עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הכי מוזר זה יהיה אם הם יעשו את המשחק על עיראק :screwy:

• תגובות 8.3k
  • צפיות 632k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני רוצה לקנות את המשחק אבל ליפני מישהו מוען להסביר לי כמה דברים ...

בMP אני לא הבנתי את השינוי שהם עשו עם הSTEAM במה זה שונה ממה שהיה בMW1 ?

ובסרברים תמיד יש אנשים או יש מצב שאני בא לשחק ואין אנשים ?

ואחרון , אני מתחבר למשחק דרך הSTEAM או בתוך המשחק עצמו ?

פורסם

הכי מוזר זה יהיה אם הם יעשו את המשחק על עיראק :screwy:

ומה בדיוק יהיה מוזר בזה?? :screwy:

פורסם

מכיוון שאובמה הוא נשיא ארצות הברית אפשר להניח שרוב האמריקאים מתביישים בפלישה ובהישארות שם ומגדירים אותה ככישלון וכתסבוכת מיותרת.

פורסם

ואו.... איך לאנשים יש עוד כוח לענות להם?.... :bash:

תמחק את הדרייבר ותתקין את החדש ביותר.... זה אמור לבוא לך באינסטינקט... מצטער שאני לא קורן משמחה.... פשוט זו הפעם השלישית (אולי יותר...) ששואלים את זה.

תקשיבו, הנובס פשוט מרתיחים אותי... היום שיחקתי בערך 6 מאצ'ים וכמעט בכולם היו 80% של ילדים קטנים, קאמפרים, מטוליסטים.... פייייייי יכולתי למלא דלי שלם של קיא רק מלשבת על המחשב ולחוש את הגועל....

כבר ניסיתי את זה וזה לא עבד...

פורסם

מכיוון שאובמה הוא נשיא ארצות הברית אפשר להניח שרוב האמריקאים מתביישים בפלישה ובהישארות שם ומגדירים אותה ככישלון וכתסבוכת מיותרת.

אני חושב שאתה לא צודק. היום הפופולריות של אובמה ירדה מאוד, וחוץ מזה, רוב מה שבחרו בו היה בגלל הכריזמה וההבטחות הגדולות, יותר מן המצע הפוליטי.

פורסם

מישהו יודע מה מקבלים בפרסטיג'?

אני עכשיו בלבל 63 כדי להתחיל מהתחלה?

פורסם

כן , זה נותן לך לפתוח עוד כל מיני צ'ופרים , עוד Challenges וכד'...

האם כדאי או לא? תעשה את השיקול בעצמך , קח בחשבון שאתה מתחיל מרמה 1 וכל המשתמע מזה...

פורסם

אני רוצה לקנות את המשחק אבל ליפני מישהו מוען להסביר לי כמה דברים ...

בMP אני לא הבנתי את השינוי שהם עשו עם הSTEAM במה זה שונה ממה שהיה בMW1 ?

ובסרברים תמיד יש אנשים או יש מצב שאני בא לשחק ואין אנשים ?

ואחרון , אני מתחבר למשחק דרך הSTEAM או בתוך המשחק עצמו ?

אני רוצה לדעת אם לקנות את המשחק מחר או לא מישהו יכול לענות לי על השאלות ?

פורסם
  • מחבר

החידוש במשחק הוא שאין שרתים, אלא מערכת של מציאת משחק שתצרף אותך אוטומטית אל שחקנים אחרים.

אנשים לא חסרים במולטי. 90% מהזמן יוצא לי לשחק עם ישראלים, כך שהפינג נמוך.

וכשאתה מפעיל את המשחק, הוא מתחבר דרך חשבון Steam. גם בשביל הסינגל וגם בשביל המולטי.

פורסם

^^

חח הקדימו אותי, בכל מקרה הנה התשובה שלי...

גם אם קנית בחנות דיסק וגם אם קנית ישירות דרך סטים , המשחק מתקין את הסטים (במידה ואין לך מותקן) ואז הוא מוסיף את עצמו לתוך הסטים.

אתה חייב לפתוח חשבון בסטים (חינמי כמובן) ומומלץ שכבר יהיה מותקן לפני שאתה מתקין את המשחק.

השוני בין MW1 לזה מבחינת השרתים זה שפה אין לך רשימת שרתים (Dedicated Servers בין היתר) שאתה יכול לבחור מתוכם אלא יש מערכת שידוך שחקנים , בתיאוריה היא אמורה להתאים לכל שחקן את שאר השחקנים שמתאימים לו מבחינת סגנון משחק (סוג המשחק) , פינג ורמה (RANK) בפועל זה לא עובד הכי טוב (בלשון המעטה).

יש מצבים שאתה לא מוצא שחקנים , בשביל זה בדף הראשי יש את העמוד של הפורום בסטים ושם יש את רוב חברי הפורום שמשחקים , אתה יכול להוסיף אותם בתור חברים לחשבון שלך בסטים ואז לראות מי מחובר ומי משחק ולהצטרף למשחק שלו.

לעיתים לא רחוקות , חבר'ה פה יוצרים PARTY של 12-18 איש ומשחקים כולם ביחד.

אתה קודם כל מתחבר לסטים ואז מפעיל את המשחק, הוא לא עובד בלי סטים (גם הסינגל וגם המולטי)

סבבה?

פורסם

המשחק עודכן לגירסה 1.0.169

למה אין בסטים מידע על כל עידכון ועידכון?

פורסם

אין מידע גם שאתה עושה כפתור ימני על המשחק (מולטי) ואז View Update news או איך שזה רשום שם...

פורסם

תודה רבה , עזר לי

פורסם

למי שפיספס את המשימה השנויה במחלוקת:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים