פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים ראיתי את הסירטון, ממש אלימות חולנית, מיותר מאוד, יש להוריד מיד מהמשחק+האיטרנט.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים התכוונת שלושה, ולא משנה איך סופרים את זה - הרזולוציה שהבחור מריץ שם מטורפת לחלוטין !
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים אם יורידו את המשימה הזאת רמת האלימות תעלהכשאני חוזר הבייתה אחרי יום מעצבן בבצפר אני מוציא את העצבים שלי על הבוטים בשדה התעופה, ולא על ישות בשר ודם.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים בקטע שרוצחים מלא אזרחים היה לי חיוך של איזה מטורף על הפנים אישית אני פשוט לא לוקח את זה ברצינות, זה רק משחק ... אבל אני מבין למה כל מיני אנשים יתחילו לעשות מהומה כאילו אין דברים כאלו בסרטים או ???
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים אתם לא לוקחים זאת ברצינות כי אתם נורמליים.אבל מספיק סייקו אחד מכל העולם.... מבינים?
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים לא מסכים.אני לא חושב שפסיכופטים צריכים את COD או GTA כטריגר לצאת בטבח המוני.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים תפסיק כבר לחפור על שטויות , הוכח מחקרית שאין קשר בין אלימות במשחקי ווידאו למעשי אלימות שכאלה.הפרופיל הפסיכולוגי של הפסיכופטים שאתה מדבר עליהם שונה מהותית מאלה שיושבים ומשחקים משחקי מחשב (אלימים או לא)יש תוכנית של פן & טלר על אלימות במשחקי ווידאו , חפש אותה ביוטיוב...
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים למישהו יש מושג למה אני לא יכול לפתוח Prestige? הגעתי לרמה 70 אבל ב barracks זה עדיין נעול לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.