פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים למה ילדה בת 15 צריכה מחשב נייד לבית-הספר? ומה היא מתכוונת לעשות איתו בבית-הספר?למה ילדה בת 15 צריכה מחשב נייד עם מסך גדול? ומה זה בכלל "גדול" אצלך?
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים מחבר אני חושב שאפשר להוציא משו בדמות NETBOOK סבירהיא צריכה את זה בישביל לעבוד על תוכנה די פשוטה של חשבוןאפשר להוציא משו בסגנון?!
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים מחבר יש כל כך הרבה דגמים שנותנים בדיוק אותו דבר יש משו מומלץ יותר ומומלץ פחות?!
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים קודם תסגר על מה בדיוק אתה צריך: מחשב "נורמאלי", עם מסך ומקלדת בגודל סביר שאפשר לעבוד עליו בדיוק כמו על שולחני, ובמקרה הזה תאלץ להתפשר על יד שנייה, או שתיקח נטבוק בסיסי ביותר (כי גם בקרב הנטבוקים המחירים הם מעל 1500 בד"כ) עם הארד דיסק מיניאטורי, מסך קטן וכלום זכרון, שמתאים לשימושי אינטרנט ועריכת מסמכים באופן מזדמן אבל לא להרבה מעבר לזה.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר יש לי בשביל המחשב שלה רק 1500 שקל אני צריך להשיג את הטוב ביותר במחיר הזה
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים קודם תסגר על מה בדיוק אתה צריך: מחשב "נורמאלי", עם מסך ומקלדת בגודל סביר שאפשר לעבוד עליו בדיוק כמו על שולחני, ובמקרה הזה תאלץ להתפשר על יד שנייה, או שתיקח נטבוק בסיסי ביותר
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר ההחלטה:נטבוק בסיסי ביותרהבעיה שכל הבסיסיים האלה די דומים בתוכונות אז השאלה היאמבין כל הבסיסים המוצעים במחיר זה איזה הכי כדאי?!תודה...
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים אהה. אחד מיניאטורי לחלוטין (8.9"?) והשני בסה"כ חורג בלמעלה מרבע מהתקציב...
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר נא לא לצחוק אני פשוט לא ממש מבין בזה..היא צריכה להריץ על המחשב את התוכנות אילוסטריוטור ופוטושופ יש מצב שזה יריץ את זה...?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.