עבור לתוכן

התלבטות לגבי החלפת ראוטר

Featured Replies

פורסם

אז ככה, הראוטר שלנו כבר דיי מראה סימנים שעבר זמנו אני מניח, הרבה התנתקויות (הראוטר מתנתק אבל המודם פועל כרגיל)

וגם לאחר הרבה נסיונות וכו' כדי לבדוק שזאת באמת בעיה בראוטר ומסתבר שכן.

אז חשבנו על 2 אופציות,

יש לנו אפשרות לקבל מבזק ראוטר "בחינם" עם התחייבות, ובכל מקרה אני מתכננים להישאר בבזק אז פה אין שום בעיה,

השאלה היא איך הראוטרים שלהם, ואיזה מבינהם הכי טוב, איזה "לדרוש?".

והאופציה השניה שהיא פחות עדיפה כי צריך להוציא כסף זה לקנות ראוטר חדש, עכשיו קודם אני רוצה לבדוק את האופציה הראשונה ואם לא יתאים אבקש עזרה גם לגבי האופציה השניה.

תודה.

עריכה: שכחתי לציין שאני גולש במהירות 10 מגה בNGN אם זה בגלל משנה משהו.

פורסם

אם אתה מתכוון להשאר בבזק לפחות שנתיים, לך על ה-DSL-2650U -- נתב אלחוטי עם אפשרות לחיבור מדפסת ודיסק חיצוני שעושה את העבודה ולא יעלה לך אגורה. סקירה שלו כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm

פורסם
  • מחבר

נשמע טוב לפי הסקירה, וכן אנחנו מתכננים להישאר לפחות שנתיים, כמו כן אנחנו גם לא מתכננים כרגע שדרוג לרשת בתקן N אז אני מניח שהG יעשה את העבודה.

לפי מה שכתוב שם (אתה כתבת לא?) לא תהיה לו בעיה לעמוד בעומסים? יש לנו 7 מחשבים מחוברים לרשת כאשר 2 מהם בד"כ עם הורדות והשאר שימושים רגילים, אינטרנט וכו'

פורסם

זו אכן סקירה שלי.

לא בדקתי אותו בעומס כזה, אבל אני לא צופה בעיה מהותית.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הלכתי להחליף את הראוטר, ביום שני אני מתכנן ללכת.

אבל שמעתי שיש ראוטר חדש שגם תומך בתקן N, יש לך במקרה מידע בנושא?

פורסם

הוא נקרא 2760U והוא זהה ל-2650U פרט לכך שהוא תומך ב-N ולא ב-G.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מכיוון שתקן הN לא כ"כ משמעותי לי כרגע אז אקח את אחד מהם, מה שיתנו מכיוון שזה לא כ"כ משנה לי.

תודה רבה על העזרה :-]

פורסם

שם לב -- את ה-2650U מקבלים חינם במודל "חיוב-זיכוי" בהתחייבות לשנתיים. את ה-2760U מקבלים בחיוב של 1.90 שקל לחודש להתחיבות של 36 חודשים (סביב 70 שקל לכל ה-3 שנים).

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח לגבי זה? מקריאה באתר של בזק לפי הבנתי לגולשים במהירות 10 מגה ומעלה יש אפשרות לקבל זיכוי מלא בכל חודש.

פורסם
  • מחבר

לקחתי בסוף את ה2650.

הרכבתי אותו היום בסה"כ אני מרוצה, יש את כל האופציות הנחוצות לי, מהראוטר הקודם סידרתי נקודת גישה בקומה למטה,

ניסיתי לסדר נקודת גישה ללא שימוש בכבל ז"א רק אלחוטית ועברתי לפי המדריך של אבל לא הצלחתי, ונראה כאילו עשיתי הכל כמו שצריך,

ובאיזשהו שלב של הנסיונות נשברתי ואמרתי שאני כבר מחבר כבל וזהו.

מה שכן נראה לי שהסתבכתי קצת עם כניסה לרשת, משומה כל מחשב שניסיתי לא הצליח להתחבר אלחוטית לרשת כאשר שמתי סיסמא, למרות שהיא הייתה מסודרת כמו שצריך.

ולנקודת גישה לא הייתה כל בעיה להתחבר גם לאחר הצבת האבטחה מחדש.

בכל מקרה תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים