עבור לתוכן

Colin McRae : DiRT 2 : דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

שיחקתי עם FRAPS

DiRT 2 - Hairpin Run, Croatia

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 166
  • צפיות 21.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תיראו לא הבנתי תקטע היחידי במשחק הזה ששניח סתם ניכנסתי לאיזה מרוץ ופרשתי אז קיבלתי 7,500 אלף בערך ו EXP

אז מה הקטע להיכנס למשחק ליפרוש ולקבל כסף וככה לעשות את בלי הפסקה וליקנות מלא מכוניות ולעלות רמות מישהוא מוכן להסביר לי מה הקטע פה?

יש לי עוד שאלה עד איזה רמה המשחק?

פורסם

מעקב

פורסם

המשחק ממש טוב -גרפיקה ממש איכותית וזה על DX 9 ,נירא איך זה יהיה על DX 11 עוד מעט .

השליטה הייתה מוזרה בהתחלה ,אבל נירא לי שמתרגלים לזה ,משחק על מקלדת חח :xyxthumbs:

פורסם

מה זה גם לכם זה קורה? בלובי שבוחרים RACE וכל אלה המשחק פועל בצורה יחסית איטית אבל במירוץ עצמו הוא פועל חלק גם קורה לי שליפעמים בטעינה היא ניתקעת לחצי שנייה ושומעים תמילה האחרונה פעמיים משהוא כזה אאאא ואז ממשיך

פורסם

עוד כותר משובח מבית היוצרים של Codemasters. החבר'ה האלה צריכים לקדם את התעשיה גם בז'אנרים נוספים ולא להתמקד בעיקר ב Racing. זה פשוט מדהים עד כמה קליל וחלק המנוע הגראפי, שלא לדבר על כך שהוא מרשים ביותר וויזואלית.

הם מהווים את הדוגמא הקלאסית לתוצאה של השקעה באופטימיזציות - אני רק מדמיין איך המשחק היה נראה (ורץ, אם בכלל) אילו DICE ,Bohemia Interactive ואחיותיהן היו עומדות מאחורי כותר שכזה...

פורסם

בפעם האחרונה שהם שיחררו כותר שלהם שהוא לא מירוצים יצאה להם את פאשלה גדולה מאוד ( operation flashpoint 2 או איך שקראו לו)

שימשיכו להתמקד במירוצים..

פורסם

עד כמה שאני יודע את OFP2 הם רק הפיצו ולא פיתחו ומצד שני את DIRT 2 (וDIRT 1 וGRID) עשו מפתחים פנימיים של קודמסטרס

פורסם

חוץ מקודמאסטרס אין שום שם של חברה אחרת על עטיפת המשחק... :nixweiss:

פורסם

צודק, גם סטודיו פנימי של CM פיתח את OFP2

פורסם

בפעם האחרונה שהם שיחררו כותר שלהם שהוא לא מירוצים יצאה להם את פאשלה גדולה מאוד ( operation flashpoint 2 או איך שקראו לו)

שימשיכו להתמקד במירוצים..

גם OF 2 היה משחק טוב, אני לא יודע על מה אתם מדברים, משחק מציאותי וטוב.

פורסם

שלום אנשים! יש לי בעיה מוזרה במשחק, אתמול נכנסתי כמו תמיד לשחק ופתאום שמתי לב שכל ה EXPERIENCE שלי נעלם. יש לי את כל המירוצים שעברתי והכל כולל ההישגים ומתנות, הבעיה רק ב EXPERIENCE. מישהו יודע למה זה קרה?

ת'אמת יש לי תחושה שזה יצא כך בגלל BIOSHOK 2 כי כשהתקנתי אותו הוא עשה משהו עם GFWL, יש למישהו רעיון איך אפשר להחזיר את זה?

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המשחק? עדיף באינטרנט. תודה.

פורסם

דיסק או להורדה (חוקי) ?

יש לך את סטים , shopto , Game.co.uk

פורסם

התכוונתי דיסק, ובארץ. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים