עבור לתוכן

הסרט AVATAR

Featured Replies

פורסם

קרירין

אבל זה כל העיניין בקולנוע אפקטים אחרת אין טעם בכלל ללכת לקולנוע , לטעמי לפחות , טוב אבל זה אולי בגלל שאני לא אוהב את הסרט שלי עם בעיטות בגב הכיסא ועם צווחות של ילדים וילדות מתלהבים ועם צילצולי טלפון אקראיים , אבל זה אני - חחח .

IG אמרת שאתה קונה פאביה !

וחוץ מיזה איך אתה לא יודע שיש איי מקס בקיריון ? ( טבריה ? ) ( ולמה אתה לא מצטט אותי - בושה ! )

• תגובות 119
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קולנוע שמולנוע

היום למי שיש מערכת קולנוע ביתית ומריץ סרטי HD לא מפספס שום דבר וזה אפילו עדיף האיכות תמיד טובה יש שקט הסאונד תמיד טוב

וזה בחינם ;)

פורסם

עכביש לא סתם התחילו להחזיר לחיים סרטים אם 3D (הטכנולוגיה עצמה קיימת הרבה שנים רק לא השתמשו בה הרבה )

ואפילו שכללו אותה

ויותר מזה זה גרם לאנשים להתחיל לחזור לקולנוע

הקולנוע לדעתי היה חייב משהו כזה כי ליותר ויותר אנשים יש מסך גדול אם רזולוציה מספיק גבוה (לא כמו בקולנוע אבל בבית גם ככה יושבים קרוב יותר )

ומערכת סאונד מספיק טובה

זה לא כמו פעם שלרוב האוכלוסיה היה רק CRT גנרי והרמקולים שלו שימשו לסאונד

ככה שמבחינתי הקולנוע צריך לתת לי ערך מוסף כצופה ה3D בחלק מהסרטים זה דוגמה מצוינת לערך מוסף

כי מסכים שתומכים בטכנולוגיה המחודשת לבית עולים המון כסף היום

ושלא מקרינים ככה מה הטעם בכלל ?

עוד כמה חודשים אני מתחדש ב37 FHD אז למה לי לא לצפות בסרט בבית באיכות בלו רי

אם אין 3D ?

אם כן יהיו בתי קולנוע קרוב אלי שישדרו ב3D אני ילך לצפות בלי זה שיחפשו

פורסם

קרירי

ברור שאני בעד קולנוע - אבל לחלוטין , אני מת על קולנוע אבל ובעיקר בגלל האפקטים , נכון לראות במסך גדול בבית ואפילו עם מערכת סראונד מצויינת זה תענוג , אבל אין מה להשוות לרצפיה בקולנוע עם מסך ענק , בהחלט עם 3 D ואוו , האמת הסרט האחרון שראיתי בשלש די זה במוזיאון המדע טק :'( ועדיין לא ניסיתי את האיי מקס , אבל אתהיכול להיות בטוח שאני אנסה , גנוב על סרטים לקולנוע ובעיקר אפקטים - אפילו שאני לא סובל את השטויות של עמך ישראל בקולנוע .

פורסם

אבל זה העניין אם הסרט הוכן ל3D ומשודר ב3D בארצות נורמליות שיתנו לי את אותו הדבר בארץ

ולא ישדרו בלי 3D

במיוחד בAVATAR שבתאוריה אמור להקפיץ את איכות סירטי ה3D דור שלם קדימה

פורסם
  • מחבר

קרירין- תזכיר לי לתת לך שקל בהזדמנות...

קרירין

אבל זה כל העיניין בקולנוע אפקטים אחרת אין טעם בכלל ללכת לקולנוע , לטעמי לפחות , טוב אבל זה אולי בגלל שאני לא אוהב את הסרט שלי עם בעיטות בגב הכיסא ועם צווחות של ילדים וילדות מתלהבים ועם צילצולי טלפון אקראיים , אבל זה אני - חחח .

IG אמרת שאתה קונה פאביה !

וחוץ מיזה איך אתה לא יודע שיש איי מקס בקיריון ? ( טבריה ? ) ( ולמה אתה לא מצטט אותי - בושה ! )

אני רוצה לקנות פאביה- כשיהייה כסף...

ואימקס בקריון עם "?"?!

סרט בקולנוע זה עם "?"....

כבר איזה 5 שנים לא הייתי באחד כזה...

אז איך הקולנוע בקריון? שווה לנסוע או לראות בדרך הרגילה?

פורסם

האמת שנים לא הייתי שם לראות סרט

אבל לא מזמן הייתי בקריון , ויש שם מתחם גדול למדיי , ראית את המתחם בלב המפרץ ? אומנם אין שם איי מקס אבל המתחם מהנה מאוד בתחום הדרישות הגבוהות האישיות שלי ועדיין הלכתי לראות שם את ה"מחליפים"

לסיכום : באיי מקס לא הייתי אבל בלב המפרץ הייתי גם הייתי ( לא יודע למה ההקרנה הדיגיטלית הזו מורחת את התמונה סעאמו ) והמתקן סבבה , לא יודע עדיין אני מחכה לזו ששוה שאני אזמין אותה לוי איי פי ,

נו ואני חשבתי שאתה ואני כבר נתחרה על אותה פאביה ...

