עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר לרשת מחשבים משו כמו 150 מחשבים

Featured Replies

פורסם

לא רוצה להיכנס לכיס שלך או משהו, אבל בשביל אירוע חד פעמי כזה אתה מוכן להשקיע כ-10K-15K לכל הפחות?

פורסם
  • מחבר

ההשקעה תהיה באיזור הסכום שנקבת עכשיו וכן אמח מוכן להשקיע

נ.ב

ברור לך שיש גם רווחים כן?

פורסם

לא נראה לי שיהיו אנשים שיבואו להשקה של אתר עלום שם עם מחיר כניסה של 100 שקל לבנאדם (וזה רק כדי לכסות עלויות) .

אבל זה רק אני :)

מעקב

פורסם
  • מחבר

אנשים באים ללאן בכל מקרה תעקבו אחרי התארד הזה אני יעדכן פה כשתהיה התקדמות

פורסם

חח , אירועים בסדר גודל כזה חברות מקימות ולא אנשים פרטיים כמוך , אני חושב שאתה חי בסרט ,

בנאדם שלא ראה רשת של מחשבים ורוצה להקים LAN ועוד אין לו ציוד ואין מימון ואין אנשי ניהול רשתות ,

ורק שתהיה בענינים , דברים מסוג זה מתקיימים כמה פעמים בשנה ע"י VGAMES , GAMER וכו' , רק בסדר גודל יותר גדול ועם תקציב הרבה יותר גדול

וסתם שאלה, מאיפה בדיוק תביא את המחשבים? כל אחד יביא מהבית? ומה עם מסכים? וביטוח? וכו' וכו' וכו'

ובטח אתה לא תקנה את כל הציוד אלא רק תשכיר , לך תמצא מקום שישכיר לף ועוד אתה מתכנן בטח לעשות רק אירוע אחד , בקיצור שולי הרווח מאוד נמוך

ופרסום ,

רד מהעץ שעלית עליו

פורסם
  • מחבר

אריק אני מציע לך לרדת אתה מהעץ שעלית עליו

כי באמת לפי התגובה שלך ניתן להבין שאתה חושב שאתה יודע אבל בתכלס אתה לא יודע כלום מהחיים שלך אז אם אין לך משהו חשוב להוסיף אל תגיב בכלל

ועכשיו הסבר כדי למנוע תגובות כמו של אריק

זה הולך להיות לאן ראשון מני רבים וזה בא עם אתר שהולך איתו ביחד אתר שעוסק בלאנים מסיבות רשת וכו'

אני לא מבין ברשתות אבל אני מבין בעסקים ואני מקים את זה כעסק ויהיו לי אנשים שידאגו לצד הטכני

המטרה שיהיה בארץ לאן על רמה לפחות 4 פעמים בשנה ולפי התוכניות העסקיות התוכנית הוורודה וכו' שאני והשותפים שלי עשינו זה השקעה ראשונית גבוה אך לאחר מכן ההשקעה יורדת משמעותית

בקיצור אם יש פה עוד ילד שבא ללמד אותי שישמור את זה לעצמו אני פניתי לפה לתמיכה ראשונית מאנשים רציניים ולא כמה ילדים שאין להם תשובות רק עצות

אז מי שרוצה להוסיף מידע שימושי או להביע תמיכה אני אשמח מי שלא שיעבור לTOPIC הבא ויחסוך לי את הבזבוז זמן של לקרוא את הפוסט שלו

בברכה בר

פורסם

נשמע מעניין

שיהיה בהצלחה

מעקב

פורסם
  • מחבר

נשמע מעניין

שיהיה בהצלחה

מעקב

>תודה

האתר כבר בשלבי סיום התכנון הוא לעלות את האתר ולעשות את הלאן בפסח אני יעדכן שתהיה התקדמות רצינית

בברכה בר

פורסם

אם תמצא לך חסות או עדיף חסויות - זה יכול להיות רווחי

פורסם
  • מחבר

כמובן זה מה שאנחנו שואפים

פורסם

המטרה שיהיה בארץ לאן על רמה לפחות 4 פעמים בשנה ולפי התוכניות העסקיות התוכנית הוורודה וכו' שאני והשותפים שלי עשינו זה השקעה ראשונית גבוה אך לאחר מכן ההשקעה יורדת משמעותית

ד"ש ל "שותפים" שלך :kopfpatsch:

מעקב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים