עבור לתוכן

10Mb ב-48 שקל לחודש בהתחיבות ל-30 חודשים -- יש קונים?

Featured Replies

פורסם

נראה שהתחרות בין ספקיות האינטרנט תופסת תאוצה. אחרי ה-PRIVATE NGN של בזב"ל, הבאה לקפוץ אל המים הקרים היא NETVISION. החל מהיום היא מציעה את המבצעים הבאים:

• מהירות גלישה של 10 מגה ברשת NGN - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 79.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (48 שקל בממוצע לחודש)

• מהירות גלישה 12 מגה ברשת UFI - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 89.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (54 שקל בממוצע לחודש)

• מהירות גלישה 30 מגה ברשת NGN – שנה ראשונה ללא עלות, ובסיומה 345.99 ₪ לחודש ליתרת התקופה (כ-200 שקל לחודש בממוצע)

• מהירות גלישה 100 מגה ברשת UFI – שנה ראשונה ללא עלות, בסיומה 599.95 ₪ לחודש ליתרת התקופה (360 שקל לחודש בממוצע)

צפו לבליץ שיווקי תחת הסלוגן: "אינטרנט מהיר עד 100Mb לשנה עלינו" בשלטי החוצות ובבאנרים באינטרנט.

פורסם

התחייבות לשנתיים וחצי? זה מגוכח.

פורסם

האם ההתחייבות היא לחבילה או להישארות בnetvision ?

אם להישארות זה בינוני ואם לחבילה אז ממש ממש לא משתלם.

פורסם

אני למדתי שאסור להתחייב לאף חברה, גם אם זה קצת כואב בכיס.

אין ספק שהמחירים מעולים, אבל לא בהתחייבות לשנתיים וחצי.

לעומת זאת אם בזק או הוט יצאו במבצע כזה אני בכיף אתחייב, כי תשתית אינטרנט זה לא משהו שמחליפים כל כמה חודשים כמו ספקית. כבר אמרתי שלדעתי אם בזק/הוט יתנו ללקוחות שעדיין תקועים עם הרשת הישנה מחיר מוזל שהוא יחסי למחיר בתשתית החדשה לקוחות רבים יסכימו להתחייב לתקופה ארוכת טווח. (בעיקר לקוחות הוט שהפריסה שלהם יותר מהירה)

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי, למה צריך יותר מ-5MB ?

זה ממש מיותר.

פורסם

כיום התחייבות כל כך ארוכה ממש לא משתלמת...

גם לתשתית וגם לספק.

למרות שהתחייבות בדרך כלל אומרת שיש התחייבות לחברה ולא לחבילה, אבל עדיין, ברגע שיש התחייבות ארוכה כל כך, קנס היציאה מטורף, לא יהיה ניתן לקבל מבצעים מיוחדים, והכי חשוב, שדרוג עתידי של חבילה יהיה במחיר מלא...

ויש הרבה מה לעשות היום עם חבילות מעבר ל5MB...

כל אחד והשימושים שלו...

פורסם

הבעיה היא ההתחייבות הארוכה יחסית, עוד שנה וחצי אפשר המצב יכול להיראות אחרת.

ובאמת מהירויות כמו 20-30-50-100 מגה בייט לדעתי זה מיותר בהחלט. במיוחד שהאפלואד נשאר על 1 מגה.

נגיד עם חבילה של 10 מגה אתה מוריד דיסק DVD בשעה. ז"א שבשעתיים גג אתה מוריד כל סרט HD או משחק כבד

פורסם

זה לא עניין של צורך אלא רצון ונוחות. הרי גם מי שמוריד ריפים מלאים של BD ששוקלים 50GB יכול להסתפק ב5Mbps, רק שזה יקח לו יומיים.

למה צריך טלויזיה 40 אינץ' Full HD? אפשר להסתפק ב21" ישנה. למה בכלל צריך טלויזיה? אפשר לרכוש רדיו ב300 ש"ח ולסגור עניין.

ולמה צריך לרכוש מחשב חדש כל שנתיים? אפשר להישאר עם פנטיום 3 ולשחק בדום.

גם חבל לרכוש רכב, מחירי הדלק רק עולים ואוטובוס זה הרבה יותר זול.

פורסם

ריפים של 50GB זה משהו אחר, שם זה יותר הגיוני.

אבל עם אינטרנט של 10 מגה כיום אתה מוריד בשעה כל מה שאתה רוצה, גג כמה שעות (בהנחה שבכלל יש לך מקור כזה מהיר)

פורסם

אז המתנת יומיים כדי להוריד 50 GB של חומר לא חוקי. מה בדיוק הבעיה פה?

פורסם

שיותר נוח להוריד את זה בשעתיים, בדיוק כפי שיותר נוח לראות חדשות בשידור חי בטלוויזיה ולא לקרוא אותן בעיתון באיחור של יום.

פורסם

אני מסתדר יופי עם DVIX-ים למניהם, לא רואה צורך ב-BR של 50GB ..

פורסם

^^^

שוב פעם, אתה סך הכל אדם אחד ואתה לא מייצג כלום...

כל בן אדם נורמלי היום, שיש לו מסך עם רזולוציה של HD READY ומעלה, יכול לשים לב שהאיכות של DIV-X רגילים כבר לא מספיקה...

אז אני לא מבין מה הצורך שלך בלחפור בדיון הזה?

פורסם

כשתסביר לי מה הצורך שלך לחפור, אולי אני יסביר לך.

אני משתמש אגב, ב T240 של סמסונג, 1920X1200.

ואני די בטוח שרק אתה חושב שכל עם ישראל ואישתו מחפשים כל היום

סרטי BR ששוקלים 50GB .. כשאפילו את ה-5 מגה המסכנים שלי 012 בקושי מצליחים לתת לי.

שלא נדבר על מקור, כן, יש לך מקור שיתן לך כזאת מהירות מטורפת?

דווקא המגמה ששמתי לב עליה מחוץ לקהילת הפורומים החמימה כאן, היא דווקא הפוכה,

היום הרבה מעדיפים לראות ב"סטרמינג" באיכות מזעזעת.

הוט ובזק מאכלים אותך ועוד כמה פאטתים במדינה הזאת את כל הבולשיט הזה של ה-100 מגה,

ואתם אוכלים את זה כמו ילדים טובים.

פורסם

אני מכיר לא מעט אנשים שכיום כל התכנים שלהם 720P ו1080...

ויש לא מספיק מקורות גם להגיע למהירויות מקסימליים.

אני כן מסכים שהתשתית שקיימת היום לא מסוגלת לתת 100% מהזמן 100% מהמהירות, אבל אולי במקביל לשיפור המהירויות משהו ישתנה גם בתחום הזה...

ואם DIVX על FHD מספיק לך, כנראה שאתה צריך משקפיים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים