עבור לתוכן

מה קרה לקצב ההעלאה בישארל?

Featured Replies

פורסם

סוף סוף הגיעה לארץ הקטנה שלנו אינטרנט במהירות שמעל 10 מגה. יופי.

אבל קצב ההעלאה נשאר על 1 מגה! איזה שטויות.

מצידי ומצד התעסוקה שלי, אני מעדיף 100 מגה העלאה ומגה אחד הורדה.

אסתפק בקצב ההעלאה הגבוהה ביותר - מישהו יותר מהו?

פורסם

אתה בארץ ישראל ? אולי התבלבלת....

אתה בהוט או בזק?

אם בא לך לרשום מכתב למשרד התקשורת ולהתחיל מסע אין סופי אז בהצלחה.

פורסם

יש לכל חברה חבר'ה שקוראים להם "שיווק" - הם החליטו שאין דרישה לUP - שמבחינתם יעלה משמעותית את העלויות.

ייתכן שהמצב נובע גם מחוסר רוחב פס לחו"ל - אולי מקדישים יותר לDN ואולי החבר'ה בשיווק סתומים !

פורסם
  • מחבר

אז קיצור אין בגלל שכנראה כל אדם שהוא יהודי הוא בעל צורך זהה באינטרנט לפי ה'חבר'ה' מהשיווק.

אצטרך לעבור לארה"ב.

פורסם

זה לא שהם חושבים שלכולם יש אותו צורך. אבל הם לא בונים לך רשת פרטית לצרכיך האישיים.

הם בונים רשת שצריכה להתאים למאות אלפי משתמשים, שתספיק לכולם, ועדיין תתאים במחיר, גם להם וגם לצרכן.

וממש לא אכפת להם מאיזה 2% עם דרישות מיוחדות.

יש לך צורך מסויים ואתה צריך משהו ספציפי? תשלם.. ולא מעט.

וד"א, לא נראה לי שאנשי שיווק מתכננים את הרשת של הוט.. :P

פורסם
  • מחבר

נו אבל אתה לא מבין שזה מה שאני לא מבין פה?

אם יש ביקוש ל 100 מגה הורדה, לפי מה שהם כנראה חושבים.. אז מדוע אין להעלאה של יותר מ1 מגה?!

מקודם שהיה עד 10 מגה, אמרתי "טוב, אז כנראה אינטרנט מהיר בארץ לא רוצים". אבל עכשיו? אני פשוט כועס.

פורסם

לדעתי זה אינטרסים של עסקים

תחשוב שלכולם יהיה העלאה גבוהה, כולם יריצו את האתרים שלהם מהבית, שרתי משחק מהבית, הכל מהבית!

פורסם

גם אותי זה משגע!!!

יש לי 2 קופסאות(שרתים) בבית...

אני מאחסן אותם על מהירות של 15MBIT על 1MBIT...

אם הייתי יכול לשים אפילו 5MB העלאה..זה כבר היה מעולה..אבל כמו שאמרו לפני..החברות לא רואות צורך גדול בUP גבוהה..

אז הם לא עושים עם זה כלום!

ואני מחובר לHOT ו012, עם אייפי סטטי ככה שאני על השרתים של הוט..והוט ידועה בתשתית החזקה שלה..והיא יכולה לעמוד בUP גבוהה מאוד!

אני מקווה מאוד שזה ישתנה מתישהו בארץ הקטנטנה שלנו (:

פורסם

כי בשביל מה אנשים כבר צריכים UL גבוה?

לרוב המוחלט של האנשים אין שום אתר ושום שרת בבית.

גם המהירות ש100Mb זה עניין שיווקי בלבד. הם יודעים שאף אחד לא צריך את זה.

המהירויות של ה10-30 זה לצורכי הורדה וצפייה ישירה.

בשביל הדברים האלה לא צריכים UL גבוה.

זה השימוש של רוב האנשים. ולכן זה מה שהם נותנים.

אחוז האנשים שבאמת צריך UL גבוה בשביל להעלות דברים בP2P או להחזיק שרת משחקים או אתר

הוא הרבה יותר נמוך ממה שנדמה לכם.

האנשים שמקבלים את ההחלטות האלה מסתכלים על המון נתונים שלאף אחד מאיתנו אין גישה אליהם.

ועל סמך אותם נתונים הם מחליטים מה הכי רווחי לחברה שלהם.

ואני בטוח בדבר אחד - סתומים, הם לא.

וכל זה עוד לפני שהכנסו למשוואה את כל עניין הרגולטור וההגבלות.

פורסם
  • מחבר

RLM, אתה לא מבין.

אני יודע שאין להם אינטרס לזה, בסופו של דבר. אבל ההבדל בינהם לבין ארצות אחרות מפריע לי.

אפשר אפילו לקרוא לזה חוצפה. הרי הם יודעים טוב מאיתנו מה טוב לנו. לא, לא UP גבוהה לכם. אתם צריכים UP נמוך כדי שלא תעשו לנו צרות.

אבל אפילו זה לא מזיז לי. הקטע שלי הוא שבכל מדינה חוץ מישראל יש את אפשרות הבחירה! חברות לפחות נותנות לך את האופציה לUP של יותר ממגה אחד עלוב ומסכן. לכן, אני כועס.

אפילו אם זה יעלה 300 ש"ח לחבילה של 5 מגה הורדה ו15 מגה העלאה, אני אקח את זה.

פורסם

אפשרות הבחירה קיימת אם אתה מוכן לשלם את המחיר.

אבל המחיר הוא הרבה יותר מ-300 ש"ח.

פורסם

שיעשו מחירים לקו כזה של לקוחות שצריכים את המהירות הזו...ושלא תהיה פתוחה בפני כולם...

יש להם אפשרות לראות במה אנחנו באמת משתמשים יותר...(אייפי קבוע מעיד על מחשב שמשתף נתונים מסויימים ברשת, תעבורה של העלאה ושל הורדה..)

הם יכולים לדעת הרבה דברים ולהסתמך על זה..ואם הם רואים שאתה באמת משתמש בUP יותר מאשר Download...שיאפשרו לנו לבחור את החבילה..

הלוואי שזה יהיה ככה...

אני יודע שאני דיי חיי בסרט שזה יקרה.. :silly:

אבל אני מקווה... :jump:

פורסם

תעשו קו קבוע ותבחרו מה שאתם רוצים.

בכל מקרה אף אחד לא בחברות הספק ולא בחברות התשתית ישב ויסתכל מה כל אחד ממכם עושה עם האינטרנט שלו כדי להתאים לו חבילה.

פורסם

תעשו קו קבוע ותבחרו מה שאתם רוצים.

בכל מקרה אף אחד לא בחברות הספק ולא בחברות התשתית ישב ויסתכל מה כל אחד ממכם עושה עם האינטרנט שלו כדי להתאים לו חבילה.

זה מה שקורה עכשיו....אבל כמו שאנחנו כבר יודעים..

הם ממש לא צפויים!

והם יכולים לשנות את זה בכל יום...

נקווה רק לטוב (:

פורסם

לדעתי זה אינטרסים של החברות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים