עבור לתוכן

מעוניינת לקנות דיסק של טרה- טרה וחצי. עזרתכ&#1

Featured Replies

פורסם

1. אין שום קשר... הוספת קשיח למערכת זה פעולה שגרתית פשוטה ומהירה

• תגובות 34
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הצורב שלך מת ,אני לא יודע אך להסביר לך את זה,שבת שלום

1-כן

2-הצורב שלך מקולקל

3-לא יודע

פורסם

את לא צריכה צורב חדש ואת לא צריכה להוסיף זיכרון. 2GB הם דיי והותר לרוב המשתמשים כיום וגם לי יש את הצורב הזה (אכן היה במומלצים) והוא מלכתחילה צורב טוב. אין שום סימן כרגע לכך שהוא דפוק.

העברתי את הדיון שפתחת לפורום תוכנה כי אין לך בעיה ספציפית בצריבה/צורב אלא יותר כללית במערכת (אולי וירוס/דברים פועלים ברקע/ הגדרות לא נכונות). אם זה יתברר כלא שייך לפורום תוכנה אז כבר יעבירו לפורום מתאים יותר בהמשך.

פורסם
  • מחבר

1. אין שום קשר... הוספת קשיח למערכת זה פעולה שגרתית פשוטה ומהירה

סברתי שאין קשר, יעקב.

בכל מקרה אנסה לתקן את הבעיות שיש לי, בתקווה עוד לפני שהקשיח יגיע.[br]פורסם בתאריך: 5.12.2009 בשעה 09:10:59

הצורב שלך מת ,אני לא יודע אך להסביר לך את זה,שבת שלום

1-כן

2-הצורב שלך מקולקל

3-לא יודע

שוב, תודה על העזרה, hgeuch

אנסה לתקן את התקלות שיש לי במערכת, בתקווה שגם העניין עם הצורב יפתר.

אם לא אצליח לתקן או התיקונם לא יועילו (לפחות לא לעניין הצורב), אראה משם.[br]פורסם בתאריך: 5.12.2009 בשעה 09:13:30

את לא צריכה צורב חדש ואת לא צריכה להוסיף זיכרון. 2GB הם דיי והותר לרוב המשתמשים כיום וגם לי יש את הצורב הזה (אכן היה במומלצים) והוא מלכתחילה צורב טוב. אין שום סימן כרגע לכך שהוא דפוק.

העברתי את הדיון שפתחת לפורום תוכנה כי אין לך בעיה ספציפית בצריבה/צורב אלא יותר כללית במערכת (אולי וירוס/דברים פועלים ברקע/ הגדרות לא נכונות). אם זה יתברר כלא שייך לפורום תוכנה אז כבר יעבירו לפורום מתאים יותר בהמשך.

אוקי, !_Nike_!

מקווה מאוד שאתה צודק. בינתיים גם השיבו לי שם. מקווה שזה יסתדר, אולי בעקבות המערכת שבתקווה אצליח לסדר (כאמור, המון צרות)

שבת שלום.

פורסם

לגביי הקשיח של Verbatim, אני קניתי באופיס דיפו 1.5T ב500 ש"ח והוא אכן מכיל דיסק של סמסונג מסדרה ירוקה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים