עבור לתוכן

האם נטוויז'ן חוסמים?

Featured Replies

פורסם

כבר הרבה מאוד זמן שאני מנסה להוריד קבצי torrent מכמה וכמה אתרים וזה פשוט או שלא מצליח להוריד או שזז ב כמה בייטים לשניה ולוקח הרבה זמן עד שיורד..

האם זה קשור לנטויז'ן? כי להוריד דברים בכללי אין בעיה

תודה מראש, אור.

• תגובות 35
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולם חוסמים...היום בארץ אין ספקית שלא עושה את זה

בלילה זה יוריד לך מהר, ביום לאט....

פורסם

יש לנטויזין חסימה להורדת קצי טורנט(כלומר הקובץ עצמו ולא ההורדה)

פורסם
  • מחבר

זהו זאת הבעיה.. הקובץ טורנט עצמו לא יורד..

אם אני מצליח כבר להוריד את הקובץ אז אני מוריד על מהירות מירבית תמיד, אבל ה**נות האלה חוסמים מההתחלה

יש איזה משהו שאפשר לעשות? כאילו אם אני מתקשר ואומר להם שאם הם לא מפסיקים לחסום אותי זה אומר שהם לא נותנים לי את השירות שאני משלם עליו ואני מתנתק מהם. זה יעזור?

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה, הכל עובד מצויין עד שמגיעים להורדה של הקובץ ואז הוא מוריד על 600 ביט במקרה הטוב. ממש חוצפה מה שהם עושים שם (ניסיתי משהו כמו 10 אתרים ובכולם הייתה אותה בעיה).

עריכה: עכשיו למשל יש לי את הבעיה, בניגוד לפעמים קודמות הפעם גם האתרים לא נפתחים כמו שצריך ומאלה שנפתחים לא ניתן להוריד :pissed:

פורסם

לי אין את הבעיה הזו.

יש לי שני קווים. אחד מבזק ואחד מהוט.

הספק שלי הוא בזק בינלאומי בשניהם.

פורסם

הגיוני שאם אתה בבזק בינלאומי לא יהיו לך בעיות שיש ב NETVISION...

פורסם
  • מחבר

לי אין את הבעיה הזו.

יש לי שני קווים. אחד מבזק ואחד מהוט.

הספק שלי הוא בזק בינלאומי בשניהם.

אז אולי אתה רוצה שנכתוב לך פעמיים גבר בתעודת זהות?

מה זה קשור עכשיו לנושא.. האם מישהו עם בעיה זהה ניסה להתקשר לנטויז'ן והם סידרו לו את זה?

פורסם

רמזו לך בעדינות שבזק בין לאומי לא חוסמים, עכשיו תעשה עם המידע הזה מה שבא לך...

הישועה לא תבוא מנטוויז'ן.

פורסם

אני בנטוויזן והרגע בדקתי ואין בעיה להוריד טורנטים, המהירות סבירה ~160k בחיבור 1.5 (מ TL)

פורסם

הביעה היא לא ההורדה של התוכן שרוצים להוריד, הבעיה היא הורדה של קובץ הטורנט עצמו (בדרך כלל לא יותר מ 100K, לא משהו שדורש יותר משניה), בשעות מסויימות לא ניתן להוריד בכלל את הקבצים האלה.

ניראה לי שבמקום אחר הזכירו את הבעה ומישהו אמר שהוא דיבר עם NETVISION והתשובה שלהם היא שהם "מודעים לבעיה". תזזכרו שאם אכן מדובר במשהו יזום של NETVISION אז הם עוברים על החוק לכן קל להם להציג את זה כבעיה שהם לא יודעים מה הגורם שלה.

פורסם

עכשיו כשאתם מציינים את זה, אני חושב שגם לי יש את אותה הבעיה. ובכל זאת, בגלל הגודל הזעום של קבצי טורנטים זה מעולם הפריע לי...

פורסם

יש עם קבצי טורנט בעיה קשה ומעצבנת.

קורה המון פעמים שהקובץ טורנט עצמו פשוט לא רוצה לרדת! וגם אם הוא יורד הוא יורד בבתים, וזה מייאש.

גם אני בנטויז'ן, ומחר נעשה טלפון לבירור.

פורסם

מה זה השיט הזה

בחיים לא קרה לי כזה דבר בבזק, נראה לי באמת דופקים אותכם, אני הייתי תובע אותם

פורסם

זה קורה לי אישית המון גם בבזק בין לאומי, בעיקר בשעות הערב ובסופי שבוע

רק מול טראקרים מאוד ספציפיים - למשל TL (בהדביטס זה לא קורה, גם לא בוואפלס).

כמו שכולם ציינו - קובץ הטורנט עצמו יורד במהירות של בייטים לשניה, ההורדה נכשלת הרבה מאוד פעמים עד שמצליחים להוריד אותו בהצלחה.

(ואז להתחיל את ההורדה ממש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים