עבור לתוכן

זקוק להמלצה על Switch 1G פשוט וטוב במחיר שפוי.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לחבר בין שני מחשבים סמוכים שלשניהם שתי יציאות רשת של 1G. יש לי ראוטר 100M אבל הוא רחוק ולא נגיש למחשב השני (יש כבל ארוך בודד שמחבר בין הראוטר למחשב הראשון).

אני מאמין שאפשר פשוט לחבר switch 1G פשוט בין שניהם לא? אשמח מאוד להמלצה על דגם טוב ומשתלם וכמה מילות הסבר אם אפשר על אופן החיבור, הכבלים הנדרשים וכדומה.

* לא צריך הרבה חיבורים או אפשרויות

* חוטי 1G בלבד

* אם קיים - ללא חיבור חשמל יעודי מסורבל.

* קטן וחרישי ככל האפשר.

* מהימן ויציב.

רב תודות מראש,

גונן.

פורסם

אני ממליץ לך על DLINK דגם DGS-1008 (עם 8 יציאות) או EDIMAX דגם ES5500P (עם 5 יציאות) או EDIMAX דגם ES5800P (עם 8 יציאות) -- כולם SWITCH-ים טובים של 1G עם תמיכה ב-JUMBO FRAMES ב-250 שקל פחות או יותר. בנוסף אתה צריך כבלי רשת עם 8 גידים.

פורסם
  • מחבר

רב תודות לך!

מה טופולגיית החיבור? פשוט לחבר את שני המחשבים ל-switch וזהו?

אני אראה את המחשב החדש (ה"שני") ברשת כולה(דרך הראוטר שמחובר לישן/ראשון)?

תודה!

פורסם

שני המחשבים מתחברים ל-SWITCH בכבל 8 גידים ואת המתג גם צריך לחבר לחשמל. אין להם מאוורר בכלל. אם אתה רוצה לחבר את המחשבים לנתב, אתה מחבר את ה-SWITCH לנתב שמחלק להם כתובות IP. אם אין נתב, אתה צריך לקבוע למחשבים כתובות IP באופן ידני -- http://www.netcheif.com/Articles/CrossCon/CrossCon.htm -- מבחינתך ה-SWITCH הוא בעצם כבל מוצלב.

בעקרון זה כך:

מחשב -----------------|

מחשב -----------------| SWITCH 1G ---------------- נתב -------------------- מודם

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהבנתי - תודה רבה על ההסבר המפורט!

אז בין שני המחשבים אוכל להעביר מידע ב-1G ובינם לבין הנתב (ושאר המחשבים ברשת) ב-100M, נכון?

שוב, תודה על הכל,

גונן.

פורסם

בדיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים