עבור לתוכן

לגשת ל-DVR מתוך האינטרנט

Featured Replies

פורסם

יש לי DVR שמחובר ברשת הפנימית, ממנה אני יכול לגשת אליו בלי שום בעיה בעזרת הכתובת הסטטית שהגדרתי לו - http://192.168.1.3

אין צורך בפורט בגלל שהוא מוגדר כברירת מחדל להשתמש בפורט 80, אז בצורה הזאת זה פשוט נכנס אוטומטית לשרת שמותקן על ה-DVR.

הבעיה היא שאני רצוה להיות מסוגל לרשת אליו מתוך האינטרנט, ואני לא מצליח. שניסיתי לגשת אליו באמצעות הכתובת החיצונית בלבד, הגעתי לממשק הגדרה של הראוטר (ה-Dlink החדש של בזק).

אז מה שעשיתי זה לשנות את הפורט שה-DVR משתמש בו, מ-80 ל-8080, וביצעתי הפניית פורטים לכתובת שלו בהתאם. אחרי שעשיתי את זה ניסיתי לגשת אליו באמצעות הכתובת החיצונית בתוספת הפורט http://11.11.11.11:8080 אבל הוא לא מתחבר אליו

ועכשיו גם מהרשת הפינמית הוא לא נגיש.

מה אני עושה פה לא נכון ?

פורסם

אין סיבה שאם תפנה את פורט 8080 ותגדיר את ה DVR להאזין בפורט הזה - שלא תהיה גישה מבחוץ

כנראה הפנית הפורטים השתבשה (טעות אנוש אני מניח) איפשהו.

נסה לאפס אותו כך שתוכל דבר ראשון לגשת אליו מהרשת הפנימית שוב

(וודא שיש גישה ב 8080 מהרשת הפנימית)

הפנה את 8080 לכתובת הסטטית של ה DVR ונסה שוב.

(בנוסף וודא שעל ה DVR מוגדר default gateway תקין - הכתובת של הנתב שלך)

פורסם
  • מחבר

את ההפניה אני דח בטוח שביצעתי בצרוה נכונה, רק לא ידעתי אם הוא משתמש ב-TCP או UDP, אז הגדרתי TCP/UDP. זה יכול לגרום לבעיה ?

בנוסף, גם ניסיתי להגדיר DMX לכתובת של ה-DVR,ו זה עדיין לא נתן לי גישה.

פורסם

לא יזיק להציץ ולראות שההגדרות הם בדיוק כמו שחשבת שהן, הרבה פעמים טעויות קטנות שלא שמת לב אליהן בכלל הן הגורם לבעיה.

בכל אופן בדוק את ה DG כפי שציינתי - אם לא מוגדר DG נכון על ה DVR אז הוא לא יוכל לתקשר עם רשתות חיצוניות.

האם כבר איפסת אותו ויש לך גישה אליו מתוך הרשת?

פורסם
  • מחבר

ה-DVR מוגדר לחלוטין, IP, SM, DG, הכל.

אני יכול לגשת אליו מהפורט 8080 מתוך הרשת הפנימית, אבל שאני מנסה לעשות את זה עם הכתובת החיצונית אני שום מגיע למבוי סתום.

ושאני כותב רק את הכתובת החיצונית בלי פורט אני מגיע לממשק הגדרה של הראוטר.

והנה ההפנית פורטים שהגדרתי, אולי אתה רואה פה משהו שאני מפספס:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר ?

מוגדר לו:

IP - 192.168.1.3

DG - 192.168.1.1

SM - 255.255.255.0.

Port: 8080

הכל בהתאם לרשת של הפנימית.

אני מצליח לגשת אליו באמצעות 192.168.1.3:8080 אבל לא באמצעות הכתובת החיצונית. את הפניית הפורטים שהגדרתי אתה יכול לראות למעלה,לא נראה לי שיש שם משהו חריג

פורסם

מוזר, אני באמת לא רואה סיבה שזה לא יעבוד - זה לא שיש פירוול תוכנתי על ה DVR, זו מצלמה ולא מחשב..

הייתי מנסה:

1. להוריד את ה internal port (להשאיר ריק) בהפנה - כל השאר להשאיר כמו שמוגדר.

(אם תשים לב בהוראות למעלה כתוב שלא חובה פורט פנימי - רק במקרה שהפורט שונה מזה שמפנים יש לציין פנימי)

2. לאפס את הנתב (hard reset) ולהגדיר מחדש הכל כולל הפניית פורטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים