עבור לתוכן

עוצמת ספקי הכוח המופרזת בחו"ל

Featured Replies

פורסם

תמיד שאלתי את עצמי, למה לעזאזל בכל פורום בחו"ל אני רואה אנשים ממליצים על לא פחות מספק 750W איכותי לכרטיס כמו GTX260, כשהוא לא צריך יותר מ450W?

היום ראיתי מישהו עושה פרצוף :screwy: למישהו שהריץ 9800GT על ספק 500W איכותי של OCZ בפורום בחו"ל...

האם תשתית החשמל שלהם עובדת בצורה שונה או משהו? :kopfpatsch:

פורסם

אני פשוט חושב שזה עניין של מחיר. אני לא יודע אם זו הדוגמא הכי טוב, אבל אם מישהו יבקש ממך מסך לאמא שלו למטרות משרדיות רובם ימליצו על 22" אפילו כי המחירים ברצפה, למרות שתכלס אפילו 17 (שלא קיימים יותר נדמה לי) היה מספיק לה לאופיס קצת. שוב, לא הדוגמא הכי טובה אבל נראה לי שהבנת את הפואנטה ושזו הסיבה. במידה וספקי 700W איכותיים היו עולים פה משהו כמו 300 שקל נגיד, אני לא חושב שהיתי ממליץ לאנשים שמוציאים 1500 שקל על כ.מסך לקנות ספק 500W איכותי ב-180 שקל

פורסם
  • מחבר

אין לי כוח לחפש עכשיו דוגמאות ספציפיות, אבל רוב התגובות האלה הזכירו את ה"עובדה" שצריך ~יותר~ עוצמה מזה למפרט הנתון, מנהל בפורום גדול ששכחתי את שמו הצהיר לי בבטחון על המערכת הקודמת שלי שכללה PENTIUM D, 6600GT וספק 400W של OCZ שהבעיה שהייתה לי במערכת היא לא אחרת אלא בעית ספק כוח. המנהל הצהיר שהוא השתמש בספקי 350W עוד בימי הפנטיום 3 שלו... :lol:

פורסם

קודם כל עד היום לפחות אי אפשר לקרוא לספקים של OCZ איכותיים.

בנוסף, באידיאל, עדיף שספק יעבוד בעומס מקסימלי של 50-60% כדי לשמור על שקט ולשמור על הרכיבים.

מעבר לכך, לפעמים אנשים באמת מגזימים.

פורסם

קודם כל אל תשכח שהמחירים בחו"ל בכלל (ובארה"ב בפרט) נמוכים מהמחירים בארץ (לדוגמא סיסוניק 500W עולה 89$ לעומת קורסייר 750 שעולה 119$ ב-NEWEGG) והמחייה שם יותר מאפשרת - לצורך העניין מישהו שקונה שם מחשב ב-2000$ לא ירגיש את זה כמו שישראלי ירגיש 8000 ש"ח אלא כמו שישראלי מרגיש 2500 ש"ח, כמובן שלא כולם שם עשירים אבל מדובר ברוב גדול שיכול להרשות לעצמו. לכן גם הפורומים שלהם קצת יותר "נדיבים" בעניינים האלה. חוץ מזה רק שתדע שמרוב שיש שם הרבה פורומים יש שם הרבה חרא שמסתובב שם והמון המון גולשים שנותנים חוות דעת לא מקצועית.

דרך אגב, הפורום הזה (HWZONE כמובן) ברמה גבוהה מאוד ולמעט כמה יוצאי דופן התגובות כאן ממש לעניין ומקצועיות לחלוטין.

מה לעשות שבארץ לפעמים לא מתאפשר ואין כסף ואנשים מוכנים לחסוך כסף על כל דבר (לפעמים בצדק ולפעמים לא) מה שיוצר, דרך אגב התייעלות גבוהה. לדוגמא, הסתפקות בספק פחות חזק אבל שעושה את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים