עבור לתוכן

למישהו פה יש הוט UFI?

Featured Replies

פורסם

אם כן, אודה למי שיקדיש דקה מזמנו ויענה לי על 2 אלות.

זה באמת 100 מגה?(ככה נציג הוט אומר, 100 מגה בפועל.)

והאם המחיר שווה את זה.

פורסם

אני עובד על תשתית הUFI כבר שבועיים בערך, חבילה של 12MB, הכל סבבה.

יש כמה חבילות, המהירה שבהן היא אכן 100MB, ולמה שזה לא יהיה "באמת"?

האם המחיר שווה את זה? שאלה מוזרה, את זה רק אתה יכול להחליט, לרוב הגדול של האנשים 1200 ש"ח בחודש (ספק + תשתית) לאינטרנט זה מוגזם בטירוף, אבל כל אחד והכיס שלו ..

אם אני זוכר נכון לפי החישובים שעשיתי החבילה הכי משתלמת מבחינת שקל\MB היא החבילה של ה16MB.

פורסם
  • מחבר

האם המחיר שווה את זה? שאלה מוזרה, את זה רק אתה יכול להחליט, לרוב הגדול של האנשים 1200 ש"ח בחודש (ספק + תשתית) לאינטרנט זה מוגזם בטירוף, אבל כל אחד והכיס שלו ..

אם אני זוכר נכון לפי החישובים שעשיתי החבילה הכי משתלמת מבחינת שקל\MB היא החבילה של ה16MB.

מה מה? אולי התכוונת 1200 לשנה?

לא יודע אם ידוע לך אבל חבילת 16 מגה עולה 149 שקל.(למי שמעונין רק באינטרנט לא טלויזיה או טלפון) אז לספק חבילה כזו תעלה 120 130 שקל?

יכול להיות שהתכוונת לשנה.

1200 לשנה נשמע בסדר.

פורסם

הוא דיבר על ה100MB

פורסם

מה מה? אולי התכוונת 1200 לשנה?

לא יודע אם ידוע לך אבל חבילת 16 מגה עולה 149 שקל.(למי שמעונין רק באינטרנט לא טלויזיה או טלפון) אז לספק חבילה כזו תעלה 120 130 שקל?

יכול להיות שהתכוונת לשנה.

1200 לשנה נשמע בסדר.

נראה לי שכדאי שתרד קצת בכמויות של הגאנג'ה בחור .. דיברתי על חבילת ה100MB, כי זה מה ששאלת.

מה גם שנראה לי שזה די ברור שאני מודע למחיר של חבילת ה16MB אם חישבתי שהיא הכי משתלמת .. :screwy:

ואגב 1200 ש"ח לשנה זה 100 ש"ח בחודש, אפילו החבילה הכי זולה בUFI , (החבילה שלי של ה12MB) יוצאת כפול מזה.

פורסם

זה 100 מגה בפועל - אבל כמובן שהוא 100 מגה ללא תיעדוף מיוחד ברשת סטטיסטית !

והכי מורגש הסטטיסטיות לחו"ל !

ת'אמת אם הספקים לא היו יקרנים בתמסורת - ב1200 ש"ח אפשר להשיג אחלה תמסורת של 10 מגה סימטרי (ולא סטטיסטי) מבחינת תשתית !

פורסם
  • מחבר

ובכן, אני מתנצל, שמתי לב רק ל12 מגה, ול1200 שקל בחודש.

בכל מקרה תיהיה רגוע ואל תיפגע מהר. :P

פורסם

אם כן, אודה למי שיקדיש דקה מזמנו ויענה לי על 2 אלות.

זה באמת 100 מגה?(ככה נציג הוט אומר, 100 מגה בפועל.)

והאם המחיר שווה את זה.

המחיר לא משתלם לחלוטין! הupload מוגבל ל2 מגהביט בצורה מלאכותית

(לא צריכה להוט בעיה לספק 100 על 100, אבל בזק לא נותנים מהירויות סימטריות אז גם להם זה נוח)

זה צריך להיות באמת 100 מגהביט כשזה תלוי בהוט.

הבעיה היא שהגישה שלך באינטרנט רק מתחילה בהוט ואז יש כמה בעיות:

1. נדירים המקורות/ אתרים באינטרנט שיתנו לך להוריד על מהירות מלאה.

2. הקווים של ספקיות ללקוחות פרטיים/ לא בחבילות פרמיום עמוסים בד"כ ולא יאפשרו מהירות כזאת לחו"ל.

3. גם בארץ, אני לא מכיר אתר שתוכל להוריד ממנו ב100 מגהביט וגם אם תמצא, קרוב לוודא שלא יהיה בו תוכן מעניין.

פורסם

אין אין אני חולה עם התגובות שאין אתר שיתן לך 100 מגה !

כאילו בחייאת ! מישהו מכם מוריד רק מאתר אחד ? מישהו פה אין לו רשת שאחים שלו מורידים במקביל אליו ?

יש ימים שיוצאים 10 דברים שאני מוריד במקביל ! וזה לא כולל את ההורדות של שאר הרשת בבית - אז נכון אין אתר שיתן 100 מגהביט אבל 100 לא מיועד לאתר אחד !

פורסם

אין בעיה למצוא מקורות ל100MBIT, הבעיה היא , שהמהירות העלאה יותר מדיי מגוחכת , וזה גם מאוד יקר , וגם הקו לחו"ל לא יוריד לך ב100MBIT

פורסם

ההבנה שלי בTCP היא לא הכי גדולה

אבל אני חושב שאין מצב שאתה תגיע למהירות של 100 מגה בשימוש בTCP

הערוץ העולה הוא זה שיגביל אותך עם כל הACK שהוא ישלח

בUDP (נדיר בשימוש לרוב משתמשים בTCP )

אני מאמין שכן יהיה ניתן להגיע למהירות הזאת וגם זה רק בתנאים אופטימלים.

פורסם

אין בעיה למצוא מקורות ל100MBIT

בבקשה, מנה לפחות 5

פורסם

כל הקו של ישראל לחול הוא בערך 3.84 טרה ביט לשניה אבל ראיתי נתון של 6 טרה (כנראה שזה רוחב פס דו כיווני אז אני כנראה מגזין בחישוב). בואו נחלק את ה 6 טרה הזה לאנשים שמשתמשים ב100Mbps כמה אנשים קיבלנו? 60 . עד כמה שידוע לי יש בישראל יותר מ60 איש. בואו נוריד את הקצב הביתי לקרקע ל 2.5Mbps אז לכמה אנשים זה מתחלק עכשיו? 2400. כמה בתים עם אינטרנט מהיר ישבארץ ? לפי חיפוש בגוגל ב2006 זה היה 1.2 מיליון. אז כמה רוחב פס לחול אפשר לתת לכל אחד 240kbps

ההבנה שלי בTCP היא לא הכי גדולה

אבל אני חושב שאין מצב שאתה תגיע למהירות של 100 מגה בשימוש בTCP

הערוץ העולה הוא זה שיגביל אותך עם כל הACK שהוא ישלח

ACK של TCP לרוב נשלח בפקטים שיוצאים והוא לרוב מחכה לפני שהוא שולח ACK . הפקטים של TCP יכולים להיות עד גודל 64KB אבל לרוב משתמשים ב1540 כדי למנוע פרגמנטציה . header של TCP + IP יוצא כ44 בייט . אם אתה רק שולח ACK ה10% שאתה מקבל בADSL ובכבלים מספיק לך. עדיין בפרוטוקולים שמתנים מהירות הורדה במהירות עליה אתה תהיה מוגבל אבל זה לא חובה.

פורסם

כל הקו של ישראל לחול הוא בערך 3.84 טרה ביט לשניה אבל ראיתי נתון של 6 טרה (כנראה שזה רוחב פס דו כיווני אז אני כנראה מגזין בחישוב). בואו נחלק את ה 6 טרה הזה לאנשים שמשתמשים ב100Mbps כמה אנשים קיבלנו? 60

60,000. טרה , לא ג'יגה(ואם אתה רוצה להתחכם אז 61,440).

פורסם

60,000. טרה , לא ג'יגה(ואם אתה רוצה להתחכם אז 61,440).

אוקי לפי המידע הישן כל אחד מקבל 240K . התבלבתי וחשבתי שאמרת שיש 60 טרה ואז היה אולי אפשר לספק 2.5 לכולם :lol:

עריכה כפול מיליון :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים