פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים הייאני מכניס עוד מחשב לבית ואני רוצה שגם לו יהיה חיבור לאינטרנט. אני יודע שיש אפשרות של ICS השאלה האם זה אפשרי ליצור חיבור כזה אלחוטי והלקוח לא יהיה תלוי בהדלקה של השרת ?במידה ולא אני מבין שאי צריך להקים רשת לכן אאל"ט אני זקוק לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי (יתחבר בחיבור קוי במחשב אחד) עד 300 שח. מוכן לחרוד אם יש סיבה טובה לדעתכם. מדובר על דירה רגילה, מרחק שני המחשבים כ 8 מטר, הפרדה של 2 קירות.בקשר להקמת הרשת, במדריך בסטיקי רוב ההתיחסות שראיתי נוגעת למחשב הלקוח, מה קורה עם הגדרה של הראוטר וכו' ? תודהנתי
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים השימוש ב-ICS ממש לא מומלץ לצרכים שלך. רכישת נתב היא הרבה יותר נכונה במצב הזה. קרא את המדריך הזה על מנת לקבל רקע כללי -- http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר תודה על התגובה צ'יףאז אני מבין שאני חייב ללכת על רשתאם כך אני אשמח להמלצה לראוטר וכרטיס אלחוטי PCI לחיבור כבלים (האמת שתכננתי על USB אבל מהסקירה שלך שם נראה לי שעדיף) תודה רבהנתי
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר אחלה תודה רבההציוד הזה גם יתאים למהירויות גבוהות יותר ? (12\16 mb )
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים אני מניח שאתה מתכוון למהירות החיבור שלך לאינטרנט. הציוד הזה מתאים, רק שאתה צריך לזכור את המגבלות של החיבור האלחוטי -- גם באופן אופטימלי חיבור אלחוטי לא יתן יותר מ-10-15Mbps כך שאם יש לך חיבור של 16 יתכן ולא תצליח לנצל את כולו בחיבור אלחוטי -- בחיבור קווי לא תהיה בעיה. אם אתה מתכוון לעבוד במהירויות בוהות מאוד, עדיף שתרכוש ציוד בתקן N שהוא יותר יקר -- נתב+כרטיס עולים סביב 500 שקל.
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים מחבר אם ככה אני מעדיף להגדיל את התקציב וללכות על תקן Nיש משהו מומלץ עד 500 שח ?עריכה : האם EW-7727IN ו BR-6424N יעשו את העבודה ?תודהנתי
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים אני לא אוהב את השילוב הזה -- לטעמי ה-6524 עדיף יחד עם ה-7728 -- זה אמנם קצת יותר יקר מ-500 שקל אבל אתה מקבל ציוד יותר איכותי. אתה גם יכול לשקול את ה-DLINK DIR-615 שהוא גם בסדר גמור.
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר אוקיי תודה רבה על העזרה, רכשתי את הציוד התקנתי והכל עובד סבבהגם אבטחתי את הרשת לפי המדריך שלךכרגע החיבור מראה לי(במחשב עם הכרטיס האלחוטי) על מהירות חיבור של 54mbps, אני לא אמור לקבל מהירות גבוהה יותר בתקן N ?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים אכן צריך. קרב את המחשב לנתב -- האם אתה עדיין מקבל ק 54? ודא שהנתב מוגדר לפעול גם בתקן N. תאבטח ב-WPA או ב-WPA2 -- הגדרת WEP מפילה את הרשת ל-54 באופן אוטומטי.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר אני מאובטח עם WPA pre-shared key האחוז קליטה מאוד גבוה (>85) עדיין יכול להיות שזו בעיית של מרחק ? כי לקרב את המחשב זה קצת בעיהעריכה:אוקיי הבעיה הייתה בכרטיסהוא היה מוגדר על B/G mix ולא על B/G/N ניסיתי אתמול לשים אותו על N אבל משום מה הוא כל הזמן חזר ל G מחובר ב 270mb, זה בסדר ?אגב, אפשר לשנות את השם משתמש של הראוטר ?
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים 270 זה בסדר גמור. לא ניתן לשנות את שם המשתמש בראוטר (הוא תמיד ADMIN) אבל ניתן וגם רצוי לשנות את הסיסמא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.