פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים שלום. יש לי בבית תשתית של HOT, מודם של THOMSON וראוטר רגיל (לא אלחוטי) של EDIMAX.קיבלתי מודם-ראוטר של בזק (של ASUS) לתשתית ADSL.השאלה אם אפשר איך שהוא לקמבן בין כל המכשירים כדי שהראוטר שיקבלתי (שהוא אלחוטי) יעבוד ביחד איתם?
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים שלום EpoXi,ברמת העיקרון ישנה אפשרות לחבר את ההEDIMAX למודם של הוט בצורה רגילה ולהגדיר את הASUS כACCESS POINT - רק לגישה אלחוטית.המשך גלישה מהנהלוטם נציגת בזק בינלאומי
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר בעקרון אני רוצה להשתמש בASUS בגלל שהוא אלחוטי ואני אוכל לגלוש מהנייד מכל הבית ולא רק עם חוטי ליד הEDIMAX.איך אני מגדיר את ה ACCESS POINT ?תודה רבה, דניאל.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים אתה יכול להגדיר את ה-ASUS כ-AP אלחוטי שיתחבר בכבל לנתב הקווי של EDIMAX שיש לך היום. תעזר בחלק האחרון של המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר אוקי עיינתי במדריך לא לעומק לגמרי כי אני טיפה ממהר אבל רק רציתי להזכיר שיש לי תשתית של HOT והראוטר האלחוטי שאאני רוצה לחבר הוא ל ADSL (זה ראוטר מודם - של בזק) השאלות שלי הן האם אפשר בכל זאת להשתמש בו כAP? והאם יש מתאם בין היציאה של התשתית של HOT לבין היציאה של התשתית ASDL (קו טלפון)? אם כן אני יכול להשתמש בראוטר שקיבלתי במקום כל המכשירים הקיימים אצלי?תודה על העזרהף דניאל.
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים בדיוק בגלל זה המלצתי לך להמשיך ולהשתמש ב-EDIMAX הקווי כנתב "הראשי" וב-ASUS כ-AP. אין מתאם כו שאתה מחפש. קרא את המדריך ביתר עיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.