פורסם 2010 במאי 1815 שנים מחבר EA מוכיחה שוב שלהבדיל מאקטיביזן הם לא חזירים:http://eastore.ea.com/DRHM/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=eaemea&Locale=en_GB&Env=BASE&productID=181891700
פורסם 2010 במאי 1815 שנים יפה מאוד, 30 ליש"ט זה יוצא בערך 166 שקל. מחיר מעולה.הבעיה שהם לא חשפו גיימפלי ופרטים על המולטי, אז מן הסתם רוב מי שעוקב עדיין לא גיבש דעה (כמונו) וכרגע לא יקפוץ על המציאה.
פורסם 2010 במאי 1915 שנים בטח שזה נראה לך שהם מעתיקים, זה הטריילר של COD והוא שם אותו בדיון של MOH. שמתי לינק לקישור גם בדיון הנכון.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים דווקא הטריילר נראה טוב, לא רע בכלל. למרות שזאת העתקה מדויקת ל-MW2.לקחו את הדרמות וכל השטויות, האמת שזה מה שעושה את המשחק מהנה.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים אני מקווה שאתם לא מדברים על הטריילר לCOD 7 שהופיע פה בטעות....שימו לב שהדמיון המוגזם לCOD עשוי להיות מהסיבה הפשוטה שהמדובר באמת בCOD
פורסם 2010 במאי 2315 שנים אני מקווה שאתם לא מדברים על הטריילר לCOD 7 שהופיע פה בטעות....שימו לב שהדמיון המוגזם לCOD עשוי להיות מהסיבה הפשוטה שהמדובר באמת בCOD איך אמרו חז"ל- "באמאש'ך???? :silly: :silly: :silly:"
פורסם 2010 במאי 2415 שנים האמת התייחסתי אל הטריילר של COD שלא הרשים אותי.כבר לא שמתי לב שזה דיון של MOH.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.