פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים לא רוצה להיכנס לכיס שלך או משהו, אבל בשביל אירוע חד פעמי כזה אתה מוכן להשקיע כ-10K-15K לכל הפחות?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר ההשקעה תהיה באיזור הסכום שנקבת עכשיו וכן אמח מוכן להשקיע נ.בברור לך שיש גם רווחים כן?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים לא נראה לי שיהיו אנשים שיבואו להשקה של אתר עלום שם עם מחיר כניסה של 100 שקל לבנאדם (וזה רק כדי לכסות עלויות) . אבל זה רק אני מעקב
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר אנשים באים ללאן בכל מקרה תעקבו אחרי התארד הזה אני יעדכן פה כשתהיה התקדמות
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים חח , אירועים בסדר גודל כזה חברות מקימות ולא אנשים פרטיים כמוך , אני חושב שאתה חי בסרט , בנאדם שלא ראה רשת של מחשבים ורוצה להקים LAN ועוד אין לו ציוד ואין מימון ואין אנשי ניהול רשתות , ורק שתהיה בענינים , דברים מסוג זה מתקיימים כמה פעמים בשנה ע"י VGAMES , GAMER וכו' , רק בסדר גודל יותר גדול ועם תקציב הרבה יותר גדולוסתם שאלה, מאיפה בדיוק תביא את המחשבים? כל אחד יביא מהבית? ומה עם מסכים? וביטוח? וכו' וכו' וכו'ובטח אתה לא תקנה את כל הציוד אלא רק תשכיר , לך תמצא מקום שישכיר לף ועוד אתה מתכנן בטח לעשות רק אירוע אחד , בקיצור שולי הרווח מאוד נמוך ופרסום , רד מהעץ שעלית עליו
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר אריק אני מציע לך לרדת אתה מהעץ שעלית עליו כי באמת לפי התגובה שלך ניתן להבין שאתה חושב שאתה יודע אבל בתכלס אתה לא יודע כלום מהחיים שלך אז אם אין לך משהו חשוב להוסיף אל תגיב בכללועכשיו הסבר כדי למנוע תגובות כמו של אריק זה הולך להיות לאן ראשון מני רבים וזה בא עם אתר שהולך איתו ביחד אתר שעוסק בלאנים מסיבות רשת וכו'אני לא מבין ברשתות אבל אני מבין בעסקים ואני מקים את זה כעסק ויהיו לי אנשים שידאגו לצד הטכני המטרה שיהיה בארץ לאן על רמה לפחות 4 פעמים בשנה ולפי התוכניות העסקיות התוכנית הוורודה וכו' שאני והשותפים שלי עשינו זה השקעה ראשונית גבוה אך לאחר מכן ההשקעה יורדת משמעותית בקיצור אם יש פה עוד ילד שבא ללמד אותי שישמור את זה לעצמו אני פניתי לפה לתמיכה ראשונית מאנשים רציניים ולא כמה ילדים שאין להם תשובות רק עצות אז מי שרוצה להוסיף מידע שימושי או להביע תמיכה אני אשמח מי שלא שיעבור לTOPIC הבא ויחסוך לי את הבזבוז זמן של לקרוא את הפוסט שלובברכה בר
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר נשמע מענייןשיהיה בהצלחהמעקב>תודה האתר כבר בשלבי סיום התכנון הוא לעלות את האתר ולעשות את הלאן בפסח אני יעדכן שתהיה התקדמות רצינית בברכה בר
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים המטרה שיהיה בארץ לאן על רמה לפחות 4 פעמים בשנה ולפי התוכניות העסקיות התוכנית הוורודה וכו' שאני והשותפים שלי עשינו זה השקעה ראשונית גבוה אך לאחר מכן ההשקעה יורדת משמעותית ד"ש ל "שותפים" שלך מעקב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.