פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים אם כן ברשותי המחשב הבא: ma785gt-ud3h 2*2gb patriot ddr3 amd triple core x3 720BE 7800GT וכן 9800GT 200GB WD 640GB WD יש לי ארטיפקטים וזה החל מיד לאחר חידוש הפלטפורמה [הקודמת נמצאת במפרט שלי] מה שהשתנה הוא מעבד לוח אם וזיכרונות בלבד ומאז אני חווה תמיד ארטיפקטים ועכשיו בדיוק יצאתי מCOD4 וזה בגלל שהמשחק נתקע לי, שוב : רק משחקים קלים פועלים חלק כגון warcraft 3 ואפילו torchlight גורם לי לעיתים לפליקרים במסך. יש לציין כי אני משתמש בDELL 2209WA ועל כן אני משחק על רזולוציה של 1680*1050. אז אני תוהה, יתכן והספק עושה בעיות? כלומר, חלש מדי עבור המעבד החדש? הגיוני שהפלטפורמה החדשה תצרוך כל כך הרבה הספק כך שלא יישאר מספיק עבור הכרטיס מסך? :-\ אשמח לעזרת המומחים פה. תודה. ברשותכם אשאיר לינק לדיון שלי בפורום כרטיסי מסך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=438457.0
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים אני לא בטוח שהבנתי בדיוק מה הבעיה אצלך, אבל תהיה בטוח שהמפרט הזה ממש לא גדול עליו.ארטיפקטים זה בדרך כלל קשור לכרטיס מסך. זיכרון דפוק, מאוורר לא תקין או OC מוזגם.תבדוק טמפ'.
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים מחבר מה שאני צריך לדעת זה אם הספק מחזיק כמו שצריך את המפרט הנ"ל.משהו גורם לבעיות אצלי, עדיין לא הצלחתי למדר את הבעיה, אבל זה בתהליכים.
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים למען הסר ספק:א. הספק הזה מחזיק את המפרט הזה בקלות.ב. אין שום קשר בין ארטיפקטים לספק כוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.