עבור לתוכן

מבקש המלצה למארז טוב, יפה, שקט ומאוורר היטב תקציב - 300

Featured Replies

פורסם

כותרת, פלוס המלצה לספק טוב עם אחראיות לפחות 3 שנים

תקציב - 300 לכל אחד (מקסימום, עדיף בפחות)

בבקשה מהחנות הזאת rsm.co.il

תודה.

פורסם

מארז:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=387

בתוספת 10 שקלים בKSP יש את CENTURION 590, המארז הכי טוב בתחום ה300-450ש"ח...

לגבי הספק - באיזה מפרט מדובר?

פורסם
  • מחבר

אני עוד עובד על המפרט, זה יהיה ל-9600GT

אני חושב שכדאילפחות 450W, אבל שלא יהיה יקר זה חשוב, ספק טוב עם אחראיות לפחות 3 שנים

פורסם
  • מחבר

חחח אכן, היה ג'נרי \= לא אני קניתי גם, קנו אותו לפני שהתחלתי להתעניין קצת ולעשות עבודות מחקר כאן בפורום.. וזה למחשב של אחי לא לי

פורסם

ובכן כמו שאמרתי, אם אך ורק מRSM קח את הANTEC 300 ואת הSEASONIC 500W או 400W אם חבל על הכסף, אם תוכל לקפוץ לKSP/אייבורי תוכל לרכוש מארז טוב יותר בתוספת 10-15 ש"ח למחירו של ה-ANTEC 300 שבRSM.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה רבה.

עריכה : ראיתי עכשיו שיש את ה-NEXT APOLO ב-RSM, איך הוא ?

פורסם

מארז חביב אבל לא איכותי כמו הANTEC/COOLER MASTER, שכן הCOOLER MASTER הוא הטוב מביניהם.

פורסם

להתרחק כמו מאש

פורסם
  • מחבר

חביב , והרבה יותר יפה ! חחח

ולמה להתחרק כמו מאש ?.. אתה צריך להסביר את עצמך אחרי תגובה כזאת \=

פורסם

הרבה יותר יפה הוא לא, אם כבר הרבה יותר - אז נראה זול הרבה יותר עם כל כמויות הפלסטיק המזוויעות.

כאמור על טעם ועל ריח ;), העובדות לעומת זאת מצביעות על פערי איכות גדולים בין המארזים.

פורסם
  • מחבר

הוא מפלסטיק ? :S חחח הייתי בטוח רק המקדימה שלו מפלסטיק... שיט ><"[br]פורסם בתאריך: 22.11.2009 בשעה 23:58:44

טוב אז אין לי בעיה שהמארז יהיה אפילו ב-350 שקל, אבל בבקשה אחד שלא יהיה מזוויע מבחינת יופי :S שיהיה משהו מגניב כזה חח

ומה עם החברה THERMALTAKE ? ראיתי יש להם הרבה מארזים, הרבה מהם מאוד יפים ויחסית זולים, איך הם ?

פורסם

לא כולו מפלסטיק כמובן, אבל לטעמי יש בו הרבה יותר פלסטיק ממה שמארז איכותי שמכבד את עצמו יכול להכיל.

המארז הכי טוב בטווח ה300-450 ש"ח זה הCM 590:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6964

מאוד אלגנטי ויפה

donnpc4.png

כעקרון גם על הLIAN-LI אפשר ללכת, אבל האוורור בו פחות טוב וסידור הכבלים גם הוא קצת נופל מה-590.

פורסם

המארז הזה באיכות גרועה הכבל של המאוורר בצד יצא לי מהמקום ועכשיו הוא לא עובד הצבע שלו גם התחיל להיתקלף וגם ממש לא נוח לעבוד איותו ולסדר כבלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים