עבור לתוכן

לוח אם לAMD X4 925. האם לקחת עם DDR3 או DDR2?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לוח אם סטנדרטי, ללא צורך ביכולות OC מיוחדות, למעבד הנ''ל. אני מעוניין שיהיו 4 חריצי זכרון בלוח, בשביל אפשרות שדרוג. אך אני מתלבט איזה זכרון לקנות.

אני חושב שעדיף DDR3 כיון שהוא יותר זול, וגם אמור להיות יותר מצוי בעתיד. מצד שני הלוחות שלו יותר יקרים, ואני לא יודע איך התזמונים הגרועים שלו ישפיעו על הביצועים. מה דעתכם? וגם, תעזרו לי למצא לוח מתאים, בבקשה?

נ.ב.

המחשב נקנה בסקאי.

פורסם

אין יותר מידי אפשרויות-

MA770T-UD3P או MA785GMT-UD2H

אגב, חצי מהלוחות שם בקטגוריית AM3 הם בכלל לוחות AM2+.

פורסם

לפותח הדיון

מהיכן הנתון ש-DDR3 יותר זול? אמנם הDDR2 מתייקר לאחרונה אבל הוא עדיין זול יותר מה-DDR3.

אתה יכול לקנות לוח עם DDR2 וזכרונות DDR2 בראש שקט - ממילא לא היית מרגיש שום הבדל בביצועים.

על פי הדף הזה למשל, ההבדל בין PII X4 940 DDR2 ובין PII X4 945 DDR3, אחרי שיקלול כללי של כל המבחנים הוא 2% בלבד.

(הדף בגרמנית אבל קל להבין את הדיאגרמה)

ראה כאן:

http://www.computerbase.de/artikel/hardware/prozessoren/2009/test_amd_phenom_ii_x4_965_black_edition/28/#abschnitt_performancerating

פורסם
  • מחבר

תכנס לסקאי פי.סי. ותראה שהסט הזול לDDR2 עולה יותר מ500 ש''ח, ולDDR3 כ450 ש''ח. מפה הכל מתחיל, האם בעקבות זה כדאי לשלם קצת יותר על לוח לDD3 שעולה גם כן קצת יותר, עם החשבון שבעתיד אני אוכל להוסיף זכרון יותר בקלות.

תודה.

פורסם

עדיף רק בשביל שדרוג עתידי של המעבד בתושבת AM3. לא משום סיבה אחרת.

פורסם

תכנס לסקאי פי.סי. ותראה שהסט הזול לDDR2 עולה יותר מ500 ש''ח, ולDDR3 כ450 ש''ח. מפה הכל מתחיל, האם בעקבות זה כדאי לשלם קצת יותר על לוח לDD3 שעולה גם כן קצת יותר, עם החשבון שבעתיד אני אוכל להוסיף זכרון יותר בקלות.

תודה.

בסקיי זה ככה אבל הם לא החנות היחידה

ב-iqpc למשל, המחירים סבירים יותר. הDDR2 עולה 350-400 ל4G והDDR3 בסביבות 500

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

עדיף רק בשביל שדרוג עתידי של המעבד בתושבת AM3. לא משום סיבה אחרת.

אני מבין ממך שההבדל בין AM2+ לבין AM3 זה בתמיכה בזכרון, או שאני טועה?

בסקיי זה ככה אבל הם לא החנות היחידה

ב-iqpc למשל, המחירים סבירים יותר. הDDR2 עולה 350-400 ל4G והDDR3 בסביבות 500

זה מחשב שלם שנקנה שם, לא רק הלוח והזכרונות. לכן, בהתחשב בכך, האם כדאי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים