פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים זה לא מצולם בטכנ' חדשה, הוא יוקרן גם בר3D במסכי IMAX, יש לך את Yes palent בחיפה, אבל אני בספק אם הוא יוקרן איפשהו ב3D בארץ.זה ממש נראה כאילו את מתאמץ לדבר שטויות חסרות בסיס.אני מתכנן ללכת לסרט מחר, למרות שהתגובות פה בפורום קצת איכזבו אותי. בפורומים של חול משבחים את הסרט מפה ועד, אפילו קראתי לא פעם ביקורות שזאת היא תחילת עידן חדש בקולנוע. כנראה שמחר אשפוט בעצמי.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים עכשיו חזרתי ,( מסך ענק )המילה שמתארת את הדבר הזה היא :"ואוו" .או בקיצור הסרט שמנצל את המדיום הקולנועי בצורה הטובה ביותר לטעמי עד כה מאז שהומצא הקולנוע . סרט חובה .
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים אני ירושלמי ומעוניין לראות את הסרט, מישהו יכול לאשר שחווית הצפייה ברב חן ירושלים סבירה?
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים מחבר תקלה- לא יצא לי לראות את הסרט השבוע... יש מצב שהוא יהייה מוקרן גם בשבת הבאה בלב המפרץ? (תלת מימד ובאולם נורמאלי...) באתר של יס פלאנט אפשר להזמין כרטיסים רק עד יום רביעי ?
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים אני ירושלמי ומעוניין לראות את הסרט, מישהו יכול לאשר שחווית הצפייה ברב חן ירושלים סבירה?עדיין לא היה לי העונג ללכת לראות את הסרט בעצמי, אבל חבר שלי שהלך אמר שהיה ממש אדיר
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים עדיין לא היה לי העונג ללכת לראות את הסרט בעצמי, אבל חבר שלי שהלך אמר שהיה ממש אדיר Good enough for me כנראה שאני אלך יום רביעי
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים אז אחרי 9 עמודים - איפה הכי כדאי לראות את גרסת ה-3D מבאר שבע עד הרצליה?אם אפשר לשלב אולם קטן, VIP ואיכות הקרנה גבוהה - מה טוב...
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים מחבר כן... אתמול ראיתי... לפני זה היו הזמנות רק ליום רביעי הזה (מחר...)אגב, איך אני יכול ליצור קשר טלפוני עם מישהו ביס פלאנט? (ניסיתי את הטלפון שב"צור קשר" באתר אבל לא עונים לי שם...)
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר כע.. עכשו חזרתי גם מהסרט, באולם 1 יס פלאנט 3D... הדבר היחיד שיש לי להגיד על הסרט זה פאקינג וואו! שווה את הנסיעה, הכאב ראש\ עיניים מהמשקפיים וה-3 שעות ישיבה לחלוטין. מתי יוצא אליסה בארץ הפלאות?
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים עכשיו חזרתי , ( מסך ענק ) המילה שמתארת את הדבר הזה היא :"ואוו" . או בקיצור הסרט שמנצל את המדיום הקולנועי בצורה הטובה ביותר לטעמי עד כה מאז שהומצא הקולנוע . סרט חובה . IG איזה נדוש אתה חבלזו"ת על הסרט אני הולך לראות אותו שוב . עליסה - דא דא דא
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים סרט מצויין.לא ממש, הסרט עצמו בסדר, די בינוני.החוויה הקולנועית? מדהימה. אני לא חושב שאי פעם הרגשתי יותר טוב עם הכסף שהוצאתי על כרטיס קולנוע.
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים זה לא סרט לילדים קטנים?אני גם רוצה לראות אבל אני חושש שזה לא יהיה מתאים לגילי.ואז אני אתבאס על ה40 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.