ותודה על הציטוט :)

אההה כן , לא יודע מצאתי ששוה לי לשלם שמונה שח' נוספים ולהזמין מהבית דרך האינטרנט מקומות שמורים - זה דרך אגב כל המקומות בלב המפרץ אבל תשמור את הכרטיסים כי לפעמים כל מיני ארחי פארחיי מנסים לשונרר לך תכיסא .

פורסם
  • מחבר

OK, יש למישהו מידע נוסף לגבי הקריון?

פורסם

אם כל הכבוד לגימס קאמרון שעשה סרטים כמו הנוסע השמיני 2 והמחסל 2

ואם כל הכבוד לשחקנית מהנוסע השמיני 2 (סוזן סרנדון אם אני לא טועה ) שהיא שחקנית מצוינת ומשמח אותי שהיא מקבלת תפקיד בסרט גדול

זו סיגורני וויבר, לא סוזן סרנדון.

פורסם

כן צודק הייתה מצוינת ב"מכסחי השדים" בהנוסע השמיני ואפילו בפארודיה על מסע בין כוכבים (לא זוכר את השם)

פורסם

N/M

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, תתמקדו בבקשה לרגע...

OK, יש למישהו מידע נוסף לגבי הקריון?

:)

פורסם

איזה מידע אתה רוצה ?

פורסם
  • מחבר

מס' חשבון בנק ומס' ת.ז.

ובאופן כללי, איך האיכות ביס פלאנט בקריון (איכות הקרנה\ סאונד\ מקומות ישיבה...)?

;)

פורסם

אוקי

לא הייתי בקיריון במערכת הנוכחית שלהם קרי האיי מקס ( אבל הייתי מחוץ למתחם ניראה עשוי מקרטון ולא עסוק יותר מידי אבל בפנים בקולנוע לא הייתי , אני משער שזה פחות או יותר אותה רמה כמו בלב המפרץ שהוא יותר חדש , הקרנה דיגיטלית - לא אוהב לסירטי פעולה , מעט נמרח לטעמי וכמו כן התמונה לא חדה ממש , סאונד טוב כמובן המיקום משפיע רבות אבל צליל נקי ולא רועם וכמובן הקיפי למהדרין ) אבל בהתחשב ב : זמן ההקמה ובנפח הפעילות אני חושב שלב המפרץ נוח יותר לפחות ואין יתרון לקריון , מקומות הישיבה בלב המפרץ הינם מרוווחים עם משענת ראש וגם בחורים מגודלים ירגישו בנוח לרווח את רגליהם מבלי לפגוע בגב הכיסא של היושב לפניהם אותו כנ"ל לגבי הגבהה של שורת כיסאות אחת מהשניה אני מעריך בלפחות 20 סמ' כך שגם אם יושב מישהו גבוה הוא / היא לא יסתירו ליושב אחריהם ( לסיכום הייתי מעריך את המרחק בין שורה לשורה במטר ואת הגובהה בלפחות 20 סמ' ) באשר לגבי הכיסאות הם למעשה כורסאות בעלות משענת ראש כנו שאמרתי אינן מתכוונות אך רחבות להכיל את התחת השמן של הפקצה שאני הייתי יכול להזמין ( לא הנוכחית כי היא לא פאקצה , היא כוסית חבל"ז ) ( אם כמובן לא הייתי קשור - מישהו אמר הב הב ? ) אבל האמת שפקצות עם תחת שמן אני לוקח הביתה ( יאמי תחת שמן ממממממ ) ( נסחפתי בגללך ! ) ( סתם בגללי - חחח ) או שאתה יכול להזמין ( אם לא משהו גנב לך אותה קודם , למשל אני - חחח , נו די ! ) , טוב בקיצור , אם תזמין אותה לשתיה ( לא ממליץ מחירים בשמיים - זיבלונים עושקי בליינים שכמותם ) ( או שתגיד לה כמוני , "בחוץ יותר זול" , סאעמק שילמתי כבר על הסרט - חחח ) אתה תמצא שיש מתקן לכוס אבל ידית הכורסה איננה רחבה מספיק ואתה תהיה צריך להגיע להסכמה שבשתיקה או שבאגרוף עם היושבים לצידך על המיקום של זרועתייך השעירות והמסוקסות ( אתה יודע חלק אחורי ו /וא קידמי של המסעד ) ( חח ) אני מעדיף תמיד לשבת ליד הנקבה קצת יותר קשה לי ( תרתי משמע ) להתרכז בסרט - חח ואתה יודע כדי לא ליגוע בבחור שיושב אז אני נשען יותר לכיוון שלה - שויין .

שטיחים כמובן כול האולם וזהו פחות או יותר בלב המפרץ גישה נוחה לאולמות , מתחם ראוי לשבת לשתות כוס קפה בחוץ יש תנועה יש אנשים יש חניה , בימי שישי מומלץ להגיע לחניון הישן של לב המפרץ ולא להידחק לחניון של הבית קולנוע למרות שיש כמוה מטרים ללכת ברגל אם תעשה כך .

שויין עוד משהו ?

אולי את מספר הטלפון של הפאקצה ? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים