עבור לתוכן

מתנתק מחר מ012 ועובר ל018 - עדיפים לא?

Featured Replies

פורסם

שלום חברה

לאחר תקופה מסרטנת של כמה שנים עם חברת 012 החלטתי שדי . גם אני רוצה לשחק קצת ברשת והוריד דברים פה ושם ו012 פשוט משתינים עלי.

אני מחר בבוקר מתנתק מהם ועובר לאקספון 018! יש משהו טוב עליהם? עדיפים לפחות על 012 מבחינת עומס?

יש לציין שזה אינטרנט דרך כבלים.

תודה

• תגובות 30
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל אני יכול בבטחון גמור לומר זאת שכל חברה יותר טובה מהם המלצה שלי זה בב"ל אקספון ואורנג'. אלה החברות שהכי כדאי להתחבר אליהם.

אני רוצה להגיד לך מזל טוב :) ושתיהיה לך דרך צלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה לך!

עוד אנשים עם מילה טובה על אקספון?

פורסם

לא יודע אבל אני אתן לך טיפ:

אם אתה לא בטוח, תתחבר לאיזה ספק שאתה רוצה בלי התחייבות.

במידה ויש בעיות להתנתק, ע"פ חוק ניתן לשלוח פקס והביטול יתבצע תוך מס' ימי עסקים (שכחתי כרגע כמה)

פורסם

לי היה אקספון אורנג' ויש כרגע בב"ל.

אחלה חברות אקספון ואורנג' - חבל שאורנג' לא ממש זולים.

מה שכן - כל חברה עדיפה על 012 עגלות זהב.

פורסם

אקספון חברה חמודה מאוד, גם אני עברתי לשם מ- 012(ועדיין שם, עד שיגיע ה- NGN ואז אני אעבור לבזק בינלאומי)

באמת שהפינגים יפים ומשחקי רשת פועלים מצויין

גם המהירות של הטורנטים בכלל בכלל לא רעה

מה שלא יהיה- תהיה בטוח שזה עדיף על 012 :)

פורסם

לאחרונה אני שוקל מעבר גם לאקספון עקב כל ההגבלות של NETVISION..אז איך אקספון בהשוואה אליהם מבחינת טורנטים?

פורסם

כן אני מחזק ותומך כל מי שעזב את 012 עשה בשכל

מבטיחים הבטחות מכפילים לך תמהירות אבל חסימות ניתוקים

והתחייבויות של שנים על גבי שנים חרא של חברה

לעניות דעתי יש 3 חברות סבירות היום

בזק בינלאומי

אקספון

ושמעתי דברים טובים על אורנג

נטויזין לאחרונה החלו לחסום לרפיד שייר מבלי להגיד לאף אחד

ולאט לאט גם יחסמו את הטורנטים

לצערי ואז אני אוכל לעבור סוף סוף לאחת מ3 החברות הנ"ל

פורסם

נטוויז'ן? מגבילים ראפיד? לא בבית ספרנו :)

אומנם זה 4חיבורים לכל קובץ,אך אני מקבל את מלוא רוחב הפס. (לקבל את כולו בחיבור בודד,בהורדה דרך IE או FF יותר קשה,אז מאלתרים ;))

feb8eb56292528.gif

פורסם

אני לקוח של NETVISION ובעת לחיצה על לינק הטורנט בכדי שיגיע ל UTORRENT לוקח לו המון המון זמן להעביר את לינק לשם ובעצם זה ניתקע!!!

תקנו אותי...זה נקרא חסימה?!! אם אני עובר לאקספון זה פותר את זה? חשוב לציין שזה קורה לי מטורנטלינץ..ועד האתר הזה!!!

תנו לי תמילה שלכם עוד היום אני סוגר עם אקספון!!

פורסם

אתה יכול לקחת חודש ניסיון (או יותר) באקספון ללא התחייבות (יקר מעט).

נסה אותם ותחליט.

פורסם

אני פשוט לא אוהב את הפרוצדורה של המעבר בין החברות וכל זה...לא אכפת לי להישאר עם נטויזן,אני פשוט חייב לדעת אם זה בעית חסימה כללית או בעיה טכנית ספציפית אצלי..מה אתה חושב?

פורסם

נטוויז'ן? מגבילים ראפיד? לא בבית ספרנו :)

אומנם זה 4חיבורים לכל קובץ,אך אני מקבל את מלוא רוחב הפס. (לקבל את כולו בחיבור בודד,בהורדה דרך IE או FF יותר קשה,אז מאלתרים ;))

feb8eb56292528.gif

יש לך פרימיום במקרה? אני ב013 ברק (התאחדו עם נטויז'ן לפי מה שהבנתי) ומרפיד שייר ההורדות כל כך איטיות שזה עצוב.. רק עוד 8 חודשים להתחייבות הזאת! :pissed:

פורסם

inmotion , תוכל לתת הDNS שאליו אתה מחובר?

פורסם

יש לך פרימיום במקרה? אני ב013 ברק (התאחדו עם נטויז'ן לפי מה שהבנתי) ומרפיד שייר ההורדות כל כך איטיות שזה עצוב.. רק עוד 8 חודשים להתחייבות הזאת! :pissed:

מתי תבינו?

שאם זה מוריד על 100KB בראפיד, זה תקין!

אם אתה לא פרימיום ראפיד חוסמים אותך, כדי שתיהיה פרימיום.

אני בנטוויז'ן, מוריד בטורנט במקס, בFILEFLYER במקס', ובכל מה שנותן את המקס' אני מוריד במקס'(10MB)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים