עבור לתוכן

מארז HTPC של טרמלטק - ראיתי שירשור בנושא דומה !!.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני כרגע בלבטים לגבי המארז הזה

http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1319&ID=1878#Tab0

אני מבקש דעות לגבי המארז הזה ספציפית ולא לגבי החברה עצמה.

בעיני הוא די יפה ומתאים לדרישת ה HTPC שלי.כמובן שאשמח לדעות נוספות.תודה מראש. ;)

פורסם

חקרתי לאחרונה על המארז הזה, נראה טוב אולם קצת גדול... 17x42x44

רק אם אתה קונה, עזוב אותך מה-LCD והשלט... מייקר את העסק בלי שום הגיון, 300-500 ש"ח על השטויות האלה רק.

יש סקירה מצוינת כאן:

http://www.techwarelabs.com/thermaltake-dh-202/

פורסם
  • מחבר

ה LCD יכול לעבוד לבד עם המחשב עצמו או שהוא מחייב את השלט?.כי הבנתי שיש לו איזה תוכנה שמגיעה יחד עם המארז.

את השלט אני לא צריך כי אני הולך לשלוט עליו דרך הרשת הביתית שלי.

פורסם

ה LCD יכול לעבוד לבד עם המחשב עצמו או שהוא מחייב את השלט?.כי הבנתי שיש לו איזה תוכנה שמגיעה יחד עם המארז.

את השלט אני לא צריך כי אני הולך לשלוט עליו דרך הרשת הביתית שלי.

הבנתי שהדגם הזול מגיע רק עם ה-LCD, הדגם היקר מגיע גם עם שלט ו-LCD טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

מה הטווח מחירים של הזול והיקר ??

אני ראיתי אותו ב 645 עד 660 לזול בקוברה PC ופנדה מחשבים.מעבר למה שהם מציעים אני לא מוכן לשלם.

(645 ו 660)

פורסם

כן גם מה שאני ראיתי, אם הוא מוצא חן בעינייך קח אותו, בסקירה די התרשמו מהאיכות בניה מהמראה (שהוא לא נופל מהתמונות).

פורסם
  • מחבר

אבל ממה שאני מבין

המארז עשוי מתרכובת לא מזוהה שניקראת SECC שזהוי תרכובת של אבקת ברזל (בדקתי בויקיפדיה) זה קצת מוזר לי שרק הפנל עשוי מאלומיניום.

והוא שוקל 7 וחצי קילו.זה נחשב קל או כבד לפי מה שאתה חושב?

פורסם

כל המארזים שלא עשויים מאלומיניום עשויים מ-SECC פלדה מגולגלת כזו.

הפאנל מאלומיניות בשביל המראה האסטתי. מה לעשות אלומיניום מוברש נראה טוב! :smile1:

בכל אופן המארז עצמו עשוי כמו שאר המארזים...

פורסם

לדעתי איכות הבניה של Lian Li PC-C32 עולה על זו של DH-202 אבל ה- DH-202 נראה טוב יותר.

אני לא רואה בחברת TT יותר מאשר חברה שעושה מוצרים מושכים לעין... זה נכון לגבי רוב המוצרים שלהם.

אבל הם כן יודעים לעשות פתרונות קירור טובים :smile1:

פורסם
  • מחבר

יופי פחות חשוב לי

יש לי מארז שרת מכוער בתור תחנת עבודה :P :P אבל אני מאד מרוצה ממנו כי הוא מרווח.

עיצוב פחות חשוב לי (זה פחות מושך עין לגנבים "אה יש לו מחשב מכוער אז בטח גם ככה הוא שווה" כבר פרצו לי לבית ולא נגעו לי במחשב...)

http://www.yang-it.de/YY-W201.htm

זה המארז של התחנת עבודה שלי.

ואת הליאן לי מצאתי אותו רק בפנדה ועברתי על שאר החנויות בארץ ואת הדגם הזה אף אחד

לא מחזיק.

פורסם

פילטרים זה שטויות לדעתי.

אם איכות אז אין על Lian-Li, גם עדיפים על Antec...

ראיתי את הבאנדלים שמביאים עם Antec ומה שמביאים עם Lian-Li, נראה ש-Lian-Li חושבים על הכול.

נגיד מארז קטן, אז מביאים לך פאנל אחורי עם low-profile וגם רגיל ומספקים לך Riser card, לעומת Antec שלא נותנת אפשרות.

כנס לאתר שלהם, תתרשם מהמארזים ותראה על מה מדובר.

פורסם
  • מחבר

בהחלט

אבל אני גם מגביל את התקציב שלי מאד.אני מצאתי את ה TT ב 556 ב TMS ואת הליאן לי ב 645 בפנדה.

שאר החברות שאתה מעלה פה יקרות בגלל השם.ואני לא מוכן לשלם מעבר לתקציב של 650 שקל.

האנטק לא רלוונטי בשבילי כי הוא מיקרו ATX.והמחשב שאני מיעד ל HTPC שלי הוא לוח ATX מלא אז המארז הזה לא מתאים.

פורסם

מניסיון שלי, אין חברה ש"יקרה בגלל השם", הם מציעים תמיד איכות וגימור טוב יותר, מוצר שיחזיק לך שנים.

אני כבר תקופה ארוכה קונה מוצרים מחברות איכותיות ולדעתי זה משתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

המארז שרת שלי לא עלה הרבה והוא די חזק

הליאן לי לא הכי יפה אבל הוא יותר ידידותי למשתמש.ראיתי אותו בכמה ביקורות והוא די נחמד.בתור אחד שמאד דייקן במה שהוא קונה אני אשקול

את הליאן לי למרות שאין לו פילטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים