עבור לתוכן

מה קרה לקצב ההעלאה בישארל?

Featured Replies

פורסם

שיעשו מחירים לקו כזה של לקוחות שצריכים את המהירות הזו...ושלא תהיה פתוחה בפני כולם...

זה כבר קיים וקוראים לזה "לקוח עסקי". אתה מגדיר להם את נתוני הרשת שאתה רוצה והם נותנים לך הצעת מחיר. רוב הסיכויים שזה בא עם התחיבות ארוכת טווח ויש סיכוי שיבקשו ממך כסף על תעבורה. אני לא חושב שזה כלכך כדאי לבן אדם פרטי. אתה יכול פשוט לשכור שרת web או משחקים או משהו כללי ולקבל את מה שאתה רוצה הדבר אבל הגישה אליו תהיה כמובן לפי המגבלות של הלקוחות הפרטיים. התכנולוגיה של DSL וכבלים דומה בזה שהם מקצים ערוצים אנלוגים לשליחה וקבלה ואני חושב שהם מסוגלים לתמוך בכל מהירות ויש להם בטח גם הגדרות שמתאימות למהירות העלאה גבוה רק שזה לא זמין ללקוחות פרטיים.

פורסם

RLM, אתה לא מבין.

אני יודע שאין להם אינטרס לזה, בסופו של דבר. אבל ההבדל בינהם לבין ארצות אחרות מפריע לי.

אפשר אפילו לקרוא לזה חוצפה. הרי הם יודעים טוב מאיתנו מה טוב לנו. לא, לא UP גבוהה לכם. אתם צריכים UP נמוך כדי שלא תעשו לנו צרות.

אבל אפילו זה לא מזיז לי. הקטע שלי הוא שבכל מדינה חוץ מישראל יש את אפשרות הבחירה! חברות לפחות נותנות לך את האופציה לUP של יותר ממגה אחד עלוב ומסכן. לכן, אני כועס.

אפילו אם זה יעלה 300 ש"ח לחבילה של 5 מגה הורדה ו15 מגה העלאה, אני אקח את זה.

יופי, שהיית לוקח את זה, גם אני הייתי לוקח פרארי ב2,000 שקל, אבל מה, אף אחד לא ימכור לי את זה.

גם בארה"ב וגם באירופה רוב החבילות לשוק הפרטי הUL דומה, מעבר לזה שבאירופה ובאירופה כבר עברו לחבילות פר שימוש, ישראל היא כנראה המדינה היחידה או בין הבודדות בעולם המערבי שעדיין כל החבילות לשוק הפרטי הן ללא הגבלה.

פורסם
  • מחבר

יופי, שהיית לוקח את זה, גם אני הייתי לוקח פרארי ב2,000 שקל, אבל מה, אף אחד לא ימכור לי את זה.

גם בארה"ב וגם באירופה רוב החבילות לשוק הפרטי הUL דומה, מעבר לזה שבאירופה ובאירופה כבר עברו לחבילות פר שימוש, ישראל היא כנראה המדינה היחידה או בין הבודדות בעולם המערבי שעדיין כל החבילות לשוק הפרטי הן ללא הגבלה.

אני ממליץ לך לטוס לארצות הברית, אם כך. לפי מה שאתה אומר, ניתן למצוא שם פרארי ב2,000 ש"ח. וזה מה שאני אעשה.

בכל מקרה, לא אנוח עד שאשיג מהירות העלאה הגבוהה ביותר.

פורסם

אני ממליץ לך לטוס לארצות הברית, אם כך. לפי מה שאתה אומר, ניתן למצוא שם פרארי ב2,000 ש"ח. וזה מה שאני אעשה.

כדי לממן את זה באמת יהיה לך קשה לנוח - לדוגמא קו מטרו תמסורת ברוחב פס של 5 מגה סימטרי עולה 1500 ש"ח לבזק (תוסיף או תחסיר קצת) - לא כולל התקנה !

וזה לא כולל ספק - שבטח גם הם בשביל מהירות לא מובטחת יבקשו ממך לדעתי מינימום 500 ש"ח.

אם תרצה ישנם שירותים נוספים - קצת יותר יקרים כמו ATM , תמסורת רגילה , IP תמסורת של הוט , וכולם ממש אבל ממש לא זולים !

אז קדימה לעבודה !

נ.ב.

100 מגהביט סימטרי ! לא עולה בהרבה יותר - רק פי 6.

פורסם

לפי מה שאתה אומר, ניתן למצוא שם פרארי ב2,000 ש"ח.

איך הגעת למסקנה הזאת ממה שהוא אמר? :screwy:

תרגע ספיידרמן אתה מפחיד את הילדים... :silly:

פורסם

אתם נסחפים עם המחירים, זה רק בגלל שמנצלים את זה בארץ למה לחבר שלי בגרמניה יש 16 MB DOWNLOAD ו 12 MB UPLOAD ב 40 יורו כולל טלוויזייה וקו טלפון?

ואני לא מאמין שהוא מוגבל בהורדה ותעבורה.

כאן זה ניצול הצרכן נטו! בגלל שלצרכן אין למי לפנות!

או שכולם מפחדים לרדת למחתרת! ולעשות חרם על חברות התקשורת! עד שהם יבינו שהצרכן הוא לא פרייר! ושאי אפשר לרוקן לו את הכיס בשביל 10% כאן לעומת 60% שמה שמקבלים בחו"ל

פורסם

חברות האינטרנט זה אימפריה!

אתה חושב שאתה תזיז להם אם תביא להם 1000 איש שיעזבו אותם?..או שיעשו להם בלאגן....?

ממש לא!

יהיה קשה מאוד להרים להם את הגבה ולתת להם לתהות למה באמת אין UP גבוהה בישראל!

אנחנו מפנטזים על UP גבוהה...זה לא יקרה בקרוב...

פורסם

חברות האינטרנט זה אימפריה!

אתה חושב שאתה תזיז להם אם תביא להם 1000 איש שיעזבו אותם?..או שיעשו להם בלאגן....?

ממש לא!

יהיה קשה מאוד להרים להם את הגבה ולתת להם לתהות למה באמת אין UP גבוהה בישראל!

אנחנו מפנטזים על UP גבוהה...זה לא יקרה בקרוב...

יפה מאוד! וזאת הסיבה הברורה שהם מנצלים זאת כי הם יודעים טוב מאוד שרוב האנשים רוצים UPLOAD סביר.

ומי שיגיד לך שאין צורך ב UPLOAD גבוה אז תסלח לי הוא לא מבין כלום בעניין כי כנראה הוא רק קורא חדשות ובודק את תוצאות הספורט.

אני לדוגמא צריך UPLOAD סביר כדי לשלוח לחבר שלי קובץ עבודה ששוקל איזה GB בשביל להעלות את זה לאתר כמו RS הייתי מעדיף UPLOAD סביר למשל 3 MB או 5MB בהחלט היו מספיקים לי ולא איזה 500KB שלוקח להעלות את זה אולי איזה 5 6 שעות.

פורסם

אם כל הכבוד לכם ותיהיו כנים פה, רוב האנשים אם צורך לUPLOAD גבוה רוצים זאת לצרכים בלתי חוקיים כגון seeding בtorrents

אני משאר שאחוז מאוד קטן מהאנשים זקוקים לזה בשביל שרתים ביתיים, ואם כבר צורך בשביל שרת, למה לא לסכור איזה משהו ב-data center, יש כיום הרבה אופציות כאלה.

עד שלא יהיה מוצר כאלשהו שזקוק לupload גבוה שהחברות אינטרנת יוכלו להרוויח אליו (שירותי טלוויזיה אינטראקטיבים, voip מיוחדים למינייהם, סתם דוגמאות) אז ממש לא יהיה סיבה שהחברות יספקו שירות כזה.

פורסם

הו,הנה צדיק אחד בסדום,אחד שכנראה לא משתמש בשירותי ווארז או לא מוריד תכנים לא חוקיים :lol:

תגיד,באיזה עולם אתה חי? שלחו אותך להגיב פה מאחד הספקים או משהו?

צא מהמציאות שאתה חי בה ומהר.

פורסם

צאו מהמציאות שאתם חיים בה

פה זה לא אירופה ולא ארה"ב

ואין ברירה אלא להקצות יותר רוחב פס ל-DL מאשר ל- UP

פורסם

הו,הנה צדיק אחד בסדום,אחד שכנראה לא משתמש בשירותי ווארז או לא מוריד תכנים לא חוקיים :lol:

תגיד,באיזה עולם אתה חי? שלחו אותך להגיב פה מאחד הספקים או משהו?

צא מהמציאות שאתה חי בה ומהר.

:screwy:

מה אתה מנסה לומר בדיוק?

העובדה ששימוש בלתי חוקי הוא נפוץ זה דבר אחד, זה דבר אחר לגמרי לצפות שהספקיות יתחשבו בצרכים אלה, leechers הם לא המשתמשים המועדפים עליהם.

פורסם

REM0

דווקא הייתי שמח אם הייתי יכול לשלוח לחבר איזה סרטון שצילמתי באיכות HD קצת יותר מהר כדי לשחרר את החיבור מהעלאה ולהתפנות לדברים אחרים

כנ"ל לאתרים כמו יוטיוב במיוחד עכשיו שהם אפשרו 1080P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים