עבור לתוכן

עזרה\שאלה\המלצה- ראוטר לינקסיס WRT150N מוריד מהירות, זקוק לחדש?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי ראוטר שנרכש בארה"ב לפני כשנה ומשהו מדגם WRT150N של לינקסיס,

אני עובד בחיבור כבלים, ללא MPLS, ועם חיבור קוי בודד ואחלוטי בודד(נייד).

לאחרונה הבחנתי שהאינטרנט אצלי מאוד איטי, חשבתי שפרצו לי לרשת איפסתי את ההגדרות והפלא ופלא, המצב אותו דבר,

בדיקת מהירות ללא ראוטר העלתה ממצא של 640 KB בהתאם לחבילת החיבור של 5MB.

לאחר חיבור הראוטר ואף פירמוט המחשב על הדרך, לWIN 7, נקי ללא כלום, אני מקבל תוצאות משתנות מאוד של בין 480-620...כשלרוב זה עומד על 580-570.

אני מחובר דרך 013 ואני רוצה להדגיש שבחיבור חייגני ללא ראטור לא נתקלתי בשום בעיה, והמהירות היא כמובטח ברוחב הפס.

בעבר אותו ראוטר לא היה מנחית לי יותר מה 20 KB וגם זה בהגזמה..

איפוס הראוטר, איתחולו, נסיון שידרוג וכו' בוצעו ולא סייעו.

ניסיתי לבדוק פינגים אולם לא קיבלתי ממצאים מרעישים...

אני חושד שהוא בתהלכי גסיסה מתקדמים לכן אני פונה אליכם בשתי שאלות עיקריות,

אחת האם יש משהו לעשות לפני שאחליפו? יש עצות\בדיקות\טיפולים שאפשר לבצע? (אפשר להתקין בדגם קושחה חלופית ?)

שנית אשמח להמלצה חמה על ראוטר הטוב שניתן להשיג בתקציב של 400 ש"ח, עם העדפה לראוטר שתומך טוב בתשתית כבלים ובתקן N גירסא 2,

בזמנו היו לי בעיות עם הלינקסיסים בגלל שהם מקבלים רק כתובת IP ולא DNS של L2TP, מה שגרם ללא מעט ניתוקים, אז אשמח לקחת פרמטר זה בחשבון כשאתם ממליצים על ראוטר(הבנתי שבדגמים החדשים היום אין יותר את הבעיות הללו).

תודה רבה מראש!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדיין רלוונטי מישהו??

פורסם

לפני שאתה פוסל סופית את הראוטר -- בצע בדיקת מהירות אובייקטיבית -- http://www.netcheif.com/Articles/DownTester/DownTester.htm -- ותעלה לכאן את התוצאות. יכול להיות שהבעיה היא אצל הספק.

פורסם

מכיר את אותם בעיות עם 013..

הם "מגבילים" (למרות שאם תתקשר אליהם הם יתענו שחס וחלילה לפי חוק אסור לחסום ולהגביל) חלק מהחיבורים.

קרה לי שחשבון חייגן אחד היה מוגבל (לא הצליח ליצור חיבורים בתוכנות P2P) וכאשר הביאו לי חשבון אחר דרכם הכל עבד נפלא..

ואגב, גם הם לא מצאו לזה פתרון ולא הבינו "ממה" זה, הם פשוט פתחו לי חשבון חדש.

צריך להתאגד נגד כל החסימות וההגבלות האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים