פורסם 2010 ביוני 1715 שנים למה כולם כבר שונאים את המשחק עוד לפני שהוא יצא?בגלל שהוא נראה כמו MW2? למה למישהו הפריע הגרפיקה של MW2? בסינגל\מולטי?תקנו אותי אם אני טועה אבל הסיבה שהרבה פה "החרימו" את MW2 זה בגלל השחקנים, הבאגים וחוסר התמיכה של IW במשחק.מישהו בכלל יודע מה יהיהו באגים במשחק שאתם בכלל מדברים? לעזאזל תנו לזה צ'אנס..
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים אני חושב שחובבי MW2 יותר יהנו במשחק הזה, מבחינת משחקיות.כי המשחקיות דומה לMW2 ורק התפאורה לBC2 .
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים למה כולם כבר שונאים את המשחק עוד לפני שהוא יצא?בגלל שהוא נראה כמו MW2? למה למישהו הפריע הגרפיקה של MW2? בסינגל\מולטי?תקנו אותי אם אני טועה אבל הסיבה שהרבה פה "החרימו" את MW2 זה בגלל השחקנים, הבאגים וחוסר התמיכה של IW במשחק.מישהו בכלל יודע מה יהיהו באגים במשחק שאתם בכלל מדברים? לעזאזל תנו לזה צ'אנס..הפוך , שונאים אותו כי נראה להם שהוא דווקא דומה לBC2...אני אישית נהניתי בהתחלה מMW2 , אני נהנה מאוד מBC2 , לא רואה סיבה שאי אפשר לשלב את האלמנטים הטובים של MW2 עם אלה של BC2...
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים מחבר אני חושב שחובבי MW2 יותר יהנו במשחק הזה, מבחינת משחקיות.כי המשחקיות דומה לMW2 ורק התפאורה לBC2 .טעות.המשחקיות זהה ל BF-BC2.התנועה של השחקן (הליכה מהירה בתנועות סוסיות) הריצה, הסאונד הזההאין פה שום דבר שדומה ל MW2
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים הפוך , שונאים אותו כי נראה להם שהוא דווקא דומה לBC2...אני אישית נהניתי בהתחלה מMW2 , אני נהנה מאוד מBC2 , לא רואה סיבה שאי אפשר לשלב את האלמנטים הטובים של MW2 עם אלה של BC2...לי הוא דווקא מזכיר את MW2.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים אין כאן עבודת צוות, שזה מתבטא במשחקיות של BF על ידי 4 סוגי חיילים מרפא וכדומה...המשחק הזה כפי הנראה יתבטא בכמה שיותר K/D ,משחק יותר חופשי.בכל אופן ימים יגידו.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים אין רתע = זה קונסולותמה יש לכם אנשים..גם בסרטונים של BC2 לפני שהוא יצא ראינו רתע מגוחך, זה בגלל שהם היו סרטונים בקונסולות..
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים באמת ג'וני, זה שוטגאן. יחסית למה שקורה איתו במציאות הם עשו אותו RECOILLESS RIFLE....
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים דבר אחד שחבל שאין בCOD זו מערכת הRANKING שיש בBFBC2, לאו דווקא איך שהיא בנויה, אלא החלק הטכני - היא מוחזקת על השרתים של EA (תקנו אתי אם אני טועה) כך שלא ניתן לפרוץ אותה, והRANK של כל אחד באמת מהווה משמעות מסויימת. הRANK של משחקי COD תמיד היה תקוע בקבצים של המשחק במחשבים של כל אחד, מחכה שיערכו אותו..
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים לא יודע אם שמתם לב, אחריי חצי שנייה שאתם לוחצים עם ה-Mortar ישר הטילים יורדים... איזה מין דבר זה?זה דפוק רצח, כולם יעשו את זה במשחק.בסוף זה ייחשב כמו GL.
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים זה ניראה כמו קיל סטריק, לא משהו שאתה יכול לעשות כמה שבא לך כמו בBC2. כמו הAIR STRIKE בCOD, מהיר וקטלני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.