פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים אני מתלבט בין: Two Hundredל:Three Hundredמה ההבדלים בניהם?אני מחפש מארז Full Tower, וחשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט ובלי חורים מטורפים שיכנס מלא אבק.לא איכפת לי לשמוע המלצות אם יש מארזים עדיפים עד 400-500 ש"ח.תודה
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים אמרת שאתה מחפש מארז Full Tower אבל שני המארזים שהבאת הם לא Full Tower אז תחפש אחרים...
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים מחבר חשבתי שהם יותר גדולים...בכל מקרה, עכשיו יש לי Compucase 6A19, וקצת צפוף לי עם ה-8800GTX אני לא יכול לשים דיסקים קשיחים בכל המפרצים.יש איזה מארז שקט שיהיה בו מספיק מקום?האמת שאם ב-three hundred יש יותר מקום מה-6A19, אני יכול להסתפק בו.
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5971 בחירה אולטימתיבית באיכות ללא מתחרים בטווח המחיר הנ"ל. הסברתי בת'רד מתחת למה המארז הזה שווה כ'כ.
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים בוודאי שיכנס, וישאר עוד המון מרווח גם כן. ד"א בתוספת של 27 שקלים בIQPC יש את אותו המארז עם חלון צד.
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים מחבר אני לא אוהב חלונות. תודה.גוף קירור ocz - gladiator יכנס - נכון?הוא ענק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.