עבור לתוכן

חוות דעת בנוגע לספק

Featured Replies

פורסם

אני מרכיב כרגע מערכת עם I7 920,

לוח אם X58 אקסטרים של גיגהבייט,

6 גיגה DD3 של OCZ 1600,

שני הארדיסקים של 7200 ארפיאם

וכרטיס מסך GF8800 GT של ELSA

מעבר לזה יתחברו לספק עוד משהו כמו 5-6 מאווררי 120ממ.

כרגע יש לי ספק 430 וואט של אנטק טרופאוור טריו,

אז קודם אני רוצה לוודא שהוא יספיק למערכת(ממה שאני הבנתי זה צריך להספיק אבל לייתר בטחון אני מוודא).

יתכן שאני ארצה לבצע המהרה, לא מוגזמת מדי, למעבד.

זו השאלה הראשונה,

השאלה השניה היא בנוגע לעתיד.

בעוד כחצי שנה אני רוצה לקנות מערך הרבה יותר חזק של כרטיסי מסך, בשביל להשתמש ב 3D VISION של אנווידיה, וכנראה גם בפיסיקס.

עכשיו, יש לי עוד מחשב ישן בבית בלי ספק של ממש ואני צריך להשמיש אותו בשביל אמא שלי ואני מתלבט האם עדיף לי לקנות לה ספק פשוט וזול מיד 2(מאחת החברות הלא גנריות) או שאולי עדיף לי פשוט לקנות לי ספק יותר רציני שיריץ את המערך העתידי שלי.

כרגע אני רואה שיש בטריידזון של HW כמה ספקים לא רעים, של 600 ו700 וואט, השאלה אם אני יכול לסמוך על זה שהם יספיקו למערך העתידי..

הלוח אם תומך 3 כרטיסים ואני רוצה כנראה להשתמש בכל ה3, כאשר אחד יהיה לחישובי פיסיקה כאמור ו2 כרטיסים במערך SLI ישמשו לגרפיקה.

אני מתכנן על 3D VISION ככה שהמערך צריך להיות מאוד חזק, כי בעצם הפרייםרייט שאני אקבל יחולק ל2. ככה שאני חייב בתור FPS מינימלי לאותו מערך בסידור רגיל שיהיה 60 פריימים. כאשר ממה שהבנתי מההמלצות של 3D VISION שמומלץ שיגיע ל120 פריימים.

במילים אחרות מה שאני מנסה להגיד זה שהכרטיסי מסך (לפחות אלה שמיועדים לגרפיקה) הולכים להיות HIGH END. אולי לא 295 כל אחד מהם, אבל אחד מהכרטיסים היותר רציניים.

אז האם אני יכול לקנות 600-700 וואט שכזה ולתכנן על זה שהוא יחזיק לי את המערך המשולש המדובר? או שאולי עדיף לי לקנות ספק זול לאמא שלי ולחכות לרגע שאני ממש אקנה את הכרטיסים בשביל להתאים ספק באופן ספציפי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים