הלקוחות בטלפון מספר 199.המשך גלישה מהנהלוטם נציגת בזק בינלאומי
פורסם 2009 בדצמבר 616 שנים לוטם -- את טועה.HPNA זו טכנולוגיה להעברת רשת על גבי קווי טלפון ולא על גבי חשמל. בכל מקרה, אין צורך בראוטר יעודי לא ל-HPNA3 ולא לחיבור על קווי חשמל (שנקרא HOME PLUG).TOMERYH -- הצורך בנתב הוא על מנת לשתף חיבור אינרטנט אחד בין שני המחשבים ולכן השאלה היא מה אתה רוצה לעשות ואיך אתה רוצה לחבר את המחשבים. תפרט יותר.
פורסם 2009 בדצמבר 616 שנים מחבר מה זאת אומרת? אני רוצה ששני המחשבים יהיו עם אינטרנט ושאני אוכל להדפיס ממחשב אחד לשני וזהו בעקרוןואני רוצה לקנות שני מחברים חשמליים[br]פורסם בתאריך: 6.12.2009 בשעה 22:33:44ועוד דבר אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי טוב וזול עד 100 שקל[br]פורסם בתאריך: 6.12.2009 בשעה 22:34:26איך הכרטיס הזה Edimax EW7128G?
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים 1. לצורך זה אתה צריך נתב -- קרא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm2. אני מניח שמחשב אחד יתחבר באופן קווי לנתב.3. את המחשב המרוחק אתה יכול לחבר על ידי שני מתאמי חשמל כמו שהוסבר לעיל.4. הכרטיס רשת אלחוטי שציינת הוא בסדר כל עוד הנתב שאתה קונה הוא נתב בתקן אלחוטי G. לטעמי עדיף לך לחבר את המרוחק באופן קווי ולא אלחוטי.
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מחבר יש לי ראוטר DRAFT N הישןאם יש לך משהו אחר מומלץ עם N שלא יהיה יותר מדי יקר אני אקח בא נגיד עד 150 שח חיבור PCI
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מחבר לא להחליף ראוטר אני מדבר על כרטיס רשת איזה כדאי ליאמרת שמה שכתבתי שווה רק אם יש לי ראוטר G אז כתבתי שיש לי ראוטר Nזה אומר שמומלץ לי כרטיס רשת אחר?
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים לך על כרטיס רשת N אבל על מנת להמליץ לך על כרטיס אתה צריך לגלות לי איזה ראוטר יש לך.
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מחבר זה אני עם הbelkin n routerשקניתי בניו יורקלמה זה משנה איזה ראוטר? כי יכול להיות שאני אחליף ראוטר
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים על מנת להגיע לביצועים מקסימלייםבתקן N רצוי מאוד לרכוש כרטיס של אותה חברה. במקרה שלך זו בעיה כי אין כרטיסים של BELKIN בארץ. תוכל לפרט את הדגם המדוייק של ה-BELKIN -- אולי יש בארץ כרטיס של חברה אחרת אבל כזה שמבוסס על אותו CHIPSET.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.