עבור לתוכן

בעיית ראוטר edimax

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שזה הפורום הנכון,

התקנתי את JDOWNLOADER ולאחר השימוש האינטרנט הפסיק לעבוד לי, ניתקתי מהחשמל וחיברתי בחזרה את המודם כבלים והראוטר וזה חזר לעבוד, לאחר מספר ימים שוב קרה אותו הדבר והפעם הראוטר לא חוזר לעבוד ביחד עם המודם, כלומר כשהראוטר מחובר למודם אי אפשר לגשת לראוטר ולרשת האלחוטית וכשהוא לא מחובר למודם אפשר לגשת אליו אבל אז מן הסתם אין חיבור לאינטרנט. עשיתי ריסט לראוטר וזה לא עזר. כשמחברים את המחשב ישירות למודם יש אינטרנט לכן אני מאמין שזו בעיה עם הראוטר, השאלה איך גורמים לו לעבוד גם כשהוא מחובר למודם???

פורסם

חסרים כמה פרטים:

דגם המודם?

הדגם המדוייק של הנתב?

החיבור לספק האינטרנט -- עם חייגן או בלי?

יש FIREWALL בתוכנה על המחשב?

פורסם
  • מחבר

סליחה שכחתי

מודם TERAYON TJ715X

ראוטר edimax br-6204wg

חיבור בלי חייגן

יש פיירוול מאוד ישן tiny personal firewall

פורסם

אכן כן -- על השואל המקורי להתקשר ל-HOT ולבקש את החלפת המודם לטומפסון או מוטורולה.

פורסם
  • מחבר

זה עלול להיות קצת מסובך כיוון שאני משכיר דירה שהכבלים הם על חשבון הבעלים של הדירה שלא נמצא בארץ לכמה חודשים ואני מעדיף לא להתחיל להתעסק עם החלפת ציוד. אשמח לשמוע פיתרון אחר.

הפיתרון שאני מצאתי כרגע אבל הוא לא מספיק זה להחליף עם ההורים שלי את הראוטר לראוטר של בזק siemens sl2-141 שם עשיתי קבוצה חדשה בport mapping עם הlan1,2,3 ועם האלחוטי ואז הבעיה שהאינטרנט אומנם עובד(כל מחשב מקבל כתובת אייפי אחרת באינטרנט) אבל האלחוטי משום מה לא עובד בעוד שאם מחברים מחשבים בחיבורי לאן יש להם אינטרנט (רק שאי אפשר לגשת ממחשב אחד לשני, כאילו הם לא באותה רשת), האלחוטי רושם לי לימיטד קונקטיביטי..

בכל מקרה אם יש פיתרון אחר לבעיה הראשונה בלי להחליף ציוד או פיתרון לבעיה השנייה מאוד אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

קודם כל את שוכר ולא משכיר את הדירה.

שנית אין פה שום קשר לזה שהמנוי רשום ע"ש בעל הדירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים