עבור לתוכן

המלצות למודם ו/או ראוטר בתקן N (רגיל או משולב)

Featured Replies

פורסם

אני מחובר במודם Siemens SL2-141 דרך בזק / בזק בינלאומי במהירות 8 מגה (שידרגתי לפני חודשיים) ויש לי בעית קליטה בבית - רוב היום אני עובד על לפטופ בחדר אחד ובערב מדי פעם אני יושב עם הלפטופ מול הטלויזיה בסלון או משחק ב-PS3 (אישתי כנ"ל עם הלפטופ שלה). הסימנס בעייתי כי האות שלו לא מצליח לעבור את הקיר וחצי שיש בין הסלון לחדר עבודה (מרחק של 10+ מטר) בצורה טובה ואני צריך לפעמים להתחבר עם כבל רשת ארוך מאוד או להעביר את המודם משקע אחד לאחר באמצע הבית, כאשר גם ה-PS3 מתנתק לפעמים כשהמודם רחוק. מבאס.

דיברתי היום עם נציג בזק בקשר למודמים חדשים והוא אמר לי שיש את ה-Dlink 2760U עם תקן N. כמובן בשביל לקבל אותו ב-1.90 ש"ח לחודש אני צריך להוסיף חבילת אנטי-וירוס ותמיכה בעוד 12+ ש"ח בחודש ולהגיע לתשלום של כמעט 150 ש"ח בחודש. מבאס.

התחלתי לבדוק יותר לעומק ומצאתי כל מיני ראוטרים בתקן N עם Dual-Band (כמו WRT610N) ואחרים כך שאני אוכל לעשות גם streaming טוב ל-PS3 דרך PS3 Media Server. אני גם רוצה חיבור חזק, יציב ומהיר לאינטרנט מכל הבית.

יש לי כמה שאלות:

1. האם ה-WRT610N יכול לשמש גם כמודם או שאני עדיין אצטרך להשתמש ב-SL2-141 או ב-2760U בשביל להתחבר לאינטרנט? יש ראוטר משולב טוב מומלץ?

2. האם כדאי ללכת על ב-2760U או שיש מודם טוב יותר?

אין לי בעיית תקציב ואני לא יכול לשדרג ל-NGN (אין לי תשתית). בנוסף שני הלפטופים שלי תומכים בתקן N. אני יכול גם להזמין מחו"ל אם צריך אז אני לא מוגבל למוצר בארץ.

אשמח להמלצות והסברים :)

פורסם

1. ה-610N הוא נתב בלבד -- עדיין תצטרך מודם.

2. ה-2760U הוא מודם משולב עם נתב ובמקרה שאתה הולך על נתב עצמאי הוא מיותר. כל מה שאתה צריך במקרה הזה הוא מודם ואת זה אתה יכול לקבל חים בבזק.

בכל מקרה, הפתרון הנכון למצב שלך הוא להעביר כבל ליד הטלוויזיה ולחבר אליו נקודת גישה אלחוטית. ככה תהיה לך נקודת רשת קווית ל-PS3 ויכולת גלישה אלחוטית נוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים