עבור לתוכן

הסרט AVATAR

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הציוד לא ממש בסיסי וזה לא בעיה לעשות דאון-סקייל (או איך שלא קוראים לזה...)

• תגובות 119
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה תלת מימד- המחיר לתלת מימד הוא 45 שקל + 4 שקל עמלה וזה המחיר של הסרט באתר.

בכל מקרה שריינתי כבר מקומות להקרנה של 22:00 ביום שישי באולם 1 שזהו גם האולם הכי טוב שלהם.

גם אני, רק ליום חמישי ;D

פורסם

אתם מפחידים אותי, בסוף אני אלךולא יהיה מקום כי הכל הוזמן מראש :P

מחר אני אבדוק איפה אני הולך ליראות את הסרט, כניראה שברב חן בירושלים (חרא קולנוע).

פורסם

גם אני, רק ליום חמישי ;D

אז מיני, גם אם זה חרא של סרט(ואני בטוח שהוא לא..) אל תספר לי עליו אחרי שתראה.. :P

פורסם

סרט חרא

עלילה משעממת כ3 שעות

אין בסרט אפקטי תלת מימד,כל הסרט בנוי בתתלת מימד אבל לא מהסוג כמו ביעד סופי 4 שקופצים לך רסיסים או סכינים מתוך המסך לעין שלך

פשוט תחשבו שאתם במשחק מחשב....מאוכזב קשות

הייתי ביספלאנט בחיפה באולם 6 בהקרנה של התלת מימד

פורסם

אמור להיות בסרט הרבה אפקטי תלת מימד אבל אולי לא הלכתה למקום שבאמת שדרו אותו בתלת מימד

בכל מקרה רק מהטרילר זה ניראה לי כמו סרט ילדים

פורסם

גם אני ראיתי את הסרט אתמול ביס פלאנט (באולם 1) בתלת מימד.

הדבר היחיד שבו אני מסכים עם gseepmaster זה שאין בסרט "אפקטים" כמו שיש ביעד סופי (שאותו לא ראיתי, אבל שמעתי עליו). והסיבה לכך היא נורא פשוטה - זה לא סרט של אפקטים. קמרון הצליח לקחת את ה-CGI לרמה כל כך גבוהה שזמן לא רב אחרי תחילת הסרט (שאורכו כמעט 3 שעות) אתה כבר מפסיק להבדיל בין CGI לדמויות אמיתיות והכל נראה ריאליסטי בצורה יוצאת מן הכלל. זה בהחלט סרט ה-CGI הראשון שאני רואה שמגיע לרמה כזו, ואני כבר אומר שכל הטריילרים של הסרט פשוט לא עושים לו צדק.

העלילה היא אכן לא מהמתוחכמות שראיתי, אבל הבימוי (בכל זאת, קמרון) בהחלט מפצה על זה ובסך הכל מאוד נהניתי מהסרט, הוא שואב אותך פנימה בצורה בלתי רגילה. אני ממליץ לכולם ללכת לראות אותו, זו חוויה קולנועית שונה ומהנה מאוד.

פורסם

MiniMizer השאלה הגדולה אם הוא באמת מצדיק את ההיפ שהיה בשמים ?

סרטים שמבוססים המון על CG ועושים את זה טוב היה את המחסל 4 ואת אנטרפייז לא כל כך מזמן

פורסם

MiniMizer השאלה הגדולה אם הוא באמת מצדיק את ההיפ שהיה בשמים ?

סרטים שמבוססים המון על CG ועושים את זה טוב היה את המחסל 4 ואת אנטרפייז לא כל כך מזמן

ההיפ לא הכי מוצדק אבל למרות זאת הוא כן, כאמור העלילה לא חדשנית במיוחד אבל הישום בפועל מעולה

לגבי הCG, אתה באמת שלא מבין באיזה רמה אחרת מדובר, עד שלא תראה אותו בפועל לא תבין

פורסם

אני יחכה לגרסת בלו רי

בטח עוד כמה חודשים תצא גרסה כזאת

פורסם

תראה את זה בקולנוע.

פורסם

הייתי צופה בקולנוע אם היה באזור שלי מקום שמשדר את זה ב3D אבל לפי מה שהבנתי אין

חוץ מזה עד שהסרט יצא בבלו רי בטח כבר תיהיה לי את ה37 FHD שאני מתכנן לקנות בפברואר

פורסם

האמת שאני לא כל כך מתלהב מ3D ודי שונא את המשקפיים המעצבנות.

2D גם תופס?

פורסם

אני חושב שחלק גדול מהחוויה של הסרט הזה הולכת לאיבוד אם צופים בו בדו-מימד.

פורסם

מסכים... ה3D מוסיף המון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים