עבור לתוכן

10Mb ב-48 שקל לחודש בהתחיבות ל-30 חודשים -- יש קונים?

Featured Replies

פורסם

מאיזה מרחק אתה צופה? כי לראות את הזיפים של השחקנים, בדר"כ לא עושה לי את זה.

פורסם

בדרך כלל 2-3 מטר במסך ה22"

ו5-7 מטר ב47"

אין שום קשר לזיפים, כן יש קשר לקוביות, לתמונה לא חלקה, להבדלים ממש משמעותיים בין התמונות...

אני יכול לומר שאני לא תמיד שם לב להבדל בין 720 ל1080, אבל בינהם לבין DIVX יש הבדל משמעותי... (גם שהDIVX שאני מתעסק איתו הוא 1.4GB שכולל AC3, כלומר יותר איכותי ברוב המקרים מה700MB שיש בדרך כלל).

פורסם

קצת גלשנו מהנושא העיקרי,

בכל אופן, לא אמרתי שאין הבדל או שאני לא רואה, כי אני כן רואה הבדל זה ברור.

אני פשוט לא חושב שההבדל הזה (בנתיים) שווה את הפרש של הזמנים.

לסיכום, מי שדורש תוכן איכותי שגם יחכה בסבנלות וגם יפתח את הארנק, (פחח, פריירים)

אני עדיין בדעתי.

סוף.

פורסם

מה מהירות הUpload בחבילות שצויינו ?

כי דווקא בDownload מוגבר אין לי צורך, ואני בסה"כ על 2.5 מגה.

פורסם

בכולם 1Mbps, רק ב100 מגה של הוט העלאה היא 2Mbps.

פורסם

כל הכבוד להם על המבצע, אני בטוח שזה ימשוך קהל אליהם. למה? מפני שיש אנשים שרוצים חיבור מהיר יותר ושמבסוטים מנטוויזן.

זה טוב שמתחילות התחרויות בין הספקים ובין התשתיות- ככה אנחנו (הציבור) מרוויחים מזה מאוד.

פורסם

אני אומר לא להתחייבות ארוכה,אם בכלל

פורסם

כמה הערות:

1. קודם כל אפשר להגיד "יפה" על היוזמה , אבל NETVISION יודעת מה היא עושה , כובלת את הלקוחות

2. מהירות UPLOAD של 2MB בהשוואה ל100MB הורדה... זה פשוט בדיחה שלא תאמן

3. סרטים של 700MB , עם כל הכבוד , כבר לא כל כך כיף לצפות בהם... 720P , זה הנורמלי החדש ,

4. וכן , יש הרבה מאוד מקורות שיכולים לספק לך 10MBIT , ואפילו יותר מזה

פורסם

1. קודם כל אפשר להגיד "יפה" על היוזמה , אבל NETVISION יודעת מה היא עושה , כובלת את הלקוחות

בטח שהם יכולים לעשות את זה, גם ככה הסיכוי שתעברו את ה5 מגה הוא נמוך מאוד. אז מה זה משנה אם יגידו לכם שיש לכם 10/12/1000MB?

עדין תקבלו אותה מהירות.

פורסם

בטח שהם יכולים לעשות את זה, גם ככה הסיכוי שתעברו את ה5 מגה הוא נמוך מאוד. אז מה זה משנה אם יגידו לכם שיש לכם 10/12/1000MB?

עדין תקבלו אותה מהירות.

למה דווקא הסיכוי שנעבור את ה- 5Mb? מאיפה האידיקציה להגבלה הזו? :facepalm:

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי, למה צריך יותר מ-5MB ?

זה ממש מיותר.

מה זאת אומרת למה צריך יותר מחמש מגה , כדי שלא נצטרך לחכות 20 שנה להורדה של כל סרט , אני אישית בתור מוריד מאוד כבד דורש מהירות כמה שיותר מהירה , לדעתי האישית אין דבר כזה אינטרנט יותר מדי מהיר , גם אם היה מהירות של 2 גיגה בשנייה עדיין היה לי על מה להתלונן , הסרטים והמשחקים של היום הם קבצים ענקיים וכל סרט בלוריי שוקל מינימום 4.5 גיגה ולא לכולנו יש סבלנות לחכות שבוע שיירד סרט אחד...

פורסם

מעקב

פורסם

למה דווקא הסיכוי שנעבור את ה- 5Mb? מאיפה האידיקציה להגבלה הזו? :facepalm:

1. עבדתי בISP ואני יודע איזו רמת שירות תקבל בכל חבילה שתרכוש.

2. אני אוכיח לך. אני ב014, 5 מגה ועכשיו שעה לא עמוסה.

תראה איזה מהירות אני מקבל לארה"ב, זוועה!

622748872.png

מצד שני כרגע המהירות תעבורה לגרמניה נראית סבבה

622750703.png

עכשיו תעשה את אותן בדיקות בשעות העומס שזה רוב שעות היום, ואז תגיד לי אם אני צודק (האמור לעיל לא מתייחס לחבילות גיימר/ עסקי "אמיתי")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים