עבור לתוכן

עזרה בזיהוי שיר (מנגינה ללא מילים) - בבקשה כנסו אוליי אתם מכירים !

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון אני ממש אודה למי שיצליח להבין לשיר שאני מתכוון אליו.

1)זה שיר בלי מילים , רק מנגינה והוא מוכר לכולם ! פשוט אין בנאדם שלא שמע את זה ..

2)אני זוכר שכשראיתי את הקליפ של זה ביוטיוב (המנגינה ברקע ויש סתם קליפ לא קשור) היה שם צילום של ים ! אני זוכר שהיה ים .. לא היו עוד דברים חוץ מזה.

3)השם של המלחין\יוצר או שם השיר היה משהו עם X .. אני כמעט בטוח בזה !

4) זה סאונד טראק חלש כזה .. לא משוגע מידיי אבל אני פשוט לא מצליח להיזכר ביותר מזה..

עריכה-

לא יודע אם זה ממש עוזר - אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי היה פסנתר בשיר (אוליי לפחות בהתחלה ) אבל אל תתפסו אותי במילה .. תזרקו כל מה שעולה לכם לראש !

ממש ממש תודה למי שיצליח להבין למה אני מתכוון .. אני פשוט חייב את המנגינה הזו למשהו .. וחוץ מזה שזו מנגינה יפה ואני פשוט חייב אותה לפלייליסט ! :xyxthumbs:

פורסם

אם תוכל לזמזם אותה במיקרופון או לנגן בכלי נגינה (אם אתה יודע) ולהקליט. אני חושב שזה יוכל לעזור.

פורסם
  • מחבר

אם תוכל לזמזם אותה במיקרופון או לנגן בכלי נגינה (אם אתה יודע) ולהקליט. אני חושב שזה יוכל לעזור.

זהו שאני לא ממש זוכר איך זה הולך .. יש לי באייפון תוכנה שאפשר לזמזם אליה והיא מוצאת את השיר אבל .. אני לא ממש זוכר אותו .

וגם אם זה לא יעזור, זה יהיה ממש מצחיק.

מסכים ! חחח אני תמיד שואל ילדים אם הם רוצים לנסות לזמזם ומקליט אותם .. באמת שזה יוצא מצחיק P:

תודה רבה אך אף אחד מהם הוא לא המנגינה שאני מחפש לצערי .. |:

פורסם

אני מחפש שיר אבל אני לא ממש זוכר הרבה... אני זוכר שהוא לא היה בעברית, שהזמר היה גבר(אני חושב), היו בו תופים ובשם של השיר יש את האות D. מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

אני מחפש שיר אבל אני לא ממש זוכר הרבה... אני זוכר שהוא לא היה בעברית, שהזמר היה גבר(אני חושב), היו בו תופים ובשם של השיר יש את האות D. מישהו יכול לעזור לי?

חחחחח..יש אולי מליון שירים שהם לא בעברית+הזמר גבר+ יש בהם את האות D ...חחח

תפרט עוד קצתת...

אני מאמין שאתה לא מפרט עוד כי אתה לא יודע עוד...אבל ככה אי אפשר לעזור לך(נראה לי)...

תנסה להיזכר בעוד פרטים..

פורסם

אני אנסה להיזכר אבל שמעתי אותו ביוטיוב לפני שנתיים אז אל תבנו על זה... בקליפ היה נוף כפרי ואני חושב שגם ירד גשם כשראיתי אותו וזה היה בדיוק כשהתחילו החדשות בערוץ 2... אבל אל תבנו על זה כי אני לא בדיוק זוכר.

פורסם

NuNaTaK אתה צוחק נכון?

לפותח הדיון -

אולי זה :

די בטוח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים