פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים הסטים הזה עולה לי על העצבים, מנסה להתקין שעה (מהדיסקים) ואני תקוע על זה שהסטים מנסה להתעדכן.
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים פשוט ידעתי שאלו התגובות שאני אקבל . אני לא אוהב להשתמש במטול ואני לא מנסה להשתמש בו כדי להשיג הרבה הריגות מה לעשות שבישביל לפתוח shoutgun צריך 20 הריגות איתו . כל ה 10 דרגות ראשונות עשיתי עם מטול צמוד ראיתי שזה גם פותח את השוטגן כתוסף לנשק. עכשיו אני מתאמן קצת על ה SCAR נשק לא רע בכלל האמת, עוד 2 דרגות נבדוק גם את AK נקווה שלא יאכזב
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים טוב, רשמית סטים זאת המערכת הכי חולה ונגועה ברחבי הרשת, אלוהים אדירים כמה שזה חרא.
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים בדיוק כפי שהם לא שמים דגל של עוד 150 מדינות. ואילו יש מדינות נידחות שהם בטח כן שמו. הפואנטה היא שמשום מה הם לא שמו את ישראל וזאת למרות שיש לישראל חלק לא קטן במשחק, לראיה יש את הנשקים ואף מסתבר מפות ישראל, שזה בהחלט מעניין ומוזר
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים ויש מיליוני מוסלמים בכל העולם שמספיק לראות דגל ישראל בשביל לא לקנות את המשחק.שיקולים כלכליים קרים שכנראה נלקחו בחשבון, אין מה להתרגש
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים גם ככה כל סרבר שאתה נכנס יש איזה שניים שכל הזמן צועקים בלי הפסקה: "מישהו פה מישראל?"
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים לא יודע אני עדיין לא שיחקתי במשחק למרות שהוא יושב אצלי על המדף כבר עשרה ימים
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים מחבר במקומך הייתי מוריד מהר את הסמיילי הצוחק, חתיכת נוב מגעיל. :-*יש משהו שלא הבנתי במולטי-למה לפעמים אחרי הריגה רואים שטרות כסף עפים מהתיק של היריב?
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים כי זו הדרך הזולה להגיד money shot? ותיזהר ממני, בקרוב המחשב חוזר אלי ואני אראה לך מה זה נוב!! 8)
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים לפני כמה עמודים היו כמה שהתווכחו מי הכי יותר גרועאני חייב להגיד שאחרי שבוע של לימודים+עבודה חזרתי, שיחקתי קצת ואני חושב שאני יכול להכריז על עצמי כהגרוע מכולם :-[
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים למי ששאל, את המפה ראיתי בשלב exodus, זה השלב הזה שצריך לסמן לטנק בלייזר איפה ליירות.וזה היה באחד הבתים.
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים מחבר יש משהו שלא הבנתי במולטי-למה לפעמים אחרי הריגה רואים שטרות כסף עפים מהתיק של היריב?גוגל סיפר לי שכאשר יש שטרות עפים, זו הריגת Payback.
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים גם אני הבאתי עם מטול הד שוט זה היה כזה גאוני D:...קרעתי את היריבים רק במטולים והם לא רשמו כלפי הערה אחת על זה. אני יורה במטול יפה... לטווחים רחוקים.אבל הפסקתי אחרי שסיימתי וקיבלתי תשאטגן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